Întrebări frecvente

Întrebări adresate nouă în mod frecvent:

1. Cate grame de vitamina b17 cristale intra in organism cu ajutorul cremei DMSO ?

9g  de vitamina b17, asta este echivalent cu 3 fiole injectabile!

2. Din ce este fabricată vitamina B17 şi de ce există un unic fabricant?

Vitamina B17 este fabricată prin sintetizarea sâmburilor de caise şi ai altor fructe sâmburoase – pe parcursul unor procese de fabricaţie extrem de complicate. Fabricaţia este ocrotită de un brevet internaţional, drept urmare există o singură societate ce poate fabrica produsul, mai exact acea societate căreia inventatorul – Ernst Theodor Krebs – i-a vândut brevetul. (Noi suntem reprezentanţa de producţie a acestei  societăţi!) Dacă – la nivel mondial – oricare din societăţile ce fabrică medicamente ar fi iniţiind fabricaţia acestui produs, ar trebui să înceteze producţia succesiv unor procese uriaşe finalizate cu plata de despăgubiri. De altfel, fabricaţia şi curăţirea produsului este o sarcină deosebit de complicată, nu poate fi realizată în condiţii domestice. Proprietarul brevetului are planificată acţiunea de a ataca – mai devreme sau mai târziu – folosindu-se de mijloacele puse la dispoziţie de dreptul internaţional – orice societate care va fi conferit oricărui produs propriu denumirea de “vitamina B17” – deoarece atât denumirea comercială cât şi procesul de fabricaţie a substanţei active sunt protejate prin lege. Atenţie, pe teritoriul României există mai multe societăţi şi echipe care fac public faptul că ar fi având vitamina B17 de fabricaţie proprie! Acest lucru, însă, este imposibil. În produsele acestor societăţi fie nu există vitamina B17, fie acestea vând materia primă achiziţionată de la fabricantul oficial – într-o formă diferită şi obţinând profit semnificativ

3. Unde este localizată – din punct de vedere geografic –  pagina b17ro.ro – şi cum anume livrează către cei ce lansează comanda?

Societatea noastră – care administrează pagina b17ro.ro se află în California. Deoarece aici este centrul de distribuţie al societăţii Cytho-Pharma (fabricantul!). (Dat fiind faptul că în America vitamina B17 nu este interzisă, comercializarea acesteia nu este limitată). De aici pornesc la drum comenzile Dvs. – către România, unde  le veţi putea prelua cu ajutorul celei mai apropiate societăţi de curierat. Bine înţeles, veţi fi informaţi cu privire la aceasta. Din cauza rapidităţii Poştei Internaţionale termenul de livrare este de numai 2-5 zile.

4. De ce vitamina B17 nu este înregistrată în România – şi în celelalte ţări membre ale Uniunii Europene?

Aceasta este o chestiune complicată, are numeroase proiecţii politice şi economice. Răspunsul exact – şi extins asupra tuturor acestor aspecte – îl găsiţi în întregul capitol second al cărţii G. Edward Griffin : Viaţă fără cancer (ed. Vitafree SRL, 2005). Răspunsul – pe scurt – este simplu: Vitamina B17 este mult prea eficientă şi mult prea ieftină (faţă de produsele ce ţin de chemioterapie), şi nu merită efortul de a fi utilizată în procesul de vindecare.  Interesul economic dictat de producătorii de medicamente s-a ridicat şi la noi la rang de interes de stat. Din păcate un rol important îl au în această privinţă şi medicii, care acceptă cu credinţă ştiinţa părtinitoare sugerată de către producătorii de medicamente şi nici nu îi mai interesează vreo altă soluţie. De altfel, ambele elemente principale ce constituie  vitamina B17 (rezultate urmare descompunerii sale atunci când ajunge într-un organism uman sănătos), Tiocianatul şi Acidul Benzoic – sunt medicamente de mult înregistrate. Unul este un regulator al tensiunii arteriale, iar celălalt este un produs dezinfectant.

5. De ce este bine să cumpăr produsele din gama vitaminei B17 de pe pagina cancertratament.info

În primul rând, deoarece veţi primi o calitate garantat bună – şi nu produse ieftine, contrafăcute. Nu poate fi totuna nici pentru Dumneavoastră ce fel de produs veţi introduce în propriul organism. În al doilea rând: Beneficiaţi de garanţie de returnare cu privire la produse. (Produsul rămas, neutilizat va fi răscumpărat de către noi, contra preţului pentru care l-aţi cumpărat. Vom schimba fiolele sparte eventual pe parcursul livrării… etc.)  În al treilea rând: Vă vom elabora instructţiunile privind dozarea, vă vom furniza sfaturi, sprijin. În al patrulea rând: Vă scutim de torturile inutile – vămuire, stat la rând, transport.. etc. Din păcate, nu putem să acordăm garanţii privind produsele achiziţionate din altă parte!

6. Unde să nu cumpărăm vitamina B17?

Nu cumpăraţi vitamina B17 din depozite, magazii  europene, deoarece mare parte a produselor vândute de acestea sunt contrafăcute. (Societatea fabricanta nu a constituit niciodată nici un depozit în Europa, deci în astfel de locuri are loc un proces de falsificare!) Aceşti comercianţi nu vă vor răscumpăra produsele rămase, false!

Nu cumpăraţi folosindu-vă de pagini WEB în conţinutul cărora se afirmă că produsul se află în zonă liberă din România – acesta fiind motivul pentru care ar fi fiind mai ieftin – deoarece acest lucru nu este adevărat! Este strict interzisă depozitarea medicamentelor în zone libere (deoarece nu există condiţiile de facto), fabricantul nu ar face niciodată aşa ceva.

Nu cumpăraţi bile din parafină, supozitoare având un aspect suspect – despre care se afirmă că ar fi fiind vitamina B17 – de la terapeuţi naturişti, de la medici, deoarece nu conţin substanţă activă şi sunt foarte scumpe.

Nu cumpăraţi nici din locuri în care nu se acordă garanţie pentru produse!
Nu este recomandat să cumpăraţi nici de pe pagina WEB având adresa /lumea fără cancer  – unde produsele proaste, având o origine incertă sunt vândute la preţ dublu. (În plus, este administrat de o comunitate religioasă ce nu este prea populară!)

7. Am lecturat pe Internet date privind alte dozări – diferite de cele communicate de Dvs. Care din aceste dozări este cea corectă?

Pe Internet puteţi găsi o multitudine de dozări – acestea sunt recomandările privind dozarea – de /acum/ cca.50 de ani – după Krebs. Într-o oarecare măsură funcţionează şi acestea, dar timpul şi-a spus cuvântul. Eficienţa impune o dozare mult mai dedicateă scopului final. Grupul de medici ce lucrează în spatele nostru garantează faptul că Dvs.veţi beneficia de produs în doza cea mai corespunzătoare şi cea mai eficientă.  Aici, am dori să atragem atenţia cu privire la faptul că în dozarea vitaminei B17 NU EXISTA fază “de relaxare”, deci după cure administrarea nu trebuie “relaxată”, ci menţinută, respectiv în cazul în care tumorile mai există, atunci va fi necesară o nouă cură. Dacă bolnavul – după finalizarea unei cure – începe “relaxarea” administrării produsului, atunci – din cauza diminuării dozei tumorile vor începe din nou să crească – iar bolnavul poate deceda. (De altfel, din punct de vedere financiar vă va costa mai mult!). Deci “relaxarea” este inutilă şi periculoasă.

Folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară – din vitamina B17!

8. Ce este de făcut dacă găsesc o fiolă spartă în cutia produsului livrat mie, sau dacă mi-a rămas produs pe care aş dori să îl returnez?

Apelaţi numărul de telefon al serviciului de informaţii – redat pe factura aferentă produsului şi vom substitui fioplele sparte odată cu ocazia primei livrări succesive – efectuată pe calea poştei! Dacă aveţi produse ce v-au rămas – şi pe care nu le-aţi utilizat, este necesar un singur apel telefonic – şi vom răscumpăra de la Dvs.produsele contra preţului pentru care le-aţi achiziţionat. (Chiar şi dacă este vorba de o unică fiolă!)

9. De ce avem nevoie de vitamina B17?

Deoarece vitamina B17 este singurul compus (conform ştiinţei noastre de până acum) care împiedică proliferarea celulelor canceroase în organismul uman – şi le ditruge. Mai demult, când mare parte a alimentaţiei noastre era dată de produsele naturale, toată lumea ajungea la cantitatea necesară, dar la ora actuală plantele selecţionate/ înnobilate şi alimentele artificiale nu conţin o cantitate suficientă de vitamină B17. în cazul oamenilor sănătoşi este necesar să fie introdusă cantitatea corespunzătoare de vitamină B17 în organism – în scopul prevenirii tumorilor. În cazul bolnavilor ce suferă de boli tumorale – acest lucru este necesar în scopul distrugerii tumorilor. Folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară – din vitamina B17!

10. Care este doza zilnică corespunzătoare – din vitamina B17?

În cazul oamenilor sănătoşi este necesară introducerea unei catităţi zilnice de  200-300 mg de vitamină B17. Dacă aveţi în familie mulţi bolnavi ce au tumori, sau dacă Dvs. – eventual – duceţi o viaţă nesănătoasă, eventual aţi suferit de vreo boală tumorală, atunci se recomandă o cantitate zilnică de  400 – 500 mg. Această cantitate poate fi introdusă şi dacă ronţăiţi sâmburi de caise, dar luaţi în considerare faptul că sâmburii de caisă ce sunt cei mai bogaţi în vitamina B17 conţin doar maxim 4 – 5 mg din această vitamină. Astfel, recalculând – pentru a obţine o doză zilnică de  200 mg – va trebui să consumaţi zilnic 40 de sâmburi. Iar doza zilnică de 300 mg înseamnă că trebuie să ronţăiţi zilnic 60 de buc.de sâmburi de caise. Doza zilnică de  500 mg poate fi asigurată doar dacă consumaţi zilnic o cantitate de 100 de sâmburi. (Presupunând că nu administrăm vitamina B17 în organismul propriu prin intermediul altor alimente). Se poate vedea că este mai simplu şi totodată mai ieftin să utilizaţi produsul sub formă de tablete. La noi pot fi cumpărate şi tablete – în varianta de 100 mg – respectiv de 500 mg per tabletă. Le puteţi achiziţiona de pe pagina noastră de WEB – sub punctul din meniu “Comandă” .

Persoanele ce au tumori necesită o doză mult mai mare de vitamină B17. Doza zilnică – în cazul acestora – poate ajunge până la  3000 – 12.000 mg. Stabilirea dozei zilnice necesare poate fi efectuată şi de bolnav – dacă îşi cunoaşte boala şi starea. (Dozarea vitaminei B17 în formă injecabilă ) Dacă nu puteţi alege cura corespunzătoare, scrieţi-ne un mesaj pe adresa (admin@cancertratament.info) şi vă vom oferi ajutor! Atenţie ! Administrarea zilnică a preparatului necesită o dozare specială. Bolnavii ce cumpără de la noi vor primi dozarea cea mai eficientă a injecţiilor şi a tabletelor –  certificată şi recomandată de către medici – sub formă personalizată! Nu efectuaţi experimente legat de dozare, deoarece alte instrucţiuni ce circulă în alte locuri de pe Internet nu sunt eficiente – mai mult, în cele mai multe cazuri sunt perimate şi ineficiente.

11. Poate fi compensateă vitamina B17 prin consumarea de sâmburi de caise? Câţi sâmburi de caise trebuie să consumăm pentru a compensa necesarul zilnic de vitamina B17?

Da, poate fi compensată, dar luaţi în considerare faptul că aceştia – chiar şi în cazul sâmburilor de caisă ce sunt cei mai bogaţi în conţinut de vitamina B17 – conţin doar maxim  4 – 5 mg de vitamină B17. (Toate măsurătorile efectuate – la nivel internaţional – certifică acest fapt) Astfel, recalculând – pentru a obţine o doză zilnică de  200 mg – va trebui să consumaţi zilnic 40 de sâmburi. Iar doza zilnică de 300 mg înseamnă că trebuie să ronţăiţi zilnic 60 de buc.de sâmburi de caise. Doza zilnică de  500 mg poate fi asigurată doar dacă consumaţi zilnic o cantitate de 100 de sâmburi. (Presupunând că nu administrăm vitamina B17 în organismul propriu prin intermediul altor alimente).

12. Care plante, alimente conţin vitamina B17 – şi în ce cantitate?

  • Sâmburii, pulpa fructelor: sâmburi de măr, pară (1-2 mg/ sâmbure), sâmbure de caisă (4-5 mg/sâmbure), sâmburi de vişine (1 mg/sâmbure), sâmbure de nectarine(2-3 mg/ sâmbure), sâmbure  de piersică (2-3 mg/ sâmbure), sâmbure  de prună(1-2 mg/ sâmbure), prune uscate/deshidratate (4-5 mg/bucată), pulpa de mere, pere (în general 8-10 mg), pulpa piersicilor (3-8 mg/buc.), pulpa vişinelor (cca.1 mg / buc.), pulpa prunelor (cca. 2-4 mg), coacăzele negre (50-90 mg/kg), afinele roşii (50-70 mg/kg), soc negru (50-90 mg/kg), zmeură, căpşuni (40-50 mg/kg)
  • Păstăioase, speciile de fasole : fasole verde (40-70 mg/ kg), mazăre galbenă (100 mg/ kg), linte (100-150 mg/kg), fasole tip Lima (70-150 mg/ kg), alte păstăioase (80-150 mg/kg).
  • Seminţe: migdale amare (5-7 mg/buc.), migdale (2-3 mg/buc.), macadamia (4-5 mg/buc.), nuci Caju (1-2 mg/buc.), seminţe de in (60-70 mg/kg), seminţe de susan (80-90 mg/kg).
  • Ierburi şi zeama obţinută prin presarea acestora: lucerna (200-300 mg/kg), grâu verde /negerminat/ (250-300 mg/kg), trifoi (200-300 mg/kg).
  • Cereale: ovăz (100-200 mg/kg), orz (50-100 mg/kg), orez brun (200-300 mg/kg), păsat de hrişcă (200-250 mg/kg), mei (200-300 mg/kg), secară (200-300 mg/kg, borceag furajer (200-300 mg/kg), bob de grâu integral (200-250 mg/kg).
  • Altele: muguri de bambus (80-200 mg/kg), planta fuchsia (100-200 mg/kg, sorg (100-150 mg/kg), arboreal de tisa – doar spinii şi frunzele proaspete -! – (cca. 200mg/kg).

13. Cum pot comanda produsele pe bază de vitamina B17 şi produsele accesorii?

Foarte simplu. Pe pagina noastră WEB veţi da ‘click’ sub punctul de meniu Comandă pe grupul de produse selectat (vitamina B17, produse accesorii, vitamine)  şi de pe pagina ce se va deschide  veţi alege produsele pe care doriţi să le cumpăraţi . Veţi corecta – sau veţi păstra numărul de bucăţi dorit şi veţi acţiona  butonul “pune în coş”! Astfel aţi ales imediat produsul. Puteţi cumpăra simultan din două grupuri de produse – butoanele aferente acestor două grupuri  de produse (vitamina B17, produse accesorii, vitamine)   sunt vizibile peste tot şi puteţi trece de la un grup la celălalt prin simpla acţionare a butonului aferent. Puteţi naviga după cum doriţi între grupurile de produse (vitamina B17, produse accesorii, vitamine) deoarece sistemul nostrum colectează unitar toate produsele selectate. Produsele selectate de către Dumneavoastră – indiferent de numărul/ cantitatea acestora, vor ajunge în coş –  şi după ce aţi finalizat cumpărăturile le veţi regăsi tot acolo – centralizate. Puteţi modifica oricare din cantităţi sau puteţi şterge definitiv oricare din produse. Dacă atât cantitatea cât şi preţul sunt corespunzătoare, atunci pe pagina  Comandă puteţi definitivasalva, puteţi transmite comanda – prin completarea casetelor corespunzătoare din chestionar – după care veţi da “click” în josul chestionarului pe butonul  Expedierea comenzii.

14. Cum se efectuează livrarea produselor comandate şi cum trebuie să fie plătite?

De cele mai multe ori livrarea pe teritoriul României se efectuează cu ajutorul serviciilor de curierat şi plata la livrare (ramburs). Bine înţeles, există posibilitatea  de a prelua personal produsele comandate. Atunci când preparatele comandate de către Dvs.ajung pe teritoriul României, atunci colegii noştri vă vor apela telefonic şi veţi stabili detaliile privind termenul de livrare. (Aceasta ocazia cu care va trebui să indicaţi dacă doriţi sau nu să preluaţi personal preparatele!) Atenţie! Dacă nu vă vom putea contacta folosind numărul de apel telefonic comunicat de către Dvs., atunci livrarea va fi sistată până la stabilirea contactului. Tarife aferente transportului, plăţii la livrare :

0 – 320 RON : 32 RON

320 – 800 RON : 48 RON

800 – 1600 RON : 64 RON

PESTE 1600 RON : GRATIS

 

Vă atragem atenţia cu privire la faptul că injecţiile conţinând vitamina B17 vă vor fi livrate – sau vă vor fi predate – doar dacă Dvs. veţi fi stabilit déjà – cu un medic, cu o asistentă medicală, sau cu un alt specialist din sistemul sanitar – detaliile privind administrarea acestora, respectiv dacă veţi fi primit din partea acestora recomandare!

15. Cum stocăm preparatele pe bază de vitamina B17?

Este interzisă refrigerarea injecţiilor cu conţinut de vitamina B17! (Dat fiind faptul că este vorba de o soluţie concentrată: ca efect al refrigerării ar putea – prin creşterea în volum – să se precipite!) Temperatura cea mai potrivită în scopurile depozitării:  10 – 25 grade. (Bine înţeles, într-un loc ferit de razele soarelui) Acelaşi lucru este valabil şi în cazul tabletelor!

16. Am fost diagnosticat ca suferind de cancer. Ce am de făcut ?

În primul rând, liniştiţi-vă! Capacitatea tumorilor “proaspete” – de a fi tratate cu vitamina B17 – în baza datelor statistice – promite o vindecare de 100%! Dat fiind faptul că în tratamentul tumorilor formate se recomandă forma injectabilă a preparatului, veţi căuta în mediul Dvs.o persoană care să v-il poată administra intravenous! (Medic, asistentă medicală, alt specialist din sistemul sanitar). Nu vă fie teamă, vitamina B17 nu a are efecte secundare care să necesite intervenţia rapidă a medicului! După ce veţi fi găsit persoana care să vă administreze preparatul, şi veţi fi discutat cu aceasta ceea ce este necesar, veţi viziona şi veţi selecta cura care vă este necesară – pe pagina noastră Administrarea injecţiilor cu conţinut de vitamina B17!

Folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară – din vitamina B17!

Dacă aţi ales deja cura atunci pe pagina noastră  Comandă puteţi comanda preparatele aferete, şi apoi va trebui doar să aşteptaţi sosirea  preparatelor pentru a începe tratamentul. Bolnavii ce cumpără de la noi vor primi dozarea cea mai eficientă a injecţiilor şi a tabletelor –  certificată şi recomandată de către medici – sub formă personalizată! Nu efectuaţi experimente legat de dozare, deoarece alte instrucţiuni ce circulă în alte locuri de pe Internet nu sunt eficiente – mai mult, în cele mai multe cazuri sunt perimate şi ineficiente.

17. Vitamina B17 este eficientă în cazul tuturor tipurilor de tumori?

Conform opiniei Dr. Ernst Theodor Krebs (inventatorul vitaminei B17) DA. Mai mult, chiar şi în cazul tumorilor benigne, a chisturilor. Deoarece constituie o caracteristică unitară a fiecărei tumori faptul că  respiraţia la nivelul celular are loc la un nivel extremede scăzut (schimb de oxigen în prezenţa fermentaţiei) şi e poate găsi în conţinutul său enizma beta-glucozidază. Sunt necesare aceste două proprietăţi spre a fi iniţiat efectul de distrugere a celulelor – characteristic vitaminei B17. Mai rămâne să răspundem la întrebarea dacă vitamina B17 ajunge – prin intermediului sistemului circulator sanguin –  în cantitate suficientă – la locul în care se află tumorile. În acest scop este ajutată de vitamina B15. Celulele sănătoase în schimb – ca efect al enzimei “rodanază” – ce se află în conţinutul lor – şi al respiraţiei necesitând un consum mic de oxigen sunt perfect apărate, mai mult, utilizează vitamina B17 ca factor nutriţional şi ca element catalizato.

18. Vitamina B17 nu este otravitoare – atâta timp cât conţine cian?

Vitamina B17 nu este absolut deloc otrăvitoare şi nici nu are efecte secundare semnificativ neplăcute – şi nici nu a avut niciodată. Dacă Dumneavoastră aţi primit informaţia conform căreia cianul organic aflat în vitamina B17 ar putea fi eventual otrăvitor, atunci nu uitaţi că:  cianul este un element foarte important al funcţionării organismului sănătos. Reglează tensiunea arterială, are efect analgezic, este materie primă pentru numeroase produse hormonale şi pentru numeroase vitamine, distruge celulele canceroase, diminuează inflamaţiile articulaţiilor şi durerile aferente. Drept urmare, nu este dăunător, ci este important! De altfel, ambele elemente principale ce constituie  vitamina B17 (rezultate urmare descompunerii sale atunci când ajunge într-un organism uman sănătos), Tiocianatul şi Acidul Benzoic – sunt medicamente demult înregistrate. Unul este un regulator al tensiunii arteriale, iar celălalt este un produs dezinfectant. Experimente clinice au divedit faptul că  în cazul unui om mediu chiar şi o doză zilnică de 30.000 mg de vitamină B17 a produs doar o usoară creştere a tensiunii arteriale. În mai multe cazuri substanţa de diluare a fost considerată mai toxică decât substanţa activă.

19. Cum funcţionează vitamina B17 în aproprierea celulelor canceroase?

Substanţa activă se absoarbe în organism şi – prin intermediul circulaţiei sanguine – ajunge la celulele canceroase.  Acolo din această moleculă de zahăr – ce nu este periculoasă – din cauza carenţei în privinţa enzimei “rodanază” – la nivelul celuler canceroase – sunt eliberate acidul cianhidric  (nitrilozida) – extrem de toxic –  şi benzaldehida. Ambele substanţe sunt citotoxine foarte puternice (otrăvuri celulare) şi vor începe să distrugă imediat celula canceroasă. Intensitatea acestui fenomen este sporită de  metabolismul caracterizat de fermentaţie-dospire al celulelor  canceroase şi de conţinutul acestora de enizmă “beta-glucozidază”. În schimb, celulele sănătoase nu produc  enzima “beta-glucozidază” şi respiraţia lor – la nivel celular – este mult mai intensă. Astfel vitamina B17 – aici – cu ajutorul enzimei “rodanază” – se  desface în acid benzoic şi tiocianat – ce sunt non vătămătoare. Drept urmare, celulele sănătoase sunt perfect apărate, mai mult, se folosesc de vitamina B17 ca factor nutritive (zahăr) şi catalizator.

20. Medicul meu recomandă – cu insistenţă – intervenţie chirurgicală. Ce să fac?

Intevenţia chirurgicală este o intervenţie radicală – şi în baza experienţei chirurgii noştri sunt în măsură să îndepărteze tumorile cu un grad de eficienţă destul de bun. Un lucru va trebui să fie luat în considerare:  Cu cât mai puţine celule tumorale sunt prezente în riganism, cu atât mai uşor va funcţiona terapia anti-tumorală. (tratament cu vitamina B17, chemio-terapie, radio-terapie, … etc.)

21. Care sunt produsele adiţionale pe care trebuie să le iau în timpul curei cu vitamina B17?

Este recomandată vitamina B15 (zilnic 3X1 tablete), deoarece ajută – în linii mari – utilitatea vitaminei B17 şi prin efectul de întreţinere corespunzătoare a pereţilor vaselor de sânge, de dilatare a vaselor capilare,  se îngrijeşte ajungerea preparatului la locul în care se găsesc tumorile. Se recomandă totodată enzina  Pancreatina (enzima pancreatică) (zilnic 3X1-2), deoarece ajută la îndepărtarea celulelor canceroase descompuse – în afara organismului – şi împiedică provocarea – de către acestea – de reacţii toxice  în organism. Este de asemenea important  ca bolnavul să se menţină într-o stare corespunzătoare de sănătate pe parcursul tratamentului – un ajutor în cest sens reprezentându-l administrarea de  Vitamină în doză mare. Mai este necesar ca pe parcursul curelor sistemul imunitar să fie întreţinut, drept urmare recomandăm  şi produsul nostru Herbal Immune Complex (zilnic 3X1). În scopul ca bolnavul să nu s eramolească, poate deveni necesar să reglăm radical şi procesele de digestie. La acesta foloseşte Enzima digestivă  (zilnic 3X1). În descompunerea substanţelor toxice ( substanţele ce rămâna în urma distrugerii tumorilor)  ficatul joacă rolul principal. Dacă funcţiile hepatice cresc recomandăm şi preparatul nostru Legalon (zilnic 3X1) – care este hepatoprotector şi regenerativ. În cazul anumitor categorii de tumori un rol foarte important îl are şi  injecţia ce conţine vitamina C – în doză mare. În anumite cazuri se recomandă şi utilizarea injecţiei antioxidante Tationil.

22. Pe parcursul curei simt o oboseală puternică, de la ce anume provine şi ce am de făcut?

Sistemul imunitar şi ficatul joacă un rol decisiv în îndepărtarea din organism a celulelor canceroase descompuse pe parcursul curei cu vitamina B17. Dacă îndepărtarea celulelor tumorale nu este corespunzătoare – în cadrul organismului, atunci acestea pot provoca o intoxicaţie – cu un uşor efect toxic – a cărei principală caracteristică este oboseala. În atare cazuri este necesar să se recurgă la detoxifiere pe parcursul curei. De exemplu:  sunt necesare administrarea unei doze mai mari de Pancreatin, cura cu zeamă de sfeclă, sau alte proceduri de detoxifiere.

23. Pe parcursul tratamentului am experimentat stare febrilă şi uneori febră. Care este motivul? Ce am de făcut?

Liniştiţi-vă, acesta este un semn bun ! În baza constatărilor sistemul imunitar încearcă astfel să compenseze descompunerea şi dezechilibrul brusc dat de atare descompunere a tumorilor. În câteva zile vă va trece. Dacă aveţi febră, luaţi liniştit un antipiretic!

24. Ce să fac dacă am finalizat cura sub forma injectabilă?

Vă veţi prezenta cât mai grabnic la o examinare imagistică (MR, CT, Roentgen, ultrasunete), pentru a putea constata care este ameliorarea – faţă de examinarea precedentă, dacă celulele tumorale vor fi dispărut. În baza acestor constatări vă putem elabora succesivul tratament cu vitamina B17:  dacă celulele tumorale nu mai pot fir elevate – sau nu sunt relevate aproape deloc – atunci veţi putea trece la cura cu administrare de tablete. Dacă tumora canceroasă poate fi relevată încă puternic, involuţia sa fiind mică, atunci va urma o nouă cură cu o dozare ridicată. Dacă celulele tumorale pot fi relevate la un nivel minim – dar pot fi totuşi relevate – atunci veţi avea nevoie de o cură /cu o dozare/ mai redusă, sau de repetarea curei. Nu uitaţi, nu puteţi rămâne nici măcar o zi – după finalizarea curei – în lipsa vitaminei B17! Va trebui să o luaţi sub forma tabletelor – chiar şi pe parcursul perioadei în care aşteptati rezultatele examinărilor – în caz contrar celulele tumorale restante vor începe din nou să se înmulţească şi ar putea reveni la dimensiunea de dinainte de iniţierea curei.

25. Poate fi utilizată cura cu vitamina B17 şi pe parcursul chemioterapiei şi a radioterapiei?

Da, mai mult, în baza experienţelor clinice cura cu vitamina B17 funcţionează extrem de bine împreună cu chemioterapia şi cu radioterapia. În foarte multe cazuri s-a observat o “colaborare” sinergică  (creşterea reciprocă a efectului). Un lucru însă este sigur: cura cu vitamina B17  – dacă este utilizată pe parcursul terapiilor tradiţionale (chemio-, radioterapie) reduce semnificativ efectele dăunătoare ale acestor terapii tradiţionale.

26. Ştiu că am nevoie de încă o cură cu injecţii. Cât de rapid pot să încep noua cură, trebuie să ţin o “pauză”?

După cură veţi păstra o “pauză” de 1-2 săptămâni! În schimb, în acest interval de timp va trebui să introduceţi în organismul Dvs.cantitatea de vitamină B17 – necesară întreţinerii – sub formă de tablete – sau prin administrarea unei injecţii pe zi ( (3000 mg / zi – pentru ca tumora să nu poată prolifera pe parcursul perioadei de “pauză”!). După scurgerea celor 2 săptămâni veţi putea liniştit iniţia o nouă cură, pe care – bine înţeles – va trebui să o luaţi de la capăt – în baza protocolului /de dozare/ pe care îl veţi fi primit!

27. După cura cu vitamina B17 când voi putea să mă prezint la medic pentru efectuarea examinării “marker”-ului tumoral? Când anume devine vizibil rezultatul?

După cură veţi aştepta 2-3 săptămâni, pentru ca din organismul Dvs.să se poată elimina produsele rezultate din descompunerea celulelor tumorale – şi doar după aceasta vă veţi prezenta pentru examinarea “marker”-ului tumoral. În caz contrar examinarea ar putea produce rezultate ce pot induce în eroare – deoarece degeaba vor fi fost distruse celulele tumorale, resturile acestora circulă încă în sânge şi produc creşterea “marker”-ului tumoral. Bine înţeles, şi în aceste 2-3 săptămâni  veţi folosi doza de întreţinere – sub forma tabletelor.

28. Sunt necesare rezultatele analizelor medicale în scopul stabilirii curei cu vitamina B17 în formă injectabilă?

Nu. Dat fiind faptul că bolnavul trebuie să aleagă dintre doar trei /tipuri de/ cure.  Pentru alegerea acestora este suficient dacă ştie ce fel de tumoră are, dacă există sau nu metastază, cât de mari sunt tumorile şi care este starea sa de sănătate. În baza acestor date se poate delibera cu uşurinţă cura necesară. Va fi nevoie să existe rezultatele analizelor medicale – cu adevărat – doar în momentul în care – succesiv tratamentului – vom dori să compareăm rezultatele analizelor post-tratament cu respectivele rezultate ale analizelor prealabile. Din atare comparaţie vom putea vedea cât de eficient a fost tratamentul ş ice fel de tratament îi va mai fi fiind necesar bolnavului. Drept urmare, vor fi necesare rezultatele doar după finalizarea tratamentului!
Dacă nu vă descurcaţi în selectarea tratamentului, transmiteţi-ne un mesaj electronic (pe adresa admin@cancertratament.info) şi vă vom ajuta – sau folosiţi  Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară – din vitamina B17!

29. Ce fel de analize va trebui să fac după finalizarea tratamentului cu vitamina B17?

Veţi merge cât mai grabnic la o examinare imagistică (MR, CT, Roentgen, ultrasunete), pentru a putea constata care este ameliorarea – faţă de examinarea precedentă, dacă celulele tumorale vor fi dispărut. Nu uitaţi, nu puteţi rămâne nici măcar o zi – după finalizarea curei – în lipsa vitaminei B17! Va trebui să o luaţi sub forma tabletelor – chiar şi pe parcursul perioadei în care aşteptati rezultatele examinărilor – în caz contrar celulele tumorale restante vor începe din nou să se înmulţească şi ar putea reveni la dimensiunea de dinainte de iniţierea curei. Dacă veţi dori să vă supuneţi unei examinări – din punct de vedere al “marker”-ului tumoral  – atunci – după cură – veţi aştepta 2-3 săptămâni, pentru ca din organismul Dvs.să se poată elimina produsele rezultate din descompunerea celulelor tumorale. În caz contrar examinarea “marker”-ului tumoral ar putea produce rezultate ce pot induce în eroare

30. Medicul meu mi-a recomandat chemioterapie. Să accept aceasta, sau să mă tratez doar cu vitamina B17?

Aceasta poate fi exclusive decizia Dvs.! În baza rezultatelor clinice ştim că tratamentul cu vitamina B17 are o eficienţă mai mare în cazul tumorilor “proaspete” – decât în cazul chemioterapiei sau radioterapiei – care, de altfel, provoacă o distrugere enormă. Pe de alta parte, însă, ştim şi faptul că vitamina B17 funcţionează foarte bine împreună cu chemioterapia – dat fiind faptul că de cel;e mai multe ori neutralizează efectele secundare dăunătoare ale acesteia şi – prin sinergie – îi amplifică eficienta. Pentru a putea vedea limpede este  necesar să ştiţi că oncologul vă poate examinare MR sau CT doar dacă atţi participat la chemioterapie. Deci, din cauza controlului, va trebui să acceptaţi şi “răul necesar”.

31. Am foarte multe metastaze, mă mai poate ajuta vitamina B17?

Vitamina  B17 funcţionează foarte bine şi în cazurile metastazelor – mai puţin în cazul în care bolnavul este în preajma ultimului stadium. Aceasta deoarece proliferarea celulelor canceroase este atât de mare încât ar putea fi compensată doar prin administrarea unei doze extrem de mari. În schimb, organismul bolnavului nu mai este în măsură să primească o atare doză mărită (din cauza stării sale deteriorate). Drept urmare, dacă Dvs.nu aveţi o stare deteriorată a sănătăţii, /vitamina B17/ vă va ajuta! Folosiţi  Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară – din vitamina B17!

32. De ce să folosesc perfuzie cu bicarbonat? La ce este bună aceasta?

Dacă substanţele active din cadrul terapiilor antitumorale nu pot provoca involuţia tumorilor, motivul este reţeaua arterială slabă – sau “proastă” – din jurul tumorii. Din această cauză nu poate ajunge substanţa activă – în cantitate suficientă – la tumoră – şi nu o poate distruge. Pentru a evita o atare situaţie se poate utilize de minune Bicarbonatul (NaCo3 – carbonat- sodiu – hidrogen) sub formă de soluţie, care dilată capilarele din jurul tumorii şi aproape că împinge substanţa activă în tumoră. Urmare efectului său eficienţa curei pe bază de vitamina B17  creşte.

Bicarbonatul de sodiu – pe lângă faptul că dilată capilarele şi face posibilă ajungerea substanţei active şi la tumora greu accesibilă – ca efect secundar – va alcaliniza totodată sângele. Această proprietate a sa are – categoric – un efect de distrugere a tumorii.

33. Orice fel de soluţie de Bicarbonat este bună?

Bicarbonatul este utilizat în toate ţările din Europa şi este un produs înregistrat. Însă soluţia de Bicarbonatul comercializat de noi a fost dezvoltată special pentru cura cu vitamina B17 şi întreprinderea fabricantă (Fresenius) îl fabrică în mod special pentru noi. Cea mai simplă administrare a acestuia  este sub forma unei perfuzii. Dozarea corespunzătoare  nu are efecte secundare caracteristice – /astfel de efecte/ nu sunt cunoscute.

34. Cum trebuie dozată soluţia de Bicarbonat?

In cazurile de bază jumătate din cantitatea ce se găseşte în butelia cu perfuzie (50 ml) o veţi dilua cu o cantitate cel puţin egală – sau dublă  (50 -100 ml) de lichid pentru perfuzie ( Ringer, soluţie fiziologică de NaCl, etc. … ) apoi această cantitate va fi administrată bolnavului ca picături “lente” – respectiv prin administrare lentă – intravenos – (ca perfuzie) imediat înainte de injectarea B17 – respectiv Cevitol. Deci, de fiecare dată se va administra mai întâi Bicarbonatul – şi doar acest produs (nu poate fi amestecat cu  B17 – şi nici cu Cevitol!) – şi doar apoi vor fi administrate celelalte /preparate/.

În cazuri mai grave se va dilua întreg conţinutul buteliei (100 ml) cu o cantitate cel puţin dublă (200 ml) de lichid pentru perfuzie ( Ringer, soluţie fiziologică de NaCl, etc. … ) apoi această cantitate va fi administrată bolnavului ca picături “lente” – respectiv prin administrare lentă – intravenos – (ca perfuzie) imediat înainte de injectarea B17 – respectiv Cevitol.
Ca şi cură independentă: Poate fi utilizată doar în cazul în care suferiţi de o boală în cazul căreia – în scopul vindecării – este necesară o penetrabilitate mai mare a arterelor capilare – pentru o afluenţă mai bună şi mai eficientă a substanţei active.

35. Pot să iau alte medicamente – pentru tratarea bolilor ce s-au format în prealabil – pe durata curei cu vitamina B17?

Vitamina B17 este o moleculă foarte stabilă, este capabilă să de descompună în elementele sale componente exclusiv în prezenţa celulei tumorale  – şi doar astfel îşi poate îndeplini misiunea distructivă. Nu cunoaştem nici un fel de preparat medical care ar fi iniţiind atare descompunere – sau care ar fi influenţând-o în mod negativ. Pe parcursul ultimilor 30 de ani de zile nici cercetătorii clinici nu au experimentat nici un fel de interacţiune cu alte medicamente. Astfel, poate fi utilizată cu orice alte medicamente.

36. Am terminat cvu succes o cură cu vitamina B17. Până când trebuie să iau tabletele – pentru a nu se forma din nou tumora?

După finalizarea cu succes a curei timp de 1-2 luni va trebui să luaţi în doză mai puternică (zilnic 2000-3000 mg – 4-6 buc.din tableta de 500 mg) vitamina  B17. După aceasta – timp de cel puţin o jumătate de an – se recomandă 1500-2000 mg zilnic (3-4 buc.din tableta de 500 mg). Apoi – timp de încă o jumătate de an  – este recomandat să luaţi 1000-1500 mg zilnic (2-3 buc.din tableta de 500 mg). Dacă aţi depăşit această fază, în propriul Dvs.interes sunteţi rugat să luaţi în continuare – zilnic – cel puţin  1000 mg (2 buc.din tableta de 500 mg) – deoarece tumora poate reveni! Doza de prevenire – sub forma tabletelor – va fi administrată atâta timp câ există pericolul formării, reapariţiei tumorii!

37. Au existat şi persoane care nu s-au vindecat – urmare unei cure cu vitamina B17? (Peste tot se poate citi doar despre miraculoasa însănătoşire…)

Din păcate, au existat. Situaţia tristă este aceea că mare parte a oamenilor recurge la vitamina B17 doar atunci cândtratamentul tradiţional a însemnat o ratare. În astfel de cazuri tumora etse atât de mare, sau sunt atât de multe metastaze, încât vitamina B17 poate avea doar un efect mai slab. (Deşi, chiar şi în astfel de situaţii, s-au înregistrat câteva vindecări “miraculoase”!) Ar trebui mărită doza, dar organismul ramolit într-o măsură semnificativă nu va mai suporta doza mărită – vitamina B17 nu mai poate face altceva decât să întârzie finalul – şi poate ajuta bolnavul să nu părăsească această lume într-un ocean de durere – ci într-un mod uman.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Vă atragem atenţia cu privire la faptul că pagina cancertratament.info nu îi face reclamă vitaminei B17, nu doreşte să instige împotriva tratamentului tradiţional al tumorilor, ci ar dori ca – reunindu-şi forţele cu cele ale unor atare tratamente tradiţionale – să vă facă cunoscut un mod de tratament concentrat pe bolnav, având la bază substanţe naturale, cu titlu de alternativă. Să vă prezinte materialele ştiinţifice, rezultatele, anomaliile şi posibilităţile – în legătură cu aceasta. Să facă posibil ca – atât medical cât şi bolnavul – după ce vor fi ajuns să cunoască această terapie naturală – în baza unor fundamente solide – să decidă cu privire la cel mai corespunzător tratament – la alegerea sa.

Toate produsele şi preparatele ce figurează pe pagina noastră WEB sunt vitamine, respectiv substanţe nutritive adiţionale. Descrierile terapiilor şi a curelor le-am elaborate în baza articolelor ştiinţifice, a apublicaţiilor, a descrierilor de caz, a recomandărilor – la care am avut acces – ale următorilor medici şi profesori: Dr. Ernesto Contreras Rodrigez, Dr. Harold Manner, Dr. Hans Nieper, prof. N. R. Bouziane, prof. Manuel Navarro, Dr. Shigeaki Sakai, prof. Etore Guidetti, prof. Joseph H. Maisin, Dr. Dean Burk, Dr. John A. Morrone, Dr. Ernst T. Krebs Jr, Dr John A Richardson, Dr. Philip E. Binzel. *** Nutri Medicine Inc. -2008 - Orice copiere efectuată în lipsa autorizării va atrage după sine o acţiune juridică imediată!