Injecţie antioxidantă cu conţinut de Glutation

Tad 600 mg / 4 ml – Injecţie antioxidantă cu conţinut de Glutation (Preparat ce poate fi utilizat şi ca tratament individual antitumoral!)

 

Probabil sunt extreme de puţin printre cei interesaţi de biologie şi de ştiinţele medicale care să nu fi auzit de “radicalii liberi chimci” care “provoacă îmbolnăvirea de cancer”.

Formarea radicalilor liberi este complicată şi pot iniţia un şir întreg de reacţii incalculabile în organism, deteriorând lipidele, albuminele şi acidul nucleic. Proliferarea radicalilor liberi chimici – în ultimă instanţă – se manifestă întotdeauna sub forma unei boli. Forma cea mai gravă este formarea tumorii canceroase.

Molecula glutation este o moleculă foarte importantă – ce neutralizează radicalii liberi. În starea sa naturală se întâlneşte în câteva fructe şi legume, în ţesuturi vegetale şi animale, iar în cantităţi mai mari poate fi găsită în alimentele având conţinut de albumine.  Gătirea reduce eficacitatea glutationului. Glutationul este substanţă cunoscută ca fiind cel mai puternic antioxidant al corpului nostru – poate fi în stare să măture radicali liberi in afara corpului nostru – şi se luptă împotriva efectelor dăunătoare ale acestora. Este cea mai puternică susbtanţă /agent / de vindecare a corpului.

 

 

 

Pe măsură ce îmbătrânim, nivelul acestei substanţe vitale scade în sistemul nostru de apărare. Până atunci, glutationul neutralizează acei radicali liberi, ce sunt legaţi de îmbătrânire – şi reduce dramatic viteza de îmbătrânire – şi reconstruieşte celulele afectate. Dacă avem carenţă de glutation, atunci procesul de îmbătrânire va fi accelerat. Lipsa sa afectează în primul rand sistemul nervos, ducând la tulburări de coordonare, mai apoi la diminuarea capacităţii noastre de recunoaştere. Vestea bună este că cercetările sunt extrem de impozante şi de pline de rezultate în privinţa  domeniului adiţionării alimentelor cu antioxidanţi.

Dat fiind faptul că glutationul este un antioxidant şi un factor de întărire a sistemului imunitar atât de puternic conform unor presupuneri ajută la prevenirea cancerului – în special la nivelul ficatului, unde are loc principala depozitare a substanţelor toxice neutralizate. Mai multe centre de cercetare din Europa afirmau nu demult că probele indică puternic faptul că acest antioxidant merită mai multe cercetări – fiind unul din agenţii de vindecare – potenţiali – antitumorali – ai corpului uman, Dat fiind faptul că efectul său de diminuare a inflamaţiilor a fost dovedit, accelerează procesul de regenerare după antrenamente intensive şi este eficient şi împotriva alergiei şi a artritei. Au mai relevat faptul că are un puternic efect de detoxifiere şi ne apără organismul de efectele negative ale metalelor grele, ale medicamentelor, radiaţiei, fummului de ţigară, alcool şi factori poluanţi. Poate fi eficient şi în tartamentul disfuncţionalităţilor hepatoice şi la nivelul sângelui.

 

În timpul funcţionării  Creşte puternic nivelul de oxigen al celulei tumorale,  prin aceasta produce un efect puternic – de distrugere a cancerului – căci oxigenul ucide celulele tumorale.  Ca efect al oxidanţilor va suferi ea însăşi vătămare dar enzima denumită “glutation reductaza” o va restabili imediat. Enzima glutation-reductaza are ca substanţă activă – ce nu este albumină – seleniul, care este la rândul să – în mod dovedit – eficient în privinţa încetinirii agravării tumorilor, şi în cea a luptei împotriva tumorilor.

Radicalii chimici liberi joacă un rol important în procesul de îmbătrânire, în deteriorarea  fibrelor tesuturilor conjunctive colagene ale organismului – în ridarea pielii, în diminuarea conţinutului de apă al acesteia. Li se atribuie un rol important în cazul acelor atrofieri ale SNC cum sunt: sindromul Parkinson, Sclerosis multiplex, sindromul Alzheimer, etc. …

Injecţia Tad cu conţinut de glutation este folosită în întreaga Europă şi este un preparat înregistrat (Excepţie face ! – La noi nu este sprijinită vindecarea de către stat!) În Germania de fiecare dată este administrat ca adjuvant în chemioterapie şi chiar şi individual – în substituirea chemioterapiei. (Conform cercetărilor medicale germane are un puternic efect de distrugere a celulelor tumorale!) Fabricantul este societatea italiană ROCHE.
Nu are – resp.nu se cunosc efecte secundare ale acestui preparat.

 

Preparatul Tad poate fi cumpărat în pachete unitare conţinând câte 10 fiole (600 mg / fiolă = 4 ml) – acestea conţinând preparatul sub formă de pulbere – şi substanţa de dizolvare aferentă (4 ml – apă distilată). Înainte de administrare aspirăm substranţa de dizolvare şi o injectăm în fiola ce conţine preparatul sub formă de pulbere. Dizolvarea o putem ajuta prin agitarea uşoară a fiolei. După ce lichidul va fi devenit omogen, îl vom aspira în siringă şi îl vom putea administra imediat bolnavului – intravenos sau intramuscular.  .
Nu poate fi amestecat niciodată – nici cu vitamina C – şi nici cu vitamina B17 în formă injectabilă!
Preţul pachetului unitar (10 fiole): 419 RON

 

Dozare :
În prezenţa unei cure de bază cu vitamina B17 în forma injectabilă: Zilnic 1 fiolă imediat după administrarea vitaminei B17 – sau mai târziu – dar neapărat ca injecţie aparte. Poate fi administrată  atât intravenos cât şi intramuscular. Pentru această dozare va trebui să comandaţi 2 cutii!
În prezenţa unei cure puternice cu vitamina B17 în forma injectabilă: Zilnic 2 fiole imediat după administrarea vitaminei B17 – sau mai târziu – dar neapărat ca injecţie aparte. Poate fi administrată  atât intravenos cât şi intramuscular. Pentru această dozare va trebui să comandaţi 4 cutii!
În prezenţa unei cure /cu dozare/ majorată cu vitamina B17 în forma injectabilă: Zilnic 3 fiole imediat după administrarea vitaminei B17 – sau mai târziu – dar neapărat ca injecţie aparte. Poate fi administrată  atât intravenos cât şi intramuscular. Pentru această dozare va trebui să comandaţi 6 cutii!

Ca şi cură individuală – în cazul lipsei tumorilor:
În cazurile de bază – Zilnic 2 fiole administrate împreună,  intravenos sau intramuscular, timp de 25 de zile. Pentru această dozare va trebui să comandaţi 5 cutii!
În cazuri mai grave – Zilnic 3-4 fiole administrate împreună,  intravenos sau intramuscular, timp de 25 de zile. Pentru această dozare va trebui să comandaţi 7-10 cutii!

 

Componente – per set injecţii :
Glutation (1 buc.fiolă pt.amestec)

600mg

Apă distilată (1 buc.fiolă)

4 ml

Fiecare cutie conţine 10 buc. seturi injecţii

Puteţi cumpăra preparatul pe pagina noastră Comandă!