Soluţie perfuzabilă pentru accentuarea efectului – Bicarbonat

Soluţie ce creşte eficacitatea, alcalinizantă, perfuzabilă – Bicarbonat

 

Mai multe grupuri de medici cercetează de ani de zile posibilităţile de eficientizare a vitaminei B17. Căutând motivul pentru care vitamina B17 poate – în anumite cazuri – opri doar tumorile, dar nu le poate remite (bine înţeles, în astfel de cazuri chemioterapia nu mai funcţionează deloc!). Ei bine, fiecare astfel de cercetare şi analiză a avut un rezultat important:

Dacă substanţele active din cadrul terapiilor antitumorale nu pot provoca involuţia tumorilor, motivul este reţeaua arterială slabă – sau “proastă” – din jurul tumorii. Din această cauză nu poate ajunge substanţa activă – în cantitate suficientă – la tumoră – şi nu o poate distruge.

Pentru a evita o atare situaţie se poate utiliza de minune Bicarbonatul (NaCo3 – carbonat- sodiu – hidrogen) sub formă de soluţie, care dilată capilarele din jurul tumorii şi aproape că împinge substanţa activă în tumoră. Urmare efectului său eficienţa curei pe bază de vitamina B17 creşte.

Bicarbonatul de sodiu – pe lângă faptul că dilată capilarele şi face posibilă ajungerea substanţei active şi la tumora greu accesibilă – ca efect secundar – va alcaliniza totodată sângele. Această proprietate a sa are – categoric – un efect de distrugere a tumorii.

Bicarbonatul comercializat de noi a fost dezvoltat special pentru cura cu vitamina B17 şi întreprinderea fabricantă (Fresenius) îl fabrică în mod special pentru noi. Cea mai simplă administrare a acestuia  este sub forma unei perfuzii. Dozarea corespunzătoare nu are efecte secundare caracteristice –/astfel de efecte/ nu sunt cunoscute.

 

Puteţi cumpăra preparatul pe pagina noastră Comandă!

 

 

 

 

Soluţia de Bicarbonat poate fi cumpărată în cutii conţinând câte 10 butelii  (8,4 g substanţă activă / butelie = 100 ml) – cantitate care, în cazul unei dozări normale este suficientă pentru 20 de zile – iar în cazuri mai grave – este suficientă pentru 20 de zile.  (Necesarul zilnic este de o jumătate de/o butelie = 50/100 ml.) Bicarbonatul este utilizat în toate ţările din Europa şi este un produs înregistrat.

Dozare :

În cazurile de bază jumătate din cantitatea ce se găseşte în butelia cu perfuzie (50 ml) o veţi dilua cu o cantitate cel puţin egală – sau dublă  (50 -100 ml) de lichid pentru perfuzie ( Ringer, soluţie fiziologică de NaCl, etc. … ) apoi această cantitate va fi administrată bolnavului ca picături “lente” – respectiv prin administrare lentă – intravenos – (ca perfuzie) imediat înainte de injectarea B17 – respectiv Cevitol. Deci, de fiecare dată se va administra mai întâi Bicarbonatul – şi doar acest produs (nu poate fi amestecat cu  B17 – şi nici cu Cevitol!) – şi doar apoi vor fi administrate celelalte /preparate/.

În cazuri mai grave se va dilua întreg conţinutul buteliei (100 ml) cu o cantitate cel puţin dublă (200 ml) de lichid pentru perfuzie ( Ringer, soluţie fiziologică de NaCl, etc. … ) apoi această cantitate va fi administrată bolnavului ca picături “lente” – respectiv prin administrare lentă – intravenos – (ca perfuzie) imediat înainte de injectarea B17 – respectiv Cevitol.
Ca şi cură independentă: Poate fi utilizată doar în cazul în care suferiţi de o boală în cazul căreia – în scopul vindecării – este necesară o penetrabilitate mai mare a arterelor capilare – pentru o afluenţă mai bună şi mai eficientă a substanţei active.

 

Preţul cutiei (10 buc. butelii de 100 ml – cantitatea pentru 20 de zile): 304 RON

 

 

 

Componente per butelie de soluţie perfuzabilă de 100 ml:
Bicarbonat de sodiu (Bicarbonat)

8,4g

Apa distilată

100 ml

Fiecare cutie conţine 10 buc.buteli cu soluţie perfuzabilă –  100 ml
(10 buc.butelii – doza pentru 20 de zile!)

 

Puteţi cumpăra preparatul pe pagina noastră Comandă