Exista o vitamina minunata, care sustine multe functii esentiale in corpul uman, de exemplu stimularea productiei de colagen, apararea organismului prin o actiune antioxidanta, sintetizarea hormonilor etc. Acesta este vitamina C, care joaca un rol foarte important in functionarea optima a sistemului imunitar. Pentru acest rol este cea mai cunoscuta si utilizata vitamina dintre toate. Stiintific si-a capatat numele datorita rolului de protectie anti-scorbut, adica acid ascorbic.

Dar in vremurile noastre nu numai pentru prevenire a starilor relevand grave carente de vitamine este cunoscut, ci mai degraba pentru efectele sale antioxidante, de protectie celulara, de prevenire a bolii cancer si de distrugerea acestuia. In legatura cu vitamina C sunt dovedite si efectele antivirale si antibacteriale, dar totusi, efectul principal si-l exercita prin cresterea eficientei sistemului imunitar.

Vitamina C injectabila este folosita de multe ori in tratament cancer pe baza de vitamina B17, o substanta chimioterapeutica naturala, care distruge celulele canceroase din organism, iar efectul benefic al acestuia poate fi crescut cu aproximativ 60%, utilizand-o impreuna cu cealalta vitamina.

Dar este ideala si pentru prevenire. Daca ne amintim, in copilarie de multe ori ne-a dat mama vitamina C, daca nu am avut pofta de mancare sau cand am racit. Si in zilele noastre se utilizeaza pentru multe probleme de sanatate, numai ca acum deja sunt cunoscute mai multe efecte benefice ale acestuia.

Aceasta substanta intareste structura colagena a arterelor, diminueaza nivelul total al colesterolului si tensiunea arteriala. Dar totodata este in stare sa majoreze nivelul colesterolului de tip „Bun”, adica HDL in organism, si impiedica formarea cheagurilor de sange. Impiedica formarea de nitrosamine, ce dau nastere la cancer, in stomac.

Formarea cancerului traheal si cel faringian are legatura cu carenta de vitamina C in organism. Bineinteles, in caz de orice tip de cancer, administrarea de vitamina C injectabila aduce mai repede rezultate, decat tabletele.

Vitamina creste si numarul leucocitelor, si accentueaza functionarea acestora, dar pe langa acesta creste nivelul interferonului in sange. Cel din urma are capacitatea de a infrange infectiile virale, bolile canceroase, si amplifica functionarea timusului. In decursul anilor au fost facute o serie de analize clinice, care au dovedit, ca vitamina C injectabila are chiar si in sine un efect de distrugere a cancerului.

De curand insa, au fost efectuate mai multe analize de laborator, care aveau in vedere efectele utilizarii vitaminei B17 impreuna cu vitamina C injectabila, ambele fiind administrate sub forma de injectie. In urma acestor analize au iesit niste rezultate pur si simplu socante. Cele doua preparate functioneaza excelent impreuna, vitamina C crescand semnificativ efectul substantei naturale chimioterapeutice.

In special a majorat eficienta vitaminei B17 in cazul tumorilor pulmonare, hepatice, mamare, uterine, pancreatice, renale, osoase si ale ganglionului limfatic. Intr-o mare masura a ajutat si indepartarea din organism a celulelor canceroase distruse si a otravurilor toxice generate de acestea. In acest mod vitamina C a imbunatatit intr-un mod semnificativ si calitatea vietii a bolnavilor.

Avand in vedere aceste efecte benefice date de vitamina C injectabila, acesta este recomandata pentru un tratament naturist, bazat pe vitamina B17. Bineinteles, aceasta cura poate fi utilizata si simultan cu tratamentele traditionale, prescrise de medicii specialisti. In acest caz, vitamina B17 diminua si efectele secundare daunatoare ale tratamentelor obisnuite asupra organismului pacientului.

Dar exista cazuri, cand in aceasta cura, pe langa vitamina C injectabila se administreaza si solutie de bicarbonat, deoarece asta are capacitatea de dilatare a capilarelor, astfel substantele active pot ajunge mai usor la tumoara, sa o distruga. Deci ne putem da seama, ca substantele naturale sunt foarte eficiente in vindecare, natura ne ajuta si in cea mai mare problema de sanatate.

Sunt multi oameni, care nu au incredere in aceste medicamente naturale, dar cand avem pe cineva drag, care a fost diagnosticat cu cancer, incercam tot ce ne sta in putere ca sa o salvam de la moarte. Si asta putem face cu ajutorul dat de vitamina C si alte substante naturale, nu numai prin medicamente si tratamente grele, pe baza de radio- si chimioterapii.

Vitamina C injectabila poate fi comandata de pe pagina web cancertratament.info, de unde putem achizitiona si vitamina B17, impreuna cu solutie de bicarbonat. Impreuna cu pachetul veti primi si dozarea personalizata, ceea ce este enorm de importanta. De multe ori ajuta si vitamina C sub forma de tablete, dar acesta este utilizata mai mult pentru prevenire sau daca cea sub forma de injectie constituie o problema pentru bolnav.

Oricum, produsele, care pot fi cumparte de pe site-ul amintit sunt de calitate superioara, deci daca aveti nevoie de aceasta cura naturala, va recomandam sa apelati neaparat la aceste. Comanda pentru vitamina C injectabila este foarte simpla, nu este nevoie de multe cunostinte de calculator. Vitamina C – Rotexmedica, care se afla in acest magazin online, este un preparat, care poate fi utilizat si ca tratament individual antitumoral.

Dar atentie! Aceasta vitamina injectabila poate fi administrata intravenos doar timp de 2-3 luni de zile, dupa aceea se recomanda reducerea dozei! Este foarte important, sa cititi prospectul inainte de a incepe administrarea. Pretul pachetului cu vitamina C injectabila este accesibila pentru oricare bolnav de cancer sau familia acestuia.

Pachetul contine 100 bucati de fiole, si fiecare fiola contine 500 mg de vitamina C. Poate fi administrata si sub forma de perfuzie. Nu trebuie diluat, si este interzisa refrigerarea acestuia! Daca aveti bolnav de cancer, trebuie neaparat sa incercati si pe aceasta cale sa il scapati de la moarte! Pe langa un tratament traditional, si vitamina C se lupta eficient cu boala groaznica, numita cancer.