VITAMINA C FIOLE IN CURA CONTRA CANCERULUI

stiri

Este foarte dureros, sa ne vedem tatal suferind de cancer, foarte greu e sa traim cu frica, ca l-am putea pierde in orice moment. Desi acest lucru se va intampla, daca nu gasim tratamentul adecvat, care poate fi si unul alternativ, ca de exemplu vitamina B17. Eficienta acestuia insa poate fi crescuta, daca se administreaza impreuna cu vitamina C fiole.

Vitamina B17 diminua numarul celulelor canceroase, asa ajuta foarte mult in lupta impotriva cancerului. Nu face efecte secundare daunatoare asupra organismului bolnavului, se poate administra simultan cu curele traditionale, in acest caz diminua si efectele negative ale acestora. Este cunoscuta si sub numele de Amigdalina sau Laetrile.

Se fabrica din miezul samburelor de caise, in acest fruct se gaseste vitamina B17 in cea mai mare concentratie. Dar in cantitate mai mica este de gasit si in cereale, plante pastaioase, ierburi. Reprezinta o cura naturala foarte tare impotriva cancerului, si se merita sa platim vitamina C fiole, pentru ca utilizand cele doua vitamine impreuna, putem obtine un rezultat bun. Ca doar asta este scopul nostru! Cu acest tratament natural in decursul a 27 de zile putem ajunge la un rezultat spectaculos.

Pe langa vitamina C fiole este bine sa achizitionam si solutie de bicarbonat in cura amintita, pentru acesta din urma dilata capilarele in jurul tumorii, astfel substanta activa poate sa ajunga mai usor la acesta, sa o distruga. Originalul de vitamina B17 cu vitamina C fiole si cu solutie de bicarbonat puteti cumpara numai de pe site-ul cancertratament.info.