Se spune, ca natura ne ofera solutie pentru orice boala, problema. Vitamina B17 se gaseste in samburele de caisa in cea mai mare concentratie, deci acesta este o substanta naturala chemioterapeutica, provenita in totalitate din natura, care nu produce de loc efecte secundare daunatoare organismului, dar poate ajuta foarte multi in lupta cu cancerul. Pagina noastra web a fost creata in scopul de a risipi ceata si haosul din jurul tratamentului alternativ cancer, pe baza de vitamina B17. Astfel bolnavii din Romania pot sa ajunga la informatii si la tratament natural mai usor.

Trebuie stiut, ca vitamina B17 se gaseste in natura, care dupa extragerea din samburele de caisa, si dupa curatare ajunge sa fie fabricata sub forma de tablete si injectii. Efectul acestei vitamine este si mai mare in cazul, in care este utilizata impreuna cu vitamina C injectabila si in unele cazuri cu solutie de bicarbonat. Din pacate, avem mare nevoie de acest tratament, deoarece traim intr-o lume plina de stres, de mediul poluat, alimente „civilizate”, din cauza carora foarte multi oameni se imbolnavesc de cancer.

Vitamina B17 se gaseste in natura, dar totusi nu inlocuieste tratamentele traditionale, prescrise de medici specialisti. Se poate utiliza si simultan cu acestea, caz in care tratamentul natural poate diminua efectele secundare ale celor traditionale. Si tocmai pentru ca vitamina B17 se gaseste in natura, ea este o vitamina solubila in apa, deci nu se depune in organism, ci odata cu terminarea sarcinii paraseste organismul prin intermediul urinei.