Tratamentul cancerului intotdeauna depinde de stadiul bolii si de starea bolnavului. Fiecare bolnav trebuie sa beneficieze de cancer pulmonar tratament cel mai eficient posibil. Printre tratamentele principale pentru cancerul pulmonar se numara interventia chirurgicala, radioterapia si chemioterapia. Un nou tip de tratament, care poate trata cancerul pulmonar fara celule mici in stadiul I, folosind unde de radiofrecventa, este ablatia prin radiofrecventa.

Crioterapia inseamna, ca tumora este mai intai inghetata, apoi distrusa. Terapia fotodinamica este o tehnica, care foloseste o combinatie de lumina vizibila in spectru rosu sau albastru aplicata pe piele tratata cu o substanta fotosensibilizata.

Deci acestea sunt tratamentele aplicate, insa mai exista si un tratament alternativ, natural, care vine in ajutorul bolnavilor de cancer. Asta este pe baza de vitamina B17, o substanta chemioterapeutica naturala, fabricata sub forma de tablete si injectii din nucleul de samburele de caise. Acest cancer pulmonar tratament de loc nu produce efecte secundare daunatoare asupra organismului, caci este total naturala.

Se poate utiliza singur sau simultan cu tratamentele traditionale, caz in care diminua si efectele negative ale acestora. Daca este folosit impreuna cu vitamina C injectabila si in unele cazuri cu solutie de bicarbonat, efectul poate fi mult mai tare. Dupa cum se vede, cancer pulmonar tratament poate fi si natural, fara efecte neplacute. Intrati pe pagina de consiliere, dedicata pentru vitamina B17 pentru mai multe informatii!