In lupta cu cancerul nu numai tratamentele traditionale ne pot ajuta, ci si cele alternative, adica naturale. De exemplu vitamin B17 este o substanta chemioterapeutica naturala, fabricata in cea mai mare concentratie din nucleul samburelor de caise, dar este de gasit si in ierburi, cereale, plante pastaioase. Este cunoscuta si sub numele de Amigdalina sau Laetrile.

Vitamin B17 se poate comanda de pe pagina web cancertratament.info sub forma de tablete si injectii. Acesta diminua numarul celulelor canceroase din organism, ajutand astfel vindecarea. Molecula de amigdalina cu cianul si cu benzaldehida din continutul sau formeaza o molecula de zahar. Substanta activa ajunge la celulele tumorale cu ajutorul circulatiei sanguine.

Bineinteles, vitamin B17 sub forma de injectie este mai eficient, decat tabletele. Nu inlocuieste tratamentele traditionale, dar ii ajuta in lupta cu boala. Nu produce efecte secundare daunatoare asupra organismului afectat, fiind in totalitate naturala. Vitamin B17 poate fi completat cu vitamina C injectabila si daca este nevoie, atunci si cu solutie de bicarbonat de sodiu.

Pe site-ul mai sus mentionat se gasesc si aceste substante. Solutia de bicarbonat are capacitatea de dilatare a capilarelor, deci prin administrarea acestuia substanta activa ajunge mai usor la tumoare, sa o distruga. Un tratament pe baza de vitamin B17 poate fi mai eficient, decat cele obisnuite. Comandati aceasta vitamina de pe site-ul descris mai sus, ca numai aici gasiti originala, orice alt produs este contrafacut!