0 items0.00lei

  Niciun produs în coș.

  TRATAMENT NATURIST CANCER PROSTATA SIMULTAN CU CELE TRADITIONALE

  stiri

  Prostata este o glanda a sistemului reproducator masculin, situata sub vezica si in fata rectului. In tesuturile acestuia se poate forma cancerul de prostata, care in cel mai scurt timp trebuie tratat. Poate veni in ajutor un tratament naturist cancer prostata, cel pe baza de vitamina B17, numita si Amigdalina sau Laetrile.

  Aceasta substanta este de gasit in natura, in cea mai mare concentratie in miezul samburelor de caise, dar si in alte plante. Fiind in totalitate naturala, acesta nu are efecte secundare daunatoare si permanente.

  Se utilizeaza simultan cu tratamentele traditionale, dar si fara acestea isi face efectul impotriva cancerului. Efectul acestui tratament naturist cancer prostata se poate creste, daca se administreaza impreuna cu vitamina C injectabila. Nu se depune in organism, ci odata cu terminarea sarcinii paraseste acesta pe cale urinara.

  Prin tratament de 27 de zile se pot obtine rezultate foarte bune cu aceasta substanta minunata, care foloseste puterea naturii impotriva cancerului. Diminua numarul celulelor canceroase, astfel ajutand organismul in vindecare. Orice tratament naturist cancer prostata este mai eficient in cazul bolii diagnosticat in stadiu incepator.

  Tocmai pentru asta simptomele cancerului de prostata trebuiesc recunoscute, nu este voie sa ignaram de exemplu arsuri, dureri sau dificultati la urinare, nevoia stringenta de a urina noaptea, lipsa controlului asupra vezicii urinare – incontinenta, sange in urina etc. Daca observati una sau mai multe dintre simptomele insirate, vizitati medicul!

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *