Testimonial

ATENŢIE! Scrierile cuprinse în e-mail şi adresele de domiciliu Data Protection Act, din cauza interdicţiei exprese, doar în ultimă instanţă, le-am publica!

Data nu este citit comentarii în înregistrare, dar reflectă, de asemenea, data aprobării de proiectare!

Copie următoarele comentarii, alte site-uri de a publica strict interzisă!

 

Gina
Sighișoara

 

Anul trecut am fost diagnostizată cu cancer ovarian. Chemioterapia a funcționat numai un scurt timp, apoi au apărut metastaze în mai multe părți. La recomandarea Dumneavoastră am început, să folosesc cura cu vitamina b17 sub forma de cristale si capsule de tămâie. Începând de aici, rezultatele mele au fost tot mai bune, iar după două luni toate tumorile s-au diminuat. Mă simt foarte bine, și în sfârșit văd drumul vindecării.

 

Iulia

Caraș Severin

 

Aș dori, să laud cura Dumneavoastră de vitamina b17 sub forma de cristale . Am folosit-o la soțul meu, pentru că el are cancer la plămâni. Timp de o lună de zile am administrat după recomandare, dar tumoarea a stagnat. (Părerea medicilor a fost, că și asta este rezultat bun, dar noi am vrut mai mult.) Apoi la recomandarea Dumneavoastră am ridicat doza la 2 ocazii pe zi. După aproximativ 3 săptămâni schimbarea s-a făcut văzută. Tumoarea s-a diminuat cu 20-25 %. Acum îl folosim de 3 ori pe zi. Momentan tumoarea are numai jumătate din mărimea inițială, și starea soțului meu s-a îmbunătățit semnificativ. Continuăm tratamentul, până când va dispărea de tot tumoarea.

 

Ecaterina
Turda

 

Am avut enterită mult timp la rând. Medicii m-au sfătuit la operație. La recomandarea Dumneavoastră am început, să folosesc vitamina b17. După o cură rezultetele mele au devenit normale. Și CRP-ul a scăzut sub 8. Cred, că asta înseamnă o vindecare semnificativă. Mulțumesc.

 

Andrea
Turnu Severin

 

Mulțumim pentru ajutorul acordat. Băiatul meu cel mare a avut tumoare la creier, pe el l-am tratat cu vitamina  și cu tămâie. Aceste substanțe au funcționat foarte frumos. Începând de la a doua lună calitatea vieții lui s-a îmbunătățit semnificativ, numai stătea în pat, și mișcarea lui a devenit normală. Avea poftă de mâncare, și a început să se comporte iar, ca un tânăr sănătos. Suntem foarte fericiți. Controlul MR a arătat, că tumoarea s-a micșorat, în două luni cu 40%. Asta este o veste foarte bună, continuăm tratamentul până când tumoarea dispare sau ajunge în stare, în care se poate opera. Avem speranța, să scăpăm de ea pentru totdeauna.

 

Sufăr de ulcer de gambă. L-am tratat cu tămâie, ceea ce a fost foarte bun. Am folosit cremă cu vitamina b17 și am consumat capsule. Într-o lună de zile rana s-a închis complet, și datorită efectului cremei culoarea pielii a început să revină la normal. Părerea medicului a fost, că acesta este o vindecare de minune, și m-a felicitat. Voi folosi crema de tămâie si cristale de vitamina b17 în continuare, până când vor dispărea toate semnele ale acestei boli teribile. Mulțumesc.

 

Agneta
Cluj-Napoca

 

Din păcate, eu am fost diagnostizată cu cancer la sân. Sânul deja a fost amputat, dar metastazele nu au putut fi eliminate. Au scos câteva noduri limfatice, dar am avut metastaze pe plămâni și cel mai probabil și în creier. Am folosit cură de tămâie – cea mai tare – și am administrat sarea alcalină. Rezultatul controalelor a arătat, că asta a fost foarte eficient, numărul nodurilor limfatice a scăzut semnificativ, iar și mărimea lor a dost diminuat. Controlul MR nu a mai arătat nimic, deci de acolo a dispărut. Mulțumesc frumos pentru posibilitate, tămâia și sarea alcalină mi-a redat speranța la o viață normală.

 

Gabriela
Oradea

 

Mulțumesc mult paginii, pentru că am putut ajunge la aceste medicamente minunate, și pentru livrarea acestuia. Mama mea a fost foarte bolnavă. Dânsa a fost diagnostizată cu cancer ovarian în anul 2016. Dar atunci a fost deja târziu, pentru că boala a început să se răspândească către burtă și intestine. Și nodurile limfatice au fost pline. A început, să slăbească foarte mult, și numai avea nici chef de viață. A fost tratată cu chemioterapie, dar starea ei nu s-a îmbunătățit și nici tumorile nu au diminuat. În toamna anului trecut am început, să folosim sarea alcalină și tămâia. Datorită efectului acestora starea ei în continuu s-a îmbunătățit, a început să aibă poftă de mâncare și a recăpătat și cheful de viață. De crăciun deja s-a simțit foarte bine, de parcă nici nu era bolnavă. A pregătit măncârurile tradiționale, și a fost bine dispusă. Am fost foarte bucuroși, am avut un crăciun minunat. La sfârșitul lunii ianuarie am fost cu ea la control, atunci medicul a spus, că s-a vindecat mult, 80-90% a tumorilor a dispărut complet. Mulțumim, și continuăm tratamentul acesta, ca să dispară toate tumorile. Trebuie, să dispară și acelea! Am scris această scrisoare lungă, pentru ca și alți bolnavi să-și deie seama, că există șansă de vindecare.

 

Andrea
Timișoara

 

Vă salut! Eu am, adica am avut cancer ovarian, ceea ce a fost diagnostizat la începutul anului trecut. Din păcate, prea târziu, căci deja au apărut metastaze în burtă, în intestine și în nodurile limfatice din jur. Am fost operată imediat, și tot ce s-a putut, medicii au eliminat. Restul (din păcate, acestea au fost mai multe!) au fost tratate prin chemioterapie. Am suportat foarte greu chemioterapia, și nici nu a ajutat mult, pentru că tumorile nu s-au diminuat, ba mai mult, în unele locuri au și crescut. Am început, să slăbesc, burta a crescut, a apărut ascita. M-am simțit foarte rău, și am arătat la fel de rău. Am citit pe internet niște scrisori a femeilor cu probleme similare. Ele au folosit sarea alcalină și tămâia. La începutul lunii octombrie am decis, că voi folosi și eu acestea, și continui până în ziua de azi. Acum nu doresc, să scriu, cum mi s-a schimbat situația în legătura cu boala, pentru că ar fi prea lung, (am scris un jurnal!). Totalizând situația, pe baza CT-ului făcut în ianuarie, mai precis alaltăieri, s-a remarcat o îmbunătățire de 80%, deci o mare parte din tumori a dispărut! Mă simt mult mai bine acum. Am mai recuperat din kilogramele pierdute, am planuri de viață și sunt convinsă, că mă voi vindeca total.

 

Florica

Pașcani

 

Eu am folosit doar sarea alcalină pentru cancerul de sân. A fost foarte eficientă, pentru că tumoarea s-a micșorat mult, și nodurile de sub braț s-au retras, nici nu le mai simt. Medicul a spus, că se vindecă frumos, deși nici nu am fost tratată cu chemioterapie. Recomand tuturor!

 

Maria
Constanța

 

Am primit o gripă, căci lucrez între oameni, și riscul de infecție este mare. Seara, când am mers către casă, am simțit, că ceva nu este în regulă cu mine (m-au scuturat frigurile) și a început să-mi curgă nasul. Înainte de culcare am luat 2 capsule de anason stelat, și m-am împăturat bine. Dimineața m-am simțit odihnită și puternică, dar totuși am mai luat încă 2 capsule. La locul de muncă am rămas numai doi colegi, restul s-au îmbolnăvit tare de gripă. Eu în cursul zilei m-am simțit din ce în ce mai bine. După masă iarăși am luat 2 capsule de anason stelat, seara la fel. Și atât a fost gripa! Datorită anasonului stelat am scăpat repede de gripă. Mulțumesc mult pentru șansa la vindecare, și recomand tuturor capsula de anason stelat!

 

Eva

Valea lui Mihai

 

Mulțumesc producătorilor de sare alcalină și tămâie că le-am găsit, pentru că mamica mea s-a vindecat. A fost la CT, unde s-a arătat, că metastazele au dipărut, și mărimea tumorii a scăzut la 45%. Recomand din suflet tuturor aceste produse!

 

Iuliana

Galați

 

Soțul meu, din păcate, are tumoare pe creier. De două luni îl tratăm cu sarea alcalină. Rezultatele sunt foarte bune, și starea lui s-a îmbunătățit mult. Consultația MR a arătat, că tumoarea s-a micșorat și lichidul din jurul acestuia. Cu siguranță nu este o minune sarea alcalină, dar pe noi ne-a ajutat foarte mult, și sperăm, să ne ajute în continuare, până când soțul meu se va vindeca total. Tuturor bolnavilor și producătorilor le dorim La Mulți Ani!

 

Mariana
București

 

Sufăr de cancer pulmonar, din luna mai 2017 sunt tratată. Am primit mai multe chemioterapii, dar din păcate nu au putut, decât să încetinească procesul. Am fost foarte necăjită, medicul m-a speriat, am căutat altă soluție. Așa am găsit sarea alcalină și tămâia. În luna noiembrie am început, să le administrez. Inițial mi-a fost frică, că mă va obosi prea mult această cură intensivă, dar nu a fost așa. Am început, să mă simt foarte bine, și am avut mult mai multă energie. M-am plimbat mult, am mers cu soția mea la cumpărături înainte de sărbători. Am avut mai mult aer, nu am simțit greutate la respirație. Săptămâna aceasta am fost la control, medicul a constatat, că sunt mult mai bine, tumorile s-au diminuat și s-au retras. Această veste dă speranță la un an mai bun, vă mulțumesc!

 

Mihai
Suceava

 

Vă mulțumesc mult pentru ajutorul dat în timpul bolii. Am avut tumoare pe peritoneu urma unei boli de mai înainte. Mi-a fost recomandată cura cu sare alcalină, ceea ce am urmărit cu strictețe. Rezultatul a fost foarte bun, pentru că 70% din tumoare a dispărut, nu s-a văzut pe CT. Și eu mă simt foarte bine, iar cura pe bază de sarea alcalină nu a provocat nici o greutate sau efect secundar dăunător. Vă mulțumesc încă odată, și vă doresc un An Nou Fericit!

 

Admin

 

 

Viorica
Brașov

 

Mulțumesc paginii web posibilitatea și ajutorul! Eu am tratat cancerul de sân cu sarea alcalină și tămâie. Despre reușita numai atât vă scriu, că înainte de tratament cu sarea alcalină și tămâie medicii au vrut, să amputeze tot sânul, dar după cură nu! Cu o operație mai mică au putut elimina nodul diminuat la jumătate (În nodul limfatic nu au mai găsit nimic.) Acum am trecut peste asta. Mulțumesc totul pentru toți. Vă doresc Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

 

Irina
Teleorman

 

Am folosit sarea alcalină pentru boala soțului meu. Suntem foarte mulțumiți, pentru că a scăzut la jumătate, iar el se simte mult mai bine, de când folosește sarea. A fost diagnostizat cu 2 tumoare la plămâni, de 6 cm fiecare. Nu demult a fost la control CT, unde s-a arătat, că tumorile sunt de 2-3 cm. Alt tratament nu a urmat, decât cel pe bază de sarea alcalină. Soțul meu numai este obosit tot timpul, și numai tușește. Ne bucurăm foarte mult.

 

Angela
Bacău

 

Am tratat cancerul de laringe a soțului meu cu cura de tămâie și sare alcalină, recomandată de Dumneavoastră. Pot să vă anunț despre rezultate foarte bune, deoarece după ultimul control medical am fost anunțați, că nu este nevoie de operație, pentru că se vede o îmbunătățire pe respectiva secțiune de țesut, este de ajuns un tratament. Adică un tratament cu laser și extirpare. În cele din urmă, cancerul de laringe, care trebuia operat, s-a îmbunătățit în așa fel, încât numai este nevoie de operație, ci este de ajuns un tratament local. După părerea mea, o veste mai bună, decât acesta nici nu puteam primi înainte de crăciun. Vă mulțumim foarte mult pentru posibilitate!

 

Elena
Hunedoara

 

Mulțumesc pentru ajutor și posibilitate cu sarea alcalină. Am tratat cu acesta cancerul de nodul limfatic. A fost foarte eficient. Nu este nevoie de intervenție chirurgicală, nici chemioterapie nu mi-au dat, pentru că s-a retras foarte mult. Deocamdată așteptăm, să vedem, ce se va întâmpla. Sper, să nu se întâmple nimic, și nu vor apărea din nou. Dacă totuși apar, iarăși voi alege sarea alcalină, că de chemioterapie îmi este tare frică.

 

Gheorghe
Baia Mare

 

Eu am folosit sarea alcalină. Am avut rezultate foarte bune. Am avut două noduri în lob pulmonar stâng, unul de 5X3X4 cm și celălalt de 4X4X3 cm. Folosind sarea alcalină, acestea au scăzut după a doua lună, și după ultimul control medical s-a arătat, că acum au mărimea doar de 2X1X2 și 2X2X1 cm. Măsurarea a fost făcută cu CT. În altă parte nu au găsit tumori.

 

Vasile
Lipova

 

Mulțumesc pentru sarea alcalină, dar și pentru livrarea rapidă. La mine au găsit 2 noduri mai mici pe plămâni, care au fost calificate tumori. Deocamdată nu am acceptat chemioterapia, am căutat altceva. Din punct de vedere a funcționării sarea alcalină mi s-a părut cea mai logică, de aceea am ales-o. Nu m-a dezamăgit, pentru că după o lună și jumătate tumorile nu s-au mai văzut la control. Deci tratamentul cu sarea alcalină a funcționat perfect. Recomand și pentru alți bolnavi cu tumoare la plămâni.

 

Aurelia
Focșani

 

Eu nu pentru rezultatele, reușitele mele vă scriu. Scriu cu scopul, ca să ajungă la cât mai mulți oameni mesajul posibilității… Există scăpare din bolile tumorale! E drept, necesită multă perseverență și atenție, din păcate și mulți bani. Dar se merită, că la urma urmei putem să ne vindecăm, și putem spera în viitor, știind, că vom ajunge următorii ani. Așa am făcut și eu. Primadată m-am amărât, când am fost diagnostizată cu cancer uterin în stadiu mijlociu, cu un rând de metastaze în oase, pe peretele abdominal și cine știe mai pe unde, pe care nici nu le-au observat medicii. Am cunoscut chemioterapia, pentru că în familie au mai fost cazuri similare. Tratamentul tradițional acolo nu a funcționat, ba mai mult, a înrăutățit situația bolnavului. Căutând o alternativă, v-am găsit pe Dumneavoastră, pe pagina web a Dumneavoastră. După cum ați recomandat, am folosit sarea alcalină și o cantitate mare de capsule de tămâie. Rezultatul nu s-a lăsat așteptat mult timp: controalele după o lună de zile au arătat, că 60% dintre metastaze au dispărut complet, iar tumoarea de bază a devenit operabilă. Nu am ezitat, am mers la intervenția chirurgicală, că a fost vorba despre viața mea. La 10 zile după operație am continuat tratamentul cu tămâia și cu sarea alcalină. Au trecut patru luni de atunci, și după cum arată analizele, tumorile au dispărut din organismul meu. Această veste este foarte mare bucurie pentru mine și pentru familia, copii mei. Mulțumesc pentru posibilitate.

 

Iulia
Sebeș

 

Mulțumesc paginii Dumneavoastră pentru ajutorul acordat în boală. Tumorile de pe peretele abdominal au dispărut, iar ascita nu a mai apărut. Am folosit sarea alcalină zilnic de două ori. Sunt foarte bine, vă mulțumesc pentru tot.

 

Agneta
Craiova

 

Am fost operată cu cancer la sân. Din păcate, deja au existat metastaze și pe plămâni, care nu s-a putut scoate. În partea superioară a lobului pulmonar drept au depistat mai multe mici împrăștieri, și m-au chemat înapoi pentru tratament ulterior. Am primit chemioterapie, pe care am suportat foarte greu. După al treilea am avut un control CT. Rezultatul a fost, că numărul celor din plămâni nu s-a schimbat, au și crescut. Medicii au recomandat schimbare de chemioterapie, căci cea aplicată nu a funcționat. Asta nu am mai acceptat, și am cerut timp de gândire. Între timp am tușit foarte mult, și câteodată secreția a fost cu sânge. La recomandarea Dumneavoastră am început o cură cu sare alcalină și tămâie. În a doua lună am reușit, să ajung la un CT cu plămânii. De altfel au spus, că acest control nu se poate efectua numai după trei luni. La acest CT medicii au constatat, că numărul tumorilor din plămâni a scăzut, iar mărimea celor rămași s-a diminuat la jumătate. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă. Am scăpat și de tusă între timp. Acum mă simt foarte bine, și continui tratamentul, pentru că sper, că mă voi vindeca.

 

 

Olga
Reșița

 

Eu nu am nici o boală cancer, însă în dealungul anilor mi s-au adunat multe probleme de sănătate. La recomandarea Dumneavoastră am luat capsulele de tămâie 2×1 zilnic. Am observat următoarele schimbări în timpul tratamentului de două luni:

– În scurt timp tensiunea s-a normalizat

– Am avut mai multă energie. Am devenit mai activă și eficientă.

– Au dispărut durerile articulare, m-am mișcat mai bine, ba mai mult, am devenit mai suplețe.

– S-a stabilit glicemia. (A fost puțin mare, din cauza asta am luat medicamente!)

– Am avut poftă de mâncare.

– Am început să mă gândesc mai bine și memoria s-a îmbunătățit.

– Pielea mi s-a făcut mai frumoasă, iar adâncimea ridurilor de pe față s-a diminuat mult.

– La luare de sânge nu am primit nici o steluță, rezultatul a fost impecabil, de invidiat.

– Dorm mai bine, și mă trezesc odihnită.

– Și cel mai important: Mă simt aproape tănâră iarăși!

Și aș putea continua! Totalizând: organismului și mie nu ne mai pasă de bătrânețe, pentru că toate simptomele specifice ale acestuia au dispărut. E fantastic! Mulțumesc.

 

Margareta
Turda

 

Anul trecut soțul meu a fost diagnostizat cu tumoare pe creier. Din păcate, este un fel de cancer foarte agresiv, așa a spus medicii, adică gliobastoma. A primit chemio- și după aceea radioterapie. La sfârșitul lui ianuarie puțin s-a retras, și au încercat, să o scoate. Operația a fost reușită, însă nu au putut îndepărta în totalitate tumoarea. În luna martie iarăși au diagnostizat o creștere. A primit tratament Avastin, dar tumoarea nu s-a micșorat, și soțul meu a început să se simte din ce în ce mai rău, vorbea foarte greu și a vomitat mult. A devenit tot mai slab. În luna iunie am găsit pagina Dumneavoastră, și după cum ați recomandat, imediat am început să folosim sarea alcalină și capsule de tămâie în doză mare. A funcționat ideal, a început să se simte mai bine. În august deja a vorbit normal, s-a simțit bine. După ultimul control MR, care a fost săptămâna trecută, tumoarea, care în luna martie a fost de 5X6 cm, pe octombrie s-a micșorat la dimensiunea de 2X1 cm. Asta datorită sării alcaline și a tămâii. Vă mulțumim foarte mult pentru posibilitate și pentru speranța vindecării!

 

 

Ileana
Baia Mare

 

Am folosit sarea alcalină pentru cancer la sân. Nodurile limfatice, care s-au simțit pe subsoară, s-au retras de la un singur tratament. Nu s-au mai simțit. Am continuat tratamentul, și nodul din sân (tumoarea de bază) s-a diminuat, astfel încât l-au putut scoate, deci nu a trebuit amputat sânul. Mulțumesc pentru ajutorul dat la oamenii bolnavi.

 

Rodica

Iași

 

Mă lupt de ani de zile cu leucemia. Medicii au încercat toate metodele în afară de transplant. La îndemnarea soțului am încercat capsulele de tămâie, pentru că am citit despre acesta, că este eficientă pentru boala mea. La recomandarea Dumneavoastră am luat zilnic câte 6X3 capsule, timp de două luni. De fapt, fără nici un control medical am simțit, că ceva a pornit în direcție pozitivă, pentru că am început să mă simt mult mai bine. Apoi au decurs analizele. Medicul, care m-a tratat, a constatat, că am ajuns în stare fără simptome. Astfel el numai are nici o treabă, eu să continui, ce am făcut până acuma, pentru că funcționează! Așa fac, și iau în continuare capsulele de tămâie.

 

Mărioara
Sibiu

 

Sora mea este tratată de un an și jumătate cu cancer de col uterin.   Situația ei, din păcate, în continuu s-a înrăutățit. Au apărut și metastaze, și s-a simțit tot mai rău. A ajuns piele și os, și aproape nici nu s-a mai putut ridica din pat. Medicii deja au renunțat la ea. O cunoștinșă ne-a recomandat sarea alcalină și capsulele de tămâie. Am luat legătura cu pagina web și am comandat pachetul cel mai tare. În prima lună starea sorei mele s-a îmbunătățit mult. A început, să mănânce mai mult, și nu a mai stat așa de mult în pat. Începând de a doua lună a început, să se vindece, văzând cu ochii. După aproape două luni de tratament a fost la un CT, cand a fost controlat tot corpul. Controlul CT a arătat, că metastazele au dispărut complet, iar tumoarea de bază s-a diminuat, așa că se poate scoate printr-o intervenție chirurgicală. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă. Săptămâna viitoare va fi operația, și pe urmă, dacă toate vor decurge bine, se vindecă. Vă mulțumim pentru tot.

 

Aurel
Constanța

 

Povestea mea este și ea destul de interesantă, și aș dori, să împart cu toată lumea. Am fost diagnostizată cu cancer laringian în stadiu înaintat. S-a simțit și pe voce, pentru că de două-trei luni s-a schimbat mult (a devenit mai slabă și ciudată). Am tușit mult, și am avut secreții, din cauza aceasta am mers la medic. După consultații am fost anunțată, că pe lângă chemioterapie există o soluție: îndepărtarea laringelui, adică a scoate tot. Cred, că toată lumea știe, ce înseamnă asta. Nu am refuzat chemioterapia, dar nu prea am avut încredere în ea. După cele citite aici, am ales sarea alcalină și capsulele de tămâie (6X3 capsule pe zi au fost recomandate!). Cam aproximativ după trei săptămâni vocea mea a început, să-și revină, și am putut înghiți mai ușor. Am continuat tratamentul. S-a apropiat ziua operației, și a trebuit să merg la un control, unde am fost examinată și cu CT. A spus medicul, că ceva s-a întâmplat aici, că tumoarea mare nu o găsește, deci numai este nevoie de operație mare. Poate rezolva problema cu o intervenție chirurgicală mică, bineînțeles, FĂRĂ îndepărtarea laringelui! Se pare, că tumoarea este ușor îndepărtabilă. Deci asta s-a întâmplat, am trecut peste. Vă mulțumesc pentru tot.

 

Natalia
Sighișoara

 

Anul trecut am fost diagnostizată cu cancer ovarian. Chemioterapia a funcționat numai un scurt timp, apoi au apărut metastaze în mai multe părți. La recomandarea Dumneavoastră am început, să folosesc sarea alcalină și doză mare de capsule de tămâie. Începând de aici, rezultatele mele au fost tot mai bune, iar după două luni toate tumorile s-au diminuat. Mă simt foarte bine, și în sfârșit văd drumul vindecării.

 

Eugenia

Caraș Severin

 

Aș dori, să laud cura Dumneavoastră pe baza de sarea alcalină. Am folosit-o la soțul meu, pentru că el are cancer la plămâni. Timp de o lună de zile am administrat după recomandare (de două ori pe zi), dar tumoarea a stagnat. (Părerea medicilor a fost, că și asta este rezultat bun, dar noi am vrut mai mult.) Apoi la recomandarea Dumneavoastră am ridicat doza la 3 ocazii pe zi. După aproximativ 3 săptămâni schimbarea s-a făcut văzută. Tumoarea s-a diminuat cu 20-25 %. Acum îl folosim de 3 ori pe zi. Momentan tumoarea are numai jumătate din mărimea inițială, și starea soțului meu s-a îmbunătățit semnificativ. Continuăm tratamentul, până când va dispărea de tot tumoarea.

 

Ecaterina
Turda

 

Am avut enterită mult timp la rând. Medicii m-au sfătuit la operație. La recomandarea Dumneavoastră am început, să folosesc sarea alcalină. După o cură rezultetele mele au devenit normale. Și CRP-ul a scăzut sub 8. Cred, că asta înseamnă o vindecare semnificativă. Mulțumesc.

 

Dorina
Turnu Severin

 

Mulțumim pentru ajutorul acordat. Băiatul meu cel mare a avut tumoare la creier, pe el l-am tratat cu sarea alcalină și cu tămâie. Aceste substanțe au funcționat foarte frumos. Începând de la a doua lună calitatea vieții lui s-a îmbunătățit semnificativ, numai stătea în pat, și mișcarea lui a devenit normală. Avea poftă de mâncare, și a început să se comporte iar, ca un tânăr sănătos. Suntem foarte fericiți. Controlul MR a arătat, că tumoarea s-a micșorat, în două luni cu 40%. Asta este o veste foarte bună, continuăm tratamentul până când tumoarea dispare sau ajunge în stare, în care se poate opera. Avem speranța, să scăpăm de ea pentru totdeauna.

 

Tamás – terapeut specializat în medicină naturistă
SUA – New York

 

Dragi participanţi la Forum, Bolnavi Maghiari. Sora mea mai mare mi-a trimis zilele trecute înregistrarea video a emisiunii difuzate, având un caracter ofensiv. Pentru mine nu este clar nici la ora actuală, cum anume este posibil să apară atâtea minciuni la televizor, într-o ţară democratică. Cu menţiunea că toxicologul care şi-a exprimat opinia a avut acum câţiva ani un scandal devenit vestit la nivel internaţional – legat de droguri -, şi l-au aplanat frumos (cred eu, în baza unui ordin venit din partea statului), cercul de proprietari ai televiziunii care a difuzat emisiunea are puternice afinităţi cu anumite societăţi fabricante de medicamente, din Israel. (Deşi, după câte cunosc eu, în Ungaria cercul de proprietari ai aproape  fiecărei societăţi producătoare de medicamente  aparţine aceluiaşi grup naţional – cred că nu v-am spus nimic nou, nici cu această ocazie).

Aşadar, ca terapeut care trăieşte în America, m fost extreme de revoltat de minciunile care au fost difuzate în acea emisiune. Aceasta, deoarece au am vindecat pe parcursul anilor foarte mulţi bolnavi, cu ajutorul vitaminei B17, – în mare parte fiind bolnavi pe care medicina tradiţională îi distrusese deja, şi la care renunţase.

Vitamina B17 NU ESTE OTRĂVITOARE – indiferent cât de mare sau mică este doza – şi vindecă foarte frumos bolile tumorale. (Cred că acesta este motivul teribilelor atacuri din patrie – împiedică genocidul planificat….)

Şi, doar ca să împrăştii câţiva nori legat de America democrată: vitamina B17 nu este interzisă în America, nici nu a fost interzisă niciodată, (acesta ar fi un act antidemocratic) – doar că nu se poate folosi în practica spitalicească.  Nimeni, niciodată, nu a fost în stare să demonstreze că ar fi fiind otrăvitoare/ toxică, pentru că nu este (cred că la dumneavoastră se va reuşi într-un sfârşit – sunt mulţi experţii corupţi…) şi nimeni nu a fost condamnat niciodată pentru comercializarea şi utilizarea vitaminei B17. (Se poate verifica pe Internet!).

În toate părţile lumii, corpurile de supraveghere a medicamentelor o atacă în mod frecvent, pentru ca tulbură vânzarea preparatelor aferente chemoterapie (cui i-ar trebui chemoterapia care provoacă chinuri, dacă bolnavii pot scăpa de tumoare şi simplu, şi pot fi chiar vindecaţi!…), dar nu este interzisă nicăieri în lume! În practica spitalicească este utilizată doar in partea mai bună a lumii ( acolo unde chiar vor să vindece bolnavii), dar nu este autorizată în cadrul metodelor tradiţionale de tratament medical în Statele Unite ale Americii, în Uniunea Europeană şi în Canada. Aici intrăm în tablou noi, terapeuţii specializaţi în medicină naturistă, ca să vindecăm – cu ajutorul a aceea ce ne face cadou natura – semenii noştri bolnavi.
Tamás

 

Andreea Muresan
Galati

 

De câteva luni de zile am făcut cunoştinţă cu un medic, care se ocupa de administrarea injecţiilor de B17.  Am învăţat foarte multe de la acesta. Eu sunt de 20 de ani zile lucrător în sistemul sanitar şi m-am întâlnit – până la ora actuală – cu foarte multe boli. Drept urmare, m-am gândit să îi ajut pe cei care suferă de cancer. Consultând cu Medicul, am început – la unul dintre bolnavi – cura. Am finalizat-o pe prima, spre marea noastră bucurie a reuşit foarte bine. Efectele pozitive ne-au umplut cu energie, continui cu mai mult entuziasm munca mea. Mă bucur că m-am întâlnit cu colegul care ne-a ajutat, şi cu B17.
Stefan
Alba Iulia

 

În cazul tatălui meu, s-a constatat de luni de zile tumoră pulmonară cu celule mari. Starea sa generală s-a deteriorat de la o zi la alta – din vară -, a slăbit foarte mult, şi a devenit din ce în ce mai slab. Stimata „comisie” a recomandat chemoterapie şi tratament combinat iradiere – chemoterapie. Înaintea primului tratament am mai avut timpul necesar pentru o cură puternică /cu doză mărită de B17/. După scurgerea celor trei săptămâni de zile, chiar dacă nu i-a sporit greutatea corporală, dar s-a revigorat cu succes ‚în interior’. Am trecut fără vreun efect secundar serios de prima chemoterapie. La începutul lunii ianuarie este programată următoarea, ţinem cura de 14 zile – prescrisă – cu tablete, după aceasta am dori să începem o nouă cură puternică. Legat de examinarea de control suntem puţin îngânduraţi, dar vom încerca – după finalizarea curei proxime – să rezolvăm ceva.

Noi suntem 100% siguri de vindecare, şi vom anunţa fiecare forum, cu bucurie, despre această vindecare J

B17 să fie cu voi!

Salutări:
Stefan

Anamaria
Baia mare

 

Stimate Admin ! Eu am depăşit deja prima cură şi iau cea de-a doua cutie de vitamina B17 – împreună cu B15 şi cu enzima digestivă. Pot să raportez doar lucruri pozitive, deoarece  starea mea generală este una foarte bună, simt că am şanse să mă vindec. Tumora mea a devenit mai mică, dar mai e prezentă în sânul meu – deoarece, din păcate, era destula de mare. Încă nu am fost la chemoterapie, voi merge în ianuarie. De asta aş dori să urmez încă o cură, simt că am nevoie de ea. Aş dori să îi ajut pe cei care nu pot lua tableta B17, deoarece nici eu nu am putut. Aveam o senzaţie permanentă de greaţă şi stări repetate de rău. Acum le amestec – mărunţite cât mai mult – în suc de sfeclă, morcovi, mere – 1 dl -, şi beau amestecul. Nu am nici o problemă. Mai iau vitamina B15 şi enzima digestivă şi vitamina C – la mine a funcţionat! Încercaţi şi voi! Mult succes în vindecare, în continuare!
Ecaterina 52 de ani din Deva

 

Sunt prezentă din nou /pe Forum/ ca să vă relatez  privind starea mea. Eu sunt ce acare am scris deja de mai multe ori despre faptul că – pe parcursul a mai multor ani de zile, în sânul meu o tumoare de 12 mm s-a transformat într-o tumoare malignă de 12 cm, care se dezvolta agresiv ca o conopidă, sângerândă, cu supuraţii – de fapt, s-a dezvoltat în locul sânului meu, deoarece a digerat practic în întregime ţesuturile acestuia. În vara anului 2007 nu am mai putut amâna, a trebuit să apelez la medic, pentru că tuşeam mult şi mă înecam. Am început să obosesc extrem de repede.

S-a dovedit faptul că plămânul meu s-a umplut cu fluid, mi s-a spus că şi acest lucru constituie consecinţă a tumorii,; au aspirat fluidul – dar mi s-a spus că acesta se va reforma – din nou, şi din nou. Au aspirat plămânul stâng, cel din dreapta era doar pe jumătate plin,  au amânat aspirarea fluidului din acesta din urmă – la rugămintea mea.

Soţul meu m-a dus acasă, dar eram atât de slăbită, că nu aveam curajul să mă deplasez singură nici măcar până la WC. Acesta  a fost momentul în care am comandat injecţiile cu B17 – şi le-am primit – luând timp de 28 de zile cura /cu doză/ mărită. la sfârşitul lunii tumora s-a diminuat la aproximativ jumătatea dimensiunilor – şi am devenit din ce în ce mai viguroasă. Aşa că am început să cred şi mai că m pot vindeca, şi am luat în continuare – sub formă de tablete – vitamina B17. Acum iau zilnic  2×2 tablete de  500mg., şi tumora continuă să scadă. Tocmai am ajuns la sfârşitul unei serii de examinări de control, şi rezultatele analizelor nu indică nici un semn care să de aloc la bănuiala existenţei vreunei metastaze, şi chiar şi nodulul iniţial este descris doar ca o îngroşare a ţesuturilor. De atunci, în plămânii mei nu s-a mai acumulat fluid. Medicul meu de familie mi-a spus – efectiv – că este extrem de mirat că rezultatele mele sunt atât de bune, după un timp atât de scurt.  Din păcate, medicii nu admit faptul că acest lucru este efect al vitaminei B17, mai degrabă au tendinţa să creadă că este o minune. Eu însă cred că vitamina B17 în sine este o minune, şi îndemn pe toată lumea să nu renunţe vreodată la speranţă, să aloce suma – care nu este mică – pentru a face cura, pentru îşi cumpără astfel propria sa viaţă.

Alexandru
Resita

 

Soţul meu a fost diagnosticat acum 2 luni de zile cu cancer pulmonar, cu celule mari, cu metastază. Metastazele  se găsesc în coloana vertebrală, în claviculă şi în oasele bazinului /pelvis/.

Soţului meu îi este administrat acum ultimul ciclu de chemoterapie şi ne-am înţeles că nu vom fi de acord cu încă un ciclu de tratament distructiv pentru organism.  Medicii, din păcate, nu ne susţin moralul în privinţa viitorului cu nimic bun, dar nu acest lucru este cel care contează.

Am investigat foarte multe metode de tratament alternativ, dar cea mai promiţătoare ni s-a părut cura cu vitamina B17. Am comandat de două săptămâni cura /cu doză/ mărită, şi deja putem simţi efectele pozitive ale acesteia.

După doar 2 săptămâni omul nu se poate aştepta să se întâmple minuni, dar soţul meu are un moral mult mai bun, are o poftă foarte bună de mâncare. Noi avem foarte multă încredere în faptul că acesta este tratamentul care ne va ajuta,  şi ceea ce este esenţial, şi soţul meu crede în acest lucru. Acum vom comanda următoarea cură /cu doză/ mărită. În 17 decembrie vom avea examinarea CT, şi sunt sigură că vom primi veşti bune.

Pe această cale, aş dori să mulţumesc  pentru faptul că am primit posibilitatea aceasta, precum şi să doresc tuturor dragilor bolnavi şi tuturor aparţinătorilor lor multă putere şi încredere – în scopul vindecării.

Oana
Suceava

 

Observ că în Ungaria Institutul pentru Farmacie a pornit o ofensivă destul de dură împotriva metodelor alternative de tratament. (Mă gândesc că o face la ordinul Statului.) Pe diverse forumuri (am „răsfoit” vreo 6-7 din acestea), aceiaşi 4-5 oameni împroaşcă cu noroi. Ca efect al întrebărilor „încuietoare” au picat rapid, mă gândesc că sunt propagandiştii mercenari ai organului sus indicat. Cu siguranţă sunt plătiţi bine, pentru că un om cu mintea întreagă nu poate profera minciuni atât de enorme pe bani puţini.

Deşi, prin aceasta, fac cel mai mult rău bolnavilor, pentru că NU ÎNTOTDEAUNA medicamentul se dovedeşte a fi cel mai bun. După cum nici în cazul meu nu a fost. Eu am avut tumoare a testiculului, pe care am vindecat-o fără nici un fel intervenţie a medicilor, cu ajutorul vitaminei B17. Sunt complet vindecat!

Nu a trebui să fie operată, nu a trebuit să sufăr urmare chemoterapiei. Şi în acest caz se vede acel adevăr a lui Krebs, conform căruia într-un caz  în care nu s-a intervenit încă cu chemoterapie, sau iradiere (distrugerea organismului)m vitamina B17 funcţionează într-un mod absolut fantastic. Eu am devenit lipsit de tumoare după o singură cura /cu doză/ puternică.

În cazul dumneavoastră,pe forumurile plătite sunt „în vogă’ susţinerile cum că   vitamina B17 ar fi fiind toxică, pentru că conţine cianură, şi că doi sâmburi de piersică sunt otrăvitori. Şi dacă cineva va fi dând crezare acestor susţineri, atunci va crede şi susţinerea că sistemul sanitar face tot ceea ce este posibil pentru a vindeca. Or, NU o face!

Oana

Adelina
Zalau

 

Dragi participanţi la Forum!
Am 38 de ani. În iulie m-au operat – aveam tumoră a endometrului, care s-a extins şi asupra colului uterin şi asupra ovarelor. Bine înţeles, văzute fiind rezultatele analizei histopatologice, nu s-a mai pus problema  dacă să caut sau nu o metodă alternativă de tratament. Am decis să iau vitamina B17 tablete.După părerea mea, am luat cea mai bună decizie posibil! Am primit pentru tratarea bolii mele radio-chemoterapie (33 iradieri 5 chemo-  (Epirubicin). Am reuşit să trec de aceste cure aproape fără nici un efect secundar.  Fără greaţă, fără senzaţie de vomă, etc.  Analizele sângelui au avut rezultate perfecte – pe tot parcursul tratamentului. Nu a avut loc pierdere a părului, deşi mi s-a administrat chemo- roşu. Tratamentul meu s-a încheiat la începutul lunii noiembrie. De atunci sunt deja la locul de muncă, sigur că iau in continuare tabletele, în care am încredere 100%.Mă simt absolut bine, nu am senzaţie de oboseală, de când iau vitamina, au încetat şi multe probleme dermatologice vechi, pe care le avusesem înainte (senzaţie de mâncărime).În februarie mă duc la control (CT toracic şi RM la nivelul bazinului) – ceea ce este sigur, este că rezultatele vor fi negative.Mulţumesc totul echipei B17. Sunt foarte amabili şi disponibili, oricând, să ajute.Doresc bună sănătate tuturor tovarăşilor de suferinţă şi Sărbători Fericite!
Laurentiu
Oradea

 

În ianuarie la mine s-a înregistrat tumoare pulmonară cu celule mici. Plămânul meu drept a fost extirpat. După intervenţia chirurgicală am primit o cură cu injecţii, cu doză mărită împreună cu Cevitol.  De atunci iau tablete B17. Chemoterapia /8 cure/ am dus-o până la capăt, aşa cum m-a sfătuit medicul meu. La controlul din iunie  rezultatele examinării CT au fost bune. Acum am depăşit cel de-al doilea control,  rezultatele mele sunt negative. Eu am încrederea foarte mare în B17.
Gheorghe
Satu Mare

 

Mama mea a fost diagnosticată acum două luni de zile cu melanom – cu metastaze la nivelul plămânilor şi al ficatului. După primul şoc, am început brusc să căutăm pe Internet, şi am găsit B17. Am decis să alegem o cură /cu doză/ mărită,  ajungem la sfârşitul administrării zilele acestea. Mama mea a suportat foarte bine efectele secundare ale primei chemoterapii, putem mulţumi acest lucru – conform opiniei noastre – vitaminei B17. Acum aşteptă cu nerăbdare rezultatele examinării CT. Pe această cale mulţumesc administratorului paginii WEB profesionalismul de care dă dovadă şi sprijinul pe care ni l-a acordat. Sper că după examinarea CT cu rol de control să vă pot relata noi veşti bune.

Cu salutări, dorindu-vă să fiţi perseverenţi şi să aveţi putere: Gheorghe

 

Dragi tovarăşi de suferinţă!

De 2 luni de zile au înregistrat în cazul meu tumoare malignă la nivelul prostatei, cu metastaze în oase şi în măduva osoasă, cu atingere a nodului limfatic pelvian – prin extindere. Nu se putea interveni chirurgical!

La recomandarea unei cunoştinţe am comandat cura /cu doză/ mărită de B17, împreună cu  Cevitol (vitamina C). După finalizarea primei cure s-a realizat o nouă examinare CT, care – comparată cu precedenta – a indicat diminuarea nodului limfatic – de la 8 cm ajungând la 4 cm.

Acum vom comanda din nou cura /cu doză/ mărită de B17, pentru că până acum ne-a ajutat.

Mulţumim cu recunoştinţă tot ceea ce aţi făcut pentru noi, şi noi o vom recomanda tuturor bolnavilor ce suferă de boli tumorale.

Dorim tuturor tovarăşilor noştri de suferinţă sănătate bună şi perseverenţă!
Vladimirdin judeţul Satu Mare.

Silviu

 

Dragi participanţi la Forum!

În cazul mămicii mele medicii au stabilit leucemie. A început să ia vara vitamina B 17. Mai întâi, a primit o cură cu doză mărită (sub formă de injecţii), de atunci am comandat deja pentru  a patra oară tabletele de 500 mg. (ia zilnic câte 6 tablete). Nu demult au început să îi facă chemoterapie, pe care a suportat-o destul de bine. În probele de sânge luate de la ea nu sunt celule patogene vizibile cu ochiul liber (acestea erau prezente înainte într-un procent destul de ridicat).

S-a îngrăşat mult de la instalarea bolii şi se simte bine. Sunt sigură că putem mulţumi pentru aceasta vitaminei B17! Sigur că aşteptăm, totuşi, cu nerăbdare următoarea analiză a măduvei osoase şi sper că  vom primi rezultate încurajatoare şi din acest punct de vedere.

Vă doresc tuturor ameliorarea stării, cu ajutorul B17!
Silviu

 

-/-

 

 

 

 

Zolty
SALONTA
Stimate admin/istrator/, şi stimaţi cititori de pe forum, tumora cap pancreas a mamei mele – după o cură cu b17 /cu dozare/ majorată – a regresat – scăzând de la 35mm la 30 mm, lucru de care ne-am bucurat foarte mult, deoarece – din păcate – chemoterapia nu avut un asemenea rezultat – şi chiar şi cele două metastaze aflate la nivelul ficatului şi-au redus dimensiunile – cu 6mm, respectiv cu 7mm – aşa au arătat rezultatele CT. Ne bucurăm foarte mult de faptul că suntem pe calea cea bună către vindecare, şi aş dori să mulţumesc din toată inima echipei b17 – şi cum am ajuns la capătul acestei fraze, doresc să comand totodată /doza necesară pentru/ încă o cură cu b17 /cu dozare/ majorată  – cu vitamina C, cu enzima pancreat/ică/ şi cu b15. DORESC ÎNSĂNĂTOŞIRE TUTUROR.

 

Pop Marcela
Pitesti
Dragi colegi – care împărtăşim aceeaşi soartă! Dragă echipă B17
Tovarășul meu de viaţă a finalizat 14 /tratamente/ chemo/terapeutice/  şi 30 /de şedinţe de/ radioterapie. Ultima şedinţă de chemoterapie Alimta i-a fost administrată în cea de-a 8-a zi a curei /cu B17/ /cu dozare/ majorată  . Dacă nu ar fi fost această cură, cu siguranţă a fi sfârşit în spital, atât de rău se simţea după terapie, însă – cu ajutorul curei – era slăbit doar o zi şi jumătate. După administrarea perfuziilor zilnice, starea sa s-a îmbunătățit pe zi  ce trece, la ora actuală starea sa se poate menţine prin administrarea curei sub formă de tablete, pentru că vom comanda încă un pachet /de B17/ /cu dozare/ majorată.   Din păcate, dintre cei care împărtăşesc aceeaşi soartă, cei pe care am ajuns noi să îi cunoaştem, nu mai sunt printre noi; medicul nostru nu îşi poate nici măcar  închipui care este motivul pentru care soţul meu arată atât de bine, pentru că îl tratează conform protocolului – şi atât – , şi ne-au refuzat până şi scanarea sistemului osos – ce i s-ar fi cuvenit acum, fiind un control  prescris pe rezultatele dinainte – spunând că “nu este necesar”.Nu ne dăm bătuţi, soţul meu se simte cu mult mai bine, facem tot ceea ce putem ca să îi putem cumpăra injecţiile, până când va avea nevoie de ele, deoarece nimic altceva nu ne poate aduce  nouă  vindecarea totală, decât B17. Experienţa pe care am avut-o am împărtăşit-o tuturor celor din jurul nostru, şi, har’ Domnului,  avem si noi bolnavi vindecaţi care ne-au întărit în credinţa noastră, şi care ne împărtăşesc propriile lor experienţe. Mulţumim şi pe această cale tuturor celor care scriu pe acest forum, deoarece acest lucru ne dă o forţă în + şi ne conferă credinţă în vindecare.Săptămâna viitoare ne vom prezenta la control, vă vom relata din nou experienţele noastre.

 

 

 

 

 

 

Bubi

Bună,
În cazul mamei mele a fost diagnosticată o tumoră cu metastază – la începutul anului trecut. De când folosim injecţiile cu B17 starea sa fizică s-a ameliorat semnificativ, şi s-au redus şi dimensiunile tumorilor.

 

Anita
Dragi cititori de pe Forum!

Mama mea a fost diagnosticată în iunie anul trecut cu o tumoră malign a colului uterin, în august a fost supusă la o intervenţie chirurgicală – dar nu s-a reuşit îndepărtarea întregii tumori, astfel că a fost trimisă să facă radioterapie. Tumora nu s-a redus în dimensiuni ca efect al radioterapiei, ba chiar mai mult, a crescut la fel ca şi înainte /de terapie/, în schimb rinichii aproape că i s-au blocat, peretele vezicii urinare i s-a îngroşat şi abdomenul ei era într-o permanentă inflamaţie, şi nici măcar antibioticele nu mai foloseau la nimic. Conform rezultatului RM /rezonanţă magnetică/ din  februarie tumora – pornind de la bontul vaginal – cuprindea parte din intestine, s-a infiltrat în vezică şi în peretele pelvian. În martie am început o cură cu B17 /cu dozare/ majorată, şi s-a reuşit oprirea tumorii!!! Rezultatele RM din aprilie arătau acelaşi lucru ca şi cele obţinute cu două luni în urmă. Scopul ar fi ca tumora să se retragă de pe peretele pelvian, atunci mama mea ar fi operată. Acum am început o /nouă/ cură  cu B17 în concentraţie mărită „plus”, avem încredere mare că vom obţine vindecarea!

 

 

 

George

 

Bucuresti

Pentru tumora pulmonară nu există o soluţie adevărată, în special dacă este de tipul „carcinom cu celule mici”. Cel puţin asta ne-a spus oncologul nostru.  Eu nu am vrut să accept acest lucru – deoarece am 49 de ani, şi am şi copii mici. Ce le voi spune, că am renunţat? Că accept fatalitatea pieirii? Că îi las singuri? NU! Eu am început să lupt! Am primit o cură cu injecţii B17, care mi-au fost administrate de o asistentă drăguţă – acest lucru a însemnat deja pe jumătate vindecare! Deci, am luat 3 cure – practic aproape una după cealaltă – iar, la recomandarea unui prieten care are profesia de medic,mi s-a administrat şi Tationil, ca adjuvant. De la descoperire s-au scurs 5 luni de zile. Sunt bine, tumora este aproape insesizabilă. Conform opiniei oncologului, sunt vindecată, şi tot domnia sa spune că eu sunt exemplul pentru o vindecare miraculoasă. Afirmă acest lucru deoarece nu am accept nici radioterapia, şi nici chemoterapia. Motivul vindecării mele minunate este  vitamina b17 şi mâinile dragi şi atente, care mi-au administrat-o. Capul sus! Există vindecare pentru toată lumea, trebuie doar să vreţi să vă vindecaţi!
Jácint

 

 

Eva
Bucuresti
Dragă Admin/istrator/!
Mămica mea, care are 69 de ani, a fost operată din cauza unei tumori maligne bilaterale a ovarelor, în aprilie. Toţi medicii îşi clătinau capul la vederea rezultatelor, într-atât de rele erau şi rezultatele analizei histo-patologice! La 2 săptămâni după intervenţia chirurgicală, a primit o cură /cu dozare/ majorată, apoi a primit o cură puternică, şi acum primeşte 6×1 tablete pe zi. Rezultatul acestor cure: markerul tumoral post-operatoriu a fost de 500 (valoare foarte mare), apoi a scăzut la 441 (scădere extrem de mică) iar la 6 săptămâni după cea de-a doua cură cu perfuzii a ajuns la 58 (!!!), iar la ora actuală valoarea marker-ului tumoral a ajuns să se încadreze în limitele normale. Toate celelalte rezultate sunt, la rândul lor, negative. Între timp, este adevărat, i s-au administrat 4 chemoterapii, dar medicul a spus – văzând rezultatele: „este frumos, este într-adevăr frumos”… După părerea mea, nici el nu înţelege cum de  este posibil asemenea lucru….!?!Aproape că mi-e frică să o afirm cu voce tare, într-atât de neverosimil pare – dar Mămica mea – practic – în 3 luni şi jumătate – s-a vindecat şi nu mai are cancer ovarian??? Chiar şi în condiţiile în care va trebui să ia până la sfârşitul vieţii tabletele de b17? Este incredibil..!!! Ştiu că trebuie să fim alerţi, şi atenţi – căci recidivele sunt frecvente la acest tip agresiv de tumoră. Dar – Mămica mea chiar s-a însănătoşit? Vă rog să îmi confirmaţi, dragă Admin!
– admin : Dragă Eva! Conform rezultatelor: DA !
Cu stimă : Admin

 

 

Tina
Bucuresti
Salutări tuturor!

Am început cura pe bază de injecţii /cu b17  cu dozare/ majorată dată fiind tumora mea mamară intratabilă. Chemo/terapia/ şi radio/terapia/ nu au valorat prea mult  din punctul de vedere al tumorii mele, deoarece aceasta, între timp, în loc să scadă în dimensiuni, mai degrabă a început să crească. După cura cu b17 injectabil, conform analizelor, tumorile s-au diminuat semnificativ (la cca. 20%!) Astfel încât chiar şi eu a trebuit să văd cât de eficientă este vitamina b17, deşi nu am prea crezut în acest lucru. Tocmai din acest motiv, vă spun tuturor, că în cazul meu nu a avut nici un fel de efecte secundare, nu mi-a fost rău din cauza ei, ba mai mult, am simţit că am un pic mai multă energie. Deci, o recomand tuturor!

 

 

Geta
Brasov
Salutări tuturor!

Am început cura pe bază de injecţii /cu b17  cu dozare/ majorată dată fiind tumora mea mamară intratabilă. Chemo/terapia/ şi radio/terapia/ nu au valorat prea mult  din punctul de vedere al tumorii mele, deoarece aceasta, între timp, în loc să scadă în dimensiuni, mai degrabă a început să crească. După cura cu b17 injectabil, conform analizelor, tumorile s-au diminuat semnificativ (la cca. 20%!) Astfel încât chiar şi eu a trebuit să văd cât de eficientă este vitamina b17, deşi nu am prea crezut în acest lucru. Tocmai din acest motiv, vă spun tuturor, că în cazul meu nu a avut nici un fel de efecte secundare, nu mi-a fost rău din cauza ei, ba mai mult, am simţit că am un pic mai multă energie. Deci, o recomand tuturor!

 

 

Ladislau

 

Oradea

Am avut tumoare la nivelul prostatei, pe care am tratat-o fără chemoterapie, cu vitamina b17. (Concret, am dus la bun sfârşit o cură puternică.) După cură, am devenit lipsit de tumoare, fapt pe care chiar şi medicul meu l-a primit cu simţăminte destul de amestecate. După ce m-a ameninţat din nou, că dacă nu voi primi chemoterapie, atunci voi muri, – a recunoscut că îmbunătăţirea este una, totuşi, spectaculoasă… şi acest lucru este posibil doar în cazul în care nu aş fi avut deloc tumoră! (cca. 2 CT şi o grămadă de analize ce nu sunt deloc confortabile, precum şi biopsia au relevat că este, totuşi, posibil!) Oricum, la ora actuală nu o mai am. Şi nu este /nevoie/ nici de chemoterapie.

 

Sora mea mai mare a avut cancer la nivelul stomacului, din această cauză i-au extirpat întreg stomacul. A existat metastază şi în ganglionii limfatici. Săptămâna trecută a primit primul tratament de tip chemoterapie – şi aceasta a slăbit-o extrem de mult.  Timp de o săptămână nu a mâncat, nu a băut nimic.  Vineri au  externat-o din spital, dar şi acasă a fost într-o stare extrem de rea. Duminică am început cura cu B17 injectabilă.  Început să mănânce, să bea. Suntem recunoscători pentru injecţiile B17.

Vă dorim tuturor vindecare şi rezistenţă.

O soră mai mică, îngrijorată.

 

 

 

Ibolya (48 de ani)
Judeţul Harghita
Am avut tumoare mamară cu metastaze la nivelul ganglionilor limfatici. Am primit de mai multe ori tratament de tip chemoterapie, dar nu a avut un efect mult prea mare. Tumora mamară mi-a rămas, dintre ganglionii limfatici,una din metastaze a dispărut, dar celelalte au rămas şi ele. În februarie am început o cură cu b17 injectabil, şi apoi încă una. După cea de-a doua cură mi-au dispărut aproape toate formaţiunile tumorale. Toate acestea, deoarece din decembrie nu am mai acceptat chemo/terapia/, pentru că ştiam că, în cazul eu, nu valorează nimic. Mulţumesc foarte mult pentru posibilitate şi, pentru faptul că voi mai putea să îmi cresc şi educ copiii. Îi mulţumesc naturii şi lui Isus Cristos, că au creat vitamina b17 şi mulţumesc că am putut să o obţin aici.

Ibolya

 

Zancu

Bucuresti

Dragă Admin și Colegi de soartă!

 

Este prima dată când scriu pe acest forum, dar așa ca voi toți, și eu am fost foarte disperat, când după 6 luni după operatia din aprilie am fost înstiințat, că tumora cerebrală a început din nou să evolueze. Prietena mea a dat de siteul dumneavoastră, și în dată mi-a  comandat o cură de ijecții, și produsele care aparțin de acesta: soluție de Bicarbonat, enzime Pancreatin, vitamina B15. Tot timpul am fost în stare bună, și au mai rămas doar 3 zile din tratamentul de injecții, nu s-a prezentat nici un efect advers prescris de medici: nici distrugere de ficat, din contră chiar și sughitul s-a redus, ceea ce consider un rezultat după cele 25 de zile de administrare a preparatului. După cărtțle de specialitatre sughitul care nu l-am avut înainte, a fost provocat de tumora în crestere. Doresc să continui această cură, în ianuarie voi pleca la MRI, după care vă voi putea scrie rezultatele.

Salutări, Zancu

 

 

 

Gheorghe

 

Dragă cancertratament.info, Dragi bolnavi!

 

Cum v-am mai scris data trecută, la mama mea acum 4 luni au descoperit în ficat o tumoră de 3*3,5. Au vrut să o operam în dată, în caz contrar putea să moară. Mama mea a considerat această situație prea drastică. Chiar și eu eram de același părere cu ea, de accea am început să caut informații pe net, și am dat de vitamina b17. A și început să administreze vitamina b17, b15, enzime de pancreas, capsule, hepatoprotectoare, stimulenți ai imunitații, vitamina C, defapt toate produsele ce le-am găsit pe acest site. Astăzi am fost la ultrasunet, iar medical a întrebat că defapt pentru ce am mers la control? Deoarece nu a găsit nimic anormal la rinichi. Nu are nimica, structura lui este normală, nu sunt proeminențe și nici noduli. Deci, cred că atunci am fost cea mai fericită de până acum.:))) Îndată am început să vă scriu, să împart cu voi bucuria noastră, pentru a încuraja pe toți cei care eventual nu cred în eficacitatea vitaminei b17. Slavă Domnului la noi a funcționat 🙂 sper că toți cei care cred în el și încep aceast tratament va fi la fel de benefic și pentru ei. Oh, mama mea a luat vitamina b17 în capsule de 500 mg și nu infecții. Dar și așa a fost foarte efficient. Vom continua administrarea acestui preparat, nu cumva să apară încă odată această situație neplăcută. Mă bucur foarte mult pentru acest site, ca toate aceste produse atât de benefice se regăsesc în același loc, și pot fi cumparate cu ușurință de oricine. Nu cred că există vreo altă variantă mai bună împotriva acestei boli. :))) Mult success pentru vindecare bolnavilor. Cu stimă Gorgy.

P.S. Să aveți Sărbători Fericite! Și La multi ani!

 

Am uitat să vă spun că ulterior s-a diagnosticat la mama, noduli mai mici și pe splină, dar am citit în raportul medical că acestea au dispărut în totalitate. Este atât de necrezut cum s-a întâmplat, că vroiau să o trimită pa mama în sala de operație, dar noi nu am fost de acord. Iar acum s-a vindecat de parcă a avut doar gripă. Știu, nu e chiar așa de simpul, a fost o povară foarte mare pe noi. Și gândul că s-a format în ea o boală gravă și incurabilă a fost de nedescris. Dar suntem foarte recunoscători, că îndrumați toți bolnavii așa ș pe noi spre vindecare. Cred, că dacă v-aș mulțumi de o mie de ori, tot nu ar fi deajuns. Dar vă mulțumesc foarte mult!!!! Vom rămâne la produsele dumneavoastra si pe viitor. Sper, că nu va înceta niciodată această oportunitate. Cu stimă, Gheorghe.
Paul

Iasi

Stimate Admin!

Un prieten de-al meu, cu cancer de prostată a folosit cura de injecții puternică, după ce terapia cu hormoni, Radio- si Chimioterapia nu au dat roade. Din cauza tumorii bolnavul are nefrostoma și colostama. Din cauze obiective a început mult mai târziu tratamentul după comandarea acestuia. După terminarea curie din nou a trebuit să așteptăm pentru investigația CT. Deci, rezultatele sunt următoarele: a scăzut masa tumorii, și o mare parte din ea este deja necrotic, deci tratamentul A AVUT EFECT!  Momentan îi administrăm tratamentul în formă de pastile, dar vrem să îi comandăm încă o doză de injecții, ca să scăpăm definitiv de tumora….  Mii de mulțumiri!

 

 

Odet

 

În primavera anului 2006 medicii au diagnosticat la mine cancer de sân. Medicul, dar chiar și ultrasunetul a arătat hipertrofia ganglionilor limfatici. De dinaintea operației deja am făcut cura de injectii b17. După operație, medical a fost mirat deoarece rezultatul histologic al ganglioanelor limfatici a fost negativ. Pe langă chimioterapie am luat preparatul în formă de pastille (3×1), vitamina C, amplificator de imunitate, pancreatin, vitamina b15 și am băut ceai de frunze de papaya. În ciuda faptului că sistemul meu imunitar a fost foarte slăbit, nu am contactat nici o boală infecțioasă, deși fiind pedagog lucrez cu copii. În momentul de fată, sunt în stare bună de sănătate, chiar și în mijlocul epidemiei de gripă. Testele de control sunt negative. Pot recomanda aceste produse pentru toată lumea, deoarece, credeți-mă pot salva vieți!

 

 

 

 

 

Bucuresti

Dragă Admin, Dragi Cercetătrori al acestui site, Colegi de soartă!

 

Cu siguranța vă amintiți de mine, deoarce scriu pe acest forum regulat, cu numele de utilizator Amalia. Ca fiecare dintre noi, și eu am fost foarte dezamagită, când, după operație, de unde am rămas cu o tăietură imensă pe abdomen, m-i sa spus că am cancer și pe deasupra cu metastază pe ficat (Cancer de vezică biliară).  Fiica mea cu ajutorul găsit pe site-ul dumneavoastr, mi-a comandat o cură puternică, și suplimente ca: soluție de Bicarbonat, Cevitol, Tationil, iar în format de tablete enzima Pancreatin și vitamina b15, cu ajutorul cărora deja în a patra zi de tratament mă simt mai bine. În totdeauna am fost în formă, iar cu ajutorul acestui tratament mai ales după a zecea zi, din nou am puterea să î-mi văd de treabă. Acum, după ce avem rezultatele de la CT, am constatat, că tumoara sa oprit din creștere, chiar și markerii tumorali au fost destuli de bune. Un medic de pe acest site mi-a recomandat o cură ridicată, și desigur cu suplimentele acestuia am și început îndată tratamentul. Acum sunt în a zecea zi de tratament, și mă simt ca înainte de operație, când nu am avut nici o problemă. Doar tăietura de pe abdomen mă amintește de cuvintele medicului, că nu mai am doar 4-6 luni de viața! De parcă ar fi un coșmar! După un diagnostic atât de teribil, acum de parcă am renăscut, mulțumesc medicilor care stau în spatele acestui site, vitaminei b17 și fiicei mele! Este incredibil cât de repede mi-am revenit, și cu cât de sceptica am fost la propunerea fiicei mele Eva. Dacă nu e ea, de disperare aș fi mers și la chimioterapie. Sunt foarte recunoscătoare pentru toată lumea și vă pot sfătui celor care citiți acest forum, să aveți încredere în B17, pentru că eu acestui produs pot mulțumi, faptul că vă pot scrie aceste rânduri, deoarece medical a prezis că de Crăciun o să fiu atât de rău încât cu greu o să ma pot ridica din pat. Astept sfârșitul acestui tratament, când cu siguranță o să vă scriu rezultatele, ca să împart bucuria mea cu toți bolnavii, pentru că sunt sigura că le pot transmite tuturor, sus cu capul, singura cale de scăpare din această cumplită boală este B17! Dieta mea vegetariană este neschimbată, de doua ori pe zi mănânc salată de legume crude cu ulei de măsline și usturoi în stil Italian, așa cum ma învațat fata mea, și odată mănânc ceva cald de exemplu dovleac, cartofi fierti, etc. Eu care am fost înnebunită după suncă!

 

 

Anghel

 

Cu privire la b17 vă pot spune doar lucruri pozitive. Am fost tratat cu metastază pe ficat și plămâni, la început am primit o doză mai mică de chimioterapie după care  de 2×4 zile în doză mai mare, în a patra zi din a doua  doza m-am simțit îngrozitor.

După aceasta am decis lângă cura ridicată perfuzabilă de B17, în urma căruia rezultatele CT au arătat o regresie semnificativă, tumorile din plămâni aproape au dispărut, iar structura celor din ficat s-au transformat în fibre conjunctive, deci am fost foarte fericit.

Mă simt sănătos și împlinit.

 

 

Ildi

Judetul Zalau

 

Salutări! Există cale de ieșire din cancerul de sân! Am trecut prin asta, și am reușit! În Ianuarie m-au diagnosticat cu cancer la sân, cu două săptămâni în urmă au vrut să-mi înedpărteze sânul din cauza unei tumori de 2 cm, desigur, nu am fost deacord, așa că am ales razele, chimioterapia și suferințele care o însoțesc. Am suferit foarte mult, după succesul inițial până în august tumora mi sa înmulțit si s-a dublat. Atunci am decis să caut alt drum spre vindecare. Am găsit vitamina B17. Îndată am început cura ridicată de injecții. După ce am terminat tratamentul, rezultatee investigațiilor au arătat o scădere mare de tumori, ce sa decis a fi urările chimioterapiei. Desigur, nu asa a fost. Au urmat alte tratamente, am terminat și a treilea cură, sănătatea mea este mai bună ca niciodată, nu am suferit, și NU AM CANCER. Mulțumesc pentru tot ajutorul oferit.

Ildi

 

Lungu

 

 

În februarie 2011 tatăl meu a fost diagosticat cu cancer pulmonar,  care nu poate fi operat. Am început tratamentul perfuzabil de B17, în urma căruia tumora s-a redus semnificativ. A trecut peste tratamentul de chimioterapie și raze în stare fizică foarte bună. Tumora nu a mai crescut, însa a apărut o metastază în formă de ganglion la nivelul gâtului, dar medicii ne-a linistit. De atunci tatal meu ia tablete de vitamina B17, B15 și enzime digestive. Din fericire starea lui fizică este bună. În continuare avem încredere ăn efectele pozitive ale vitaminei B17.

 

 

Lugoj

Peste o lună vor fi 2 ani de când am fost diagnosticat cu cancer la plămâni. În ianuarie 2008 am fost operat. După operație am primit un tratament ridicat de vitamina b17 (injecții) asociat cu cevitol. De atuni iau tabletele. Acum am fost la control și toate rezultatele sunt pozitive. Mă simt bine și sunt încrezător.

Mulțumesc!!!

 

 

Nagy Laszlone (Vica)

 

 

Salutări tuturor de pe acest forum!

Doresc să fac cunoscut cazul nostrum tuturor persoanelor care au dubii sau sunt incerți în eficaitatea vitaminei B17. Cazul nostrum este următoarea: în luna aprilie a acestui an “micuțului meu” i sa făcut rău (35 de ani, însurat, tatăl a 2 copii micuți). A avut crampe la nivelul stomacului, a vomitat, a avut febră. Garda nu a vrut să îi facă nici o investigație, după certuri îndeluncate i sa făcut ultrasunet, care a semnalat că ceva nu e în regulă. Le-am spus că aceste simptome s-au repetat de mai multe ori pe parcursul unui an (cu 2 ani un urmă) dar rezultatele au fost întotdeauna negative. După consultațiile, biopsiile (care nu au reușit), CT, PET-CT care au urmat sa dovedit a fi vorba de cancer de pancreas cu metastaze în partea stângă și dreaptă a plămânului, în  splină și în jurul acestuia și în partea cozii pancreasului sunt tumori de câte 4-5 cm (nu a fumat niciodată, nu a consumat alcool, și nu era obez). Cine a trecut prin așa ceva știe ce am simțit în acea clipă. Medicii nu stiau ce să facă, ne trimiteau dintr-o parte în alta și nu înaintam. Ca noroc eu am știut de vitamina B17, și am început un tratament ridicat, pentru că stiam că sunt mari probleme. Caracteristic instițuiilor de sănătate, din aprilie până în iulie eram trimiși dintr-o parte în alta, și nu s-a făcut nimic concret. La propunerea medicului în iulie l-au operat, rezultatul: “cancer de pancreas nerezecabil”. Menținez, căatunci am trecut peste primul tratament chimioterapeutic., si păerea mea din această cauză era inoperabil, deoarece tumoara care se afla în acea zonă a explodat. În a 4 zi după operație deja îi dădusem B17 în formă de tablete. Pe scurt: acum suntem la al 3-lea tratament ridicat. Rezultatele analizelor: NEGATIV!! (NSE e de 21). Este într-o formă fizică bună, oferă impresia unui om sănătos (culoarea tenului sănătos, postură sănătoasă, după operație a slabit foarte mult în greutate, dar acum și-a revenit. Acum la înalțimea de 186 cm, are 85 de kg). Este foarte important să menționez: NU A PRIMIT NICI CHIMIOTERAPIE, NICI RAZE!!  Deoarece oncologul ne-a cerut test de izotopice, în urma căruia putea să devină dependent felul de chimioterapie prescrisă.  Deci acest test cu izotopice pare a fi ceva deosebit, pentru că din 29 iulie nici in ziua de azi NU I SA EFECTUAT!!!. Deci, nu I sa administrat nimic în afara vitaminei B17, nimic!!!

Admin! și cu această ocazie doresc să vă mulțumesc ajutorul acordat, sfaturile și răbdarea nelimitată cu care ne-ați stat la dispoziție.

Știu, sunt constientă, că încă nu s-a terminat, știu că avem deaface cu o formă foarte insidioasă de cancer (Prof-ul care a făcut operația, ne-a dat jumătate de an de viața fără chimioterapie) dar noi ne luptăm, sperăm și avem încredere că cu ajutorul dumneavoastră la urmă o sa fim învingători!

Salutări tuturor, și aveți încredere țn B17, dacă alte soluții nu mai ajută, aceasta cu siguranță o va face, doar trebuie acționat din timp!

 

 

Ili

 

Salut pe toată lumea de pe acest forum. În cazul nostru mama mea s-a îmbolnavit. Are cancer la sân cu multiple metastaze. Starea ei a fost foarte gravă, iar toată lumea ne-a recomandat, să nu mai începem nici un tratament, că săraca oricum nu mai are mult de trăit. Noi în schimb eram încrezatori, și am început să îi administram un tratament ridicat de vitamina C. De parcă sa întâmplat o minune, mama mea de la o zi la alta se vindeca tot mai mult. S-a simțit mult mai bine, în ziua a 8-a deja s-a și ridicat din pat (de 2 luni era bolnava la pat!) și a ieșit la aer! Corpul ei piele și os, în două săptămâni de tratament sa îngrășat cu 5 kg, s-au ameliorat și simptomele. Aceste schimbări le trăim ca pe o minune, eram gata să renunțăm la ea, dar acuma simțim de parca a mai primit o șansă. Sperăm ca în continuare să se facă tot mai bine, și în curând să fie sănătoasă, sau chiar dacă nu se va vindeca de tot, totuși am primit câteva luni în plus.  Deci sperăm, și cred că avem în ce, pentru ca B17 funcționează foarte bine, și la noi, cu mama mea a facut minuni.

 

 

Kati, 53 de ani

 

Vă salut din nou, de data asta cu  tumoara recidivată la sân datorită lui B17. Rog pe toată lumea să ia în serious această oportunitate de vindecare. Să nu credeți nimic acelor personae care cu privire la aceste produse vă infricoșează cu otrăvire sau alte efecte negative. În mai mult de doi ani de tratament eu nu am observat nici un efect advers, doar  vindecarea. Mă simt bine și la fel și rezultatele sunt bune. Să nu creadă nimeni că nu există cale de vindecare. Oricum, merită o încercare. Eu nu m-am lăsat operată, și nu am acceptat nici chimioterapia și nici razele. Eu am încercat tot feluri de ceaiuri, pe care le-am băut, le-am folosit și în formă de commprese, dar pe lângă efectele lor de scurtă durată, nu am obținut nimic. Tumoara a tot crescut, a ulcerat, a sângerat, a excretat. Au apărut probleme și la plămâni, au aparut niște focare în el și s-a umplut cu lichid. În vara lui 2007 a trebuit să-mi golească o parte din plamani, am fost lipsită de puteri, nu m-am putut ridica în picioare, trebuia să stau în pat. Medicii, nu m-au încurajat cu nimic, spunând că pot doar ameliora simptomele. O să mi se umple tot timpul plamanii cu secreție, pe care o pot goli de fiecare dată, mă pot ajuta cu calmante, dar să nu mă aștept la vindecare. Atunci fiul meu a comandat de pe net injecțiile de b17. În funcție de rezultatele pe care le-am avut mi sa recomandat cura ridicată. E adevarat, că a costat o gramadă, dar a fost de ajuns ca la a 28-a zi de tratament tumora a scăzut la jumătate, iar la ultimele injecții deja puteam merge pe picioarele mele. După care mi s-a recomandat să continu tratamentul cu pastile. De atunci iau aceste pastile, desigur în doza mai mică deoarece tumora a dispărut de tot. Mulțumiri lui B17 că trăiesc!

 

 

 

Amalia

 

Salut toți bolnavii și întreținătorii acestui site!

În 7 august 2012 au diagnosticat la mine în timpul unei operații cancer la vezica biliară cu metastaze pe ficat și pe ganglioni limfatici. Am decis îndata, că nu accept nici chimioterapie nici raze. Fata mea a auzit de vitamina b17 și ea mi-a recomandat-o, mi-a si comandat-o de pe net la fel și restul suplimentelor cum ar fi Cevitol, Tationil, soluție de Bicarbonat, b15 și enzima Pancreatin. Deja în a patra zi de tratament m-am simțit mai bine, mai puternic, iar după ziua a zecea de tratament am observat o îmbunătățire semnificativă, am avut o poftă imensă de mâncare și am putut recupera timpul piesdut cu starea de rău. Sunt o femeie pensionară activă de 73 de ani, mi sa spus că am aproximativ o jumătate de an de viață. Acum sunt la a 20-a zi de tratament puternic injectabil și nu mă obosesc deloc, pot să spun că dorm bine și nici o reacție adversă nu s-a prezentat la mine, probabil, că am consumat regulat ceaiul de Papaya din pachet, în concluzie, mă simt fantastic. Așteptăm cu emoții rezultatele de la CT, și privim cu sperață spre viitor (pentru că și asta e foarte important)!  În cele din urmă, de când am început tratamentul consum zilnic doar mancăruri vegetariene cu ulei de măsline și usturoi. Doresc să vă mulțumesc  pentru tot ajutorul pe care l-am primit din partea site-ului, și după rezultatul Ct-ului mă voi prezenta din nou.

 

Salutari!

 

George

Cluj

 

Salutări! Anul  trecut am fost diagnosticat cu cancer de prostată. Mi sa prescris diferite chimioterapii și tratamente hormonale, dar tumora a persistat, ba mai mult a și crescut un pic. Anul acesta în mai am început tratamentul cu vitamina b17, apoi în septembrie am reluat.  Dci testele și CT-ul (asta a fost săptămâna trecută!) arată ăa tumora a dispărut de tot. Mie poate să spună cine ce vrea de acum în colo, rămân la b17, pentru că funcționează! Recomand pentru toți bărbații care au probleme similare.

George

 

 

Agneta

 

Nu prea am avut încerede în b17, dar trebuia să încercăm cu orice preț, pentru că tatăl nostru a fost foarte bolnav. L-au diagnosticat cu cancer de rect și n-i sa spus că va trebui operat de urgentă. L-au și operat, dar nu au putut curata de tot tumora. I-au legat rectul la pungă, pe care îl va purta legat la brâu. Mi-a spus tata că este foarte umilitor această stare. Tratamentul cu chimioterapie care a fost recomandat dupa operație, tata nu l-a acceptat, spunând că nu mai vrea să sufere. Verisoara mea este asistentă, și ea ne-a recomandat injecțiile de vitamina B17, chear ea a fost cea care le-a administrat. După acest tratament, medicul a spus că probabil au pus un diagnostic greșit, pentru că nu mai vede nici o urmă de tumoară. Ne-am înțeles ca tata, va merge la control la fiecare 3 luni, și nu va primi nici un tratament. Ne-a mai spus medicul, că dacă tata sa vindecat datorita medicației pe care a luat, sa ii dam în continuare, pentru că functionează. Acest tratament a fost vitamina B17. Funcționează, recomand pentru toată lumea.

C. Agneta

 

 

Monica

Campulung

 

Am avut cancer de col uterin, am fost operată, însa nu l-au putut elimina în totalitate. După operație am refuzat chimioterapia, în schimb am ales tratamentul cu vitamina B17. După două cure restul tumorilor au disparut. Deci, practic am scăpat de cancer fără suferință. După sfatul site-ului, voi preveni reapariția cu tablete, atât tip cât este necesar.

Monica

 

 

Ana

Bucuresti

 

Eu am avut cancer de col uterin, fară metastaze. Avea o mărime de 2×3 cm. Mi sa oferit chimioterapie în loc de operație. Nu am fost de acord. De aceea, cunoscând din familie vitamina B17 am încercat acest tratament. Am avut nevoie de 2 cure ca să scap definitiv de tumoră. Chiar și controlul a fost foarte greu, nu a vrut sa ma consulte deoarece am refuzat chimioterapia. După ce l-am amenințat pe medic că il voi denunța, ma controlat (pentru că asta e treaba lui!). Spre cea mai mare surprindere al lui, nu mai avea la ce să  recomande chimioterapia. (Parerea medicului: nici nu a existat tumora, am fost diagnosticat gresit. Ahh, și 5 medici deodată au gresit diagnosticul!) Deci nu am tumoră. Ahhh, și am scăpat de ea fără chinuri. Salut pe toată lumea, și vă doresc o refacere rapidă fără dureri și chinuri (cu b17)!

 

 

Corina

 

 

În noiembrie 2004, am fost operată de cancer ovarian. Am primit 6 şedinţe de chimioterapie. In 2011 a recidivat, din nou o intervenţie chirurgicală, apoi 5 şedinţe de chimioterapie. CT-ul făcut după chimioterapie  a avut rezulate foarte slabe. In abdomen din nou sau observat in mai multe locuri progresii (1-4 cm). Apoi am găsit echipa B17, şi mi-au sugerat cura de sare alcalină. Medicul meu mi-a recomandat din nou intervenţie chirurgicală sau chimioterapie – pe care eu nu am acceptato – astfel ma programat la peste 6 săptămâni la un nou CT. În acest timp, am terminat cura de sare, nu am folosit nimic altceva. Rezultatul acestui CT şi pentru mine a fost peste asteptări! Medicul meu a privit rezultatele cu neâncredere, iar modul “vindecarii” nu il interesa…Comparativ cu rezultatele anterioare totul a dispărut (inafara de una-două chisturi  care sau văzut şi înainte)! De atunci iau pastilele B17 (3×1 – 500 mg). Peste 3 luni voi merge din nou la control. Sper că şi atunci vă voi impărtăsi rezultate bune. Pe mine ma convins, sarea cu sigurantă functionează! Multumesc echipei B17, pentru ajutor. Le doresc pe viitor putere şi sănătate, mult noroc şi perseverenţă!

 

 

 

 

 

Ovi

 

Doresc să împărtăşesc cu cititorii acestui forum experientele mele. Deşi eu nu sunt bolnav de cancer, totusi şi eu am experiențe cu aceste produse. Aproximativ 1 lună în urmă, am început să iau capsulele alcaline, fără să ascund intenţia mea de a slăbi. De atunci, mă simt mult mai energică, iar silueta mea a inceput să se formeze. Desi kilogramele nu dispar dintr-o dată, dar eu deja simt schimbarea.

 

 

 

 

Popescu

Osorhei

 

Dragii mei, am încercat si eu cura cu sarea alcalină şi am avut parte de o experienţă formidabilă: Istoricul meu: in 20.12.2010 adenocarcinom, metastază peste tot, operatie la Viena AKH, apoi tratament B17 cu vitamina C, Tatinoil acasă, asta a ţinut un an jumate, am fost bine, când în decembrie 2011 a început să îmi crească burta, în 14.04.2012 la AKH Viena sa descoperit o metastază de chist gelos localizat în pelvis. Burta imensă, presiune mare, a fost o nebunie! Cei de acolo nu au fost de acord cu intervenţia chirurgicală. Am început acasă cura de testare de sare alcalin (Mulţumiri echipei Admin), la  examenul din 04.06, dar acum în Germaina, sau găsit chisturi separate, dar nu pline cu gel ci cu lichide, pe ovare şi împraştiate în abdomen (7 Kg), m-au operat cu laparoscopie, iar o saptamană mai târziu cu laparotomie, histologia a fost negativă! Deci, cura a fost eficientă! Acum voi continua tratamentul B17 şi vitamina C dacă în sfârsit voi primi produsul!

Deci, sus cu capul, nu renunţaţi!!!!! Mulţumesc pentru tot echipei Admin!

 

 

 

 

B

Bucuresti

 

Buna Admin şi cei care vreţi să va vindecaţi! De mai multe ori am scris pe acest forum, dar nu pot să-i mulţumesc îndeajuns echipei Admin pentru munca lor, pentru că redau bolnavilor şi rudelor acestuia speranţa în vindecare. Tatăl meu suferă de multiple metastaze de cancer pulmonar, i-am comandat şi cura de sare alcalină, rezultatele analizelor făcute recent arată că extinderea cancerului sa încetinit în mod semnificativ. Sper că la sfârşitul curei vă voi servi cu veşti mai bune. Vă mulţumim foarte mult!

 

 

 

 

Claudia Popa

Bucuresti

 

La o persoană de 54 de ani din familia noastră sa diagnostizat cancer de mărimea unui cap de bebeluş situat la nivelul pancreasului. Au spus că nu se poate opera. Medicii i-au dat max.1 an de viată. Am comandat de la dumneavoastră vitamina B17 şi alte vitamine suplimentare. Starea, moralul rudei noastre sa îmbunătăţit, tumora s-a micşorat. Există speranţă de vindecare. Vă recomand şi vouă. Mulţumesc.

 

 

 

 

 

Ica

Cluj

 

Mulţumim oamenilor de ştiinţă, că au dezvoltat cura de sare alcalină, pentru că de asemenea şi mie s-a dovedit foarte eficientă! Tumora din uter a disparut aproape într-o lună…La consultaţia de dinaintea operaţiei medicul meu a fost şocat, deoarece nu a găsit tumora. Desigur el a crezut că a dat un diagnostic greşit, iar eu nu l-am informat în legatură cu acest tratament. Mă bucur că a disparut. Vă mulţumesc.

 

 

 

 

Gelu

Mures

 

Am avut cancer pulmonar, iar medicul oncolog mi-a prescris chimioterapie, şi radiaţii.  Dar ştiu. că mulţi săteni au decedat în urma tratamentelor similare, aşa că am refuzat. Dacă ar fi să mor, o să mor. La recomandarea ficei mele, am început o cură de injecţii B17. După tratament tumora a scăzut la jumătate. Medicul ocolog a fost poate un pic întelegător, pentru că mi-a recomandat să continui cea ce am făcut indiferent ce e, că este eficient. Aşa că am repetat acest tratament, în urma căruia tratamentul a dispărut aproape complet. Este incredibil! Vă mulţumesc pentru tot, şi faptul că pot să mai trăiesc, deoarece am doar 59 de ani.

 

 

 

 

 

Noémi

Miercurea Ciuc

 

Mama mea suferă de cancer pulmonar cu metastaze pleurale şi osoase. Merge la chimioterapie dar a început şi  tratamentul cu capsule b17 şi cu medicamente fungice. Am comandat cea mai mare cură de injecţie B17,  pe care o primește de putin mai mult de 2 săptămâni, iar rezultatul proaspăt al radiografiei…..grad ridicat de regresie (mărimea tumorii a scăzut, sa retras) rezulatul de laborator este perfect J)) Sperăm că starea ei se va îmbunătăţii în continuare. Are o stare generală foarte bună, şi de asemenea are şi poftă de mîncare. Vă pot recomanda acest tratament, pentru că şi in cele mai rele situaţii există speranţă. Este foarte important persistenţa şi colaborarea, sa fim foarte atenţi la membrii bolnavi ai familiei. Desigur, nu vreau să mă laud, dar situaţia este foarte încurajatoare. Doresc recuperare rapidă la toată lumea!

 

 

 

 

 

olivery

Iasi

 

Mulţumim echipei B17 pentru ajutor!

Pentru prietenul meu a fost ultima speranţă!

Şi suntem pe drumul cel bun!

Recomand pentru toată lumea!

Nu ezitaţi!

 

 

 

Angi

Cluj

 

 

Vă mulţumim pentru cura de sare alcalină. Acestă funcţionează foarte bine. Tatăl meu suferă de cancer pulmonar, iar această cură  a oprit complet cresterea tuorii în 2 săptămâni, iar apoi a început să se restrangă. Incredibil tumora de 40x35x29 acum după o săptămână de la terminarea curei sa micşorat la 15x12x8 mm. Tatăl meu se simte tot mai bine. Este un miracol! Angi

 

Adrina

Bucuresti

 

Mama mea a mers la medic din cauza unor dureri imense la oase. În timpul testelor făcute sa constatat metastaze osoase de dimensiuni mari, care i-au făcut viaţa imposibilă. Au urmat plasturii, şi ameţelile. Apoi a început, ca ultima speranţă cura de sare alcalină. Ei bine, aceasta a fost foarte interesant. Într-o săptămână jumate au dispărut durerile, şi la sfârsitul lunii, interesant, nu au existat celule vii în metastazele osoase. Cu alte cuvinte, sa oprit complet cancerul osos. Tumoara principală, care se află la plămâni, sa micşorat semnificativ.  Medicii nu cred în rezultatele analizelor, pentru că mama mea sa vindecat aproape complet. Din nou gateste, spală haine, face curaţenie! Va mulţumim foarte mult!

 

G.

 

Stimate Admin! Vă mulţumesc foarte mult că redaţi multor oameni speranţa pentru vindecare. Tatăl meu suferă de cancer pulmonar. I-am comandat tratamentul B17 cel de 500 mg, şi aproximativ la jumatătea cutiei  am observat că acţionează aceste capsule. Produce frumos simptomele trecute la instrucţiuni. Vă sunt recunoscătoare! Acum o să comand tratamentul cu sare alcalină, şi recomand pentru toată lumea, dacă aveţi posibilitatea nu ezitaăi, chiar funcţionează!!! Se poate administra şi in timpul chimioterapiei? Atât as vrea să vă mai întreb?! Multumiri echipei B17!!!!!

 

 

mietta31

Dobrogea

 

Cu câteva săptămâni în urmă, navigam pe internet, şi din gresală am dat de site-ul B17. Deoarece am citit multe despre beneficiile alcalinizării, am comandat o cutie de capsule alcaline Basocaps Verla. Deja după 2-3 zile de la administrare din fericire am constatat, că au încetat arsurile de stomac care mă deranjau demult, acum pot mânca orice chiar şi bunătăţile pe care le consumam când eram copil…….:O)

Ca “efecte secundare” într-o luna am slăbit 4 kilograme, fără nici un efort deosebit, am renunţat doar la pâine şi la dulciuri.

Sunt foarte mulţumită, am comandat deja următoarea doză de capsule, şi le voi recomanda şi prietenilor mei.

Cu stimă, Marietta

 

 

Andreas

Timis

 

Am avut câteva Basaliome pe urechea stângă, pe spate şi pe coapse. Datorită tratamentului cu sare alcalină, acestea au dispărut aproape de tot. A funcţionat foarte bine acest tratament cu cremă. Deşi Basalioma face parte din tipurile de tumori carcinome Bazocelulare. Deci nu trebuie operat. Recomand pentru toată lumea.

 

Vasile

Oradea

 

Citind partea cu Cesiu de pe acest site, de asemenea şi eu vreau să scriu experienţele mele, pentru că cred, astfel pot da speranţa bărbaţilor care trec prin ce am trecurt eu. Ei bine, eu am avut cancer de porsrtată în stadiu avansat cu metastaze osoase semnificative. În fiecare zi m-am trezit şi m-am culcat cu dureri insuportabile. De multe ori am aplicat şi plasture pentru a face viaţa mai suportabilă. La sfatul unui prieten m-am înscris în echipa de testarea tratamentului cu sare alcalină. Nu am regretat! În prima săptămână de tratament au dispărut durerile osoase. Am crezut că sunt în al nouălea cer. Apoi au trecut cele 30 de zile , şi încă 20. Pentru mine a venit timpul pentru control. Aceasta mi-a cauzat cea mai mare surpriză: metastazele osaoase nu au arătat celule canceroase, prostata mea a funcţionat în marimi normale, şi nu au găsit tumoare nici în alte părţi. Nu aş fi crezut, că în aşa scurt timp vor dispărea tumoarele. Înainte cu un an am avut parte de chimioterapie, am trăit chinurile de agonie, a fost groaznic! Dar acum am scăpat de toate problemele fără dureri. Vă mulţumesc foarte mult! Pot recomanda la toată lumea, pentru că nu e nevoie de suferinţă pentru efectele dorite. István

 

 

 

 

Mihail

Budapesta

 

Bună ziua tuturor! Datorită tratamentului cu injecţie B17, a dispărut cancerul pulmonar. A fost deajuns doar o cură! Tumora a fost de mărimea 3x2x2 cm şi a fost adenocarcinomă.

Mulţumesc pentru ajutor!

 

 

 

 

Mira

Bucuresti

 

Bună ziua! Numele meu este Mira şi am avut cancer la sân, cu multiple metastaze (am fost în stadiu 3) Deoarece tratamentul cu B17 a fost foarte scump, echipa Admin mi-a propus să încerc tratamentul cu sare alcalină. La început nu am avut încredere în acest tratament…Dar rezultetul a fost impresionant, nu doar pentru mine, ci şi pentru medicul meu oncolog. În 30 de zile majoritatea metastazelor au dispărut de tot, chiar şi metastaza din oase. Ah, şi fara durere, chin şi reacţii adverse ! Acest lucru este pur şi simplu uimitor! La început am crezut că doar acele medicamente au efecte pozitive, care se administrează oral sau injectabil, dar acum sunt convinsă, ca şi pielea este o cale foarte eficientă pentru absorbirea acestora. Vă mulţumesc tuturor pentru ajutorul acordat, cele 30 de zile au trecut, dar medicamentele înca acţionează 1-2 luni. Aşa că, probabil, voi fi complet vindecat până efectul medicamentelor se va elimina de tot. Sunt foarte fericită!

Vă mulţumesc!

 

 

Geta

Pitesti

 

În decembrie o rudă de a mea a început să folosească vitamina, şi pot spune numai lucruri  bune despre aceasta, deoarece s-a îmbunătăţit şi condiţia fizică a acestuia.

 

 

Maria

Mures

 

La Mama mea sa depistat o tumoară malignă la plămâni, mai apoi după o scanare CT sau găsit şi în os, în ficat, în craniu. S-au oprit şi rinichii, de aceea 2 săptămâni a fost îngrijită la spital. A fost foarte slăbită, ia scăzut pofta de mâncare, a fost complet neajutorată.

Am încercat să colectez informaţii despre metode de vindecare, astfel am dat de pagina Dumneavoastra. Deoarece medicii ne-au spus că înafară da ameliorarea durerii nu pot face nimic, m-am gândit că nu avem nimic de pierdut, aşa că am comandat cura injectabilă puternică de B17.

În 26 ianuarie a primit ultima doză.

I s-a îmbunătăţit pofta de mâncare, se poate ridica singură din pat şi poate să umble prin casă fără ajutor.

La începutul lui februarie vom mergem la CT, rezultatele vor decide restul. Acum aşteptăm tabletele de 500 mg.

Cei care aveţi asemenea probleme, nu ezitaţi să comandaţi acest produs, deoarece într-adevăr pot fi obţinute îmbunătăţiri semnificative.

Chiar şi pentru mine am comandat tablete de 100 mg pentru prevenire.

Vă mulţumesc!

 

 

 

Kal.Mag

 

Stimaţi viitori utilizatori şi căutori de speranţe! Scriu acest post, ca să îi conving şi pe cei sceptici, pe cei care nu au curajul să aleagă acest tratament. Mama mea este în stare foarte gravă, cu metastaze. În primăvara anului 2011 a fost operată cu cancer mamar, mai apoi a fost operată şi cu metastază osoasă la nivelul coloanei. După operaţie, recuperarea a fost foarte lentă, avea în mod constant dureri de spate. În octombrie 2011 markerii tumosali au crescut, apoi în decembrie 2011 PET-CT-ul a arătat metastază la nivelul plămânilor şi în ganglionii limfatici toracice. În acel moment mama mea a avut dureri severe, lua doza zilnică maximă admisă de medicamente pentru ameliorarea durerii, si nu putea dormi doar pe o singură parte. Îndată am comandat tratamentul de vitamina B17 injectabil cu doză ridicată de vitamina C, bicarbonat şi alte suplimente. Cu toate acestea medicul a mai prescris şi chimioterapie, pe care mama a început să o primească în a 8-a zi de tratament cu B17. Deja la începutul tratamentului B17, la primul sfârsit de săptămână, am putut reduce doza de analgezice, şi cca. de la a 12. zi nu a mai luat nici o bucată din acestea. Apoi, aproximativ la ziua 22 mi-a spus că poate dormi pe ambele părţi. Abiea simte ceva din efectele secundare ale chimioterapiei. Acum, a terminat prima cură, şi am comandat cea dea doua.

Întradevăr, în prezent nu avem nici un rezultat care să demonstreze că metastazele au scăzut, dar durerea a disparut 100%, iar calitatea vieţii şi starea fizică a mamei sa îmbunătăţit.

PET-CT vom face doar la sfârşitul celui de-al doilea tratament. Sperăm ca şi rezultatele vizibile  şi măsurabile vor fi frumoase.

Cu această ocazie aş dori sa-i mulţumesc echipei Admin, care ne-au ajutat la administrarea injecţiilor şi ne-au dat sfaturi utile. Fără acestea nu puteam să vă împartăsesc aceste rezultate bune.

 

 

Catalina

 

Dragi pacienţi şi echipa B17!

A venit vremea noastră, ceea ce am aşteptat atât de mult! şi noi putem spune, că mama s-a vindecat! MR negativ, analize de sânge perfecte, valori bune de marker tumoral, 2 ani foarte dificili! Dar a meritat! Toate analizele mamei sunt bune! Tumoara ovariană primer de mărimea unui cap de sugar + metastaze complete în tot abdomen (III/stadiul c) victorie şi din punctul de pornire! Multe mulţumiri ecestei echipe, că ajută la obţinerea B17-lui. 5 cure intense, cu diferite componente….. şi speranţa că există viitor! Mama acum ia doar vitamina B17 în formă de tablete.. Încă odată multe mulţumiri şi la admin! Aceasta să dea putere pentru cei care acum încep lupta, aşa cum am primit si eu speranţa citind comentariile altora despre vindecarea lor! Am mers de-a lungul drumului fără chimioterapie (am refuzat). Soluţia este B17!

 

Tamas

Stimate Admin

Vă sunt recunoscător pentru munca dumneavoastră! V-am scris şi în Noiembrie. În 13 octombrie am avut o intervenţie chirurgicală din cauza unei tumoare la creier. Atunci medicul mei mi-a spus ca nu mă pot vindeca, în special nu cu vitamina B17 care e toxic. Cu ajutorul unei cure puternice, şi DMSO, rezultatele MRI făcute săptămână asta arată că totul este în ordine. Nici un semn de tumori!

Felicitari pentru medicii care gândesc conservativ, care aşa î-ţi încurajează bolnavii, cum medicul meu ma încurajat pe mine!

Doresc tuturor credinţă, perseverenţă şi răbdare! Să fiţi atenţi la dieta!

Cu stimă, Budai Tamas

 

 

 

 

 

Mirela

 

Chisinau

 

Dragi cititori!
Aş dori să vă împărtăţesc şi eu experienţa noastră. În 2010, sora mea a avut o intervenţie chirurgicală, prin care i sa îndepărtat sânul, care din păcate în noiembrie 2011 a continuat cu internarea ei în spital cu simptome de înnec şi slăbiciune. Au observat o cantitate semnificativă de lichid în piept, iar apoi am primit diagnosticul: cancer de sân, cancerul de pleură secundar.
După multe investigatii, ultrasunete, PET/CT indată am comandat B17.
În 17 decembrie a început cura intensă cu vitamina C şi bicarbonat. A observat că oboseste foarte repede, temperatura corpului era ridicat, şi schimbarea urinei. Dar, schimbarea cea mai semificativă şi vizibilă: în tăietura şi în jurul acestuia, la subsoară deja în a 18. zi (!!!) au scăzut dimensiunile. Nu ar crede nimeni – mai ales specialistul oncolog- dacă nu ar vedea…pur şi simplu a fost o experienţă fantastică, nu am putut crede ochilor noştrii! Tratamentul mai ţine, aşteptăm cu nerăbdare rezultatele de la PET/CT şi cu sigurantă vom rămâne în continuare credincioţi la B17.
Vă mulţumim foarte frumos!

 

 

Gita, 56 de ani

 

 

Ultima oară am scris pe acest forum cu numele Kati 54, dar slavă Domnumui şi la B17 au trecut de atunci aproape 2 ani şi am împlinit şi vârsta de 56 de ani, deşi medicii mei în vara anului 2007 mi-au prezis doar câteva luni.
Am avut o tumoară uriaşă crescută cu timpul in piept, practic tumora a sorbit tot ţesutul mamar. 12 cm în diametru, dur, agresiv, sângera, toata suprafaţa excreta. Au apărut focare şi în plămâni, tuşeam, mă sufocam, pentru că plamanii mi se umpleau cu lichid. Au scos lichidul şi mi-au spus că de acum incolo doar aşa sau prin alte metode asemănătoare vor putea ameliora simptomele, şi că practic nu mai este nimic de făcut. Anterior, desigur, mi-au propus tot feluri de tratamente, operaţie, raze, chimioterapie, dar nu am ales nici una. Am experimentat cu soluţii alternative, cum ar fi ceaiuri de plante, tratamente de apă, compresii, dar nimic nu avea rezultate durabile, în final am ajuns la dezvoltarea lucrurilor mai sus menţionate. Apoi fiul meu a găsit şi a comandat tratamentul injectabil B17. Aceasta mi sa administrat timp de 28 de zile, iar in ultima săptămâna m-am dus pe picioarele mele după tratament, acest lucru înainte era aproape imposibil, deoarece am fost foarte slăbită. La sfârşitul tratamentului tumora sa micşorat vizibil, şi a încetat şi scurgerea. Timp de un an am consumat tablete de 3×2 buc de câte 500 mg, apoi 2×2, 2×1, iar acum după mai mult de un an iau doar câte o tabletă pe zi ca doză de întreţinere, pentru a preveni reapariţia tumorii, care a scăzut în continuu şi s-a retras complet, s-a vindecat şi locul.
Medicii interzic consumarea de B17 din cauză că este toxic, dar dacă ar fi otravă, pe mine nu m-ar fi vindecat ci m-ar fi ucis. La mine nu s-au prezentat efecte adverse nici fizic şi nici în testele de sânge. Dar m-am vindecat! Doresc, ca toţi cei care au nevoie de ea, să aibă curajul să încerce. Defapt nu are nimic de pierdut, doar de câştigat.

 

 

 

 

Salutare echipei B17! La tatăl meu anul trecut au diagnosticat cancer cerebral (astrocytoma malignum). Din păcate nu am îndrăznit să folosim vitamina B17 de la început, aşa că după o săptămână datorită razelor şi chimioterapiei pe care le-a primit după prima operatie reuşită, sa observat din nou o tumoară semnificativ mai mare decât cel anterior. Nu am avut de ales, au urmat încă doua operaţii în luna august, care au fost reusite datorită medicului nostru priceput, în septembrie am început cura de injectii de vitamina B17, starea de sănătate a tatălui meu nu sa agravat, ba din contră rezultatele testelor (CT, analize de sânge) nu au prezentat nici un semn de tumoară in corpul lui! Vă pot recomanda tuturor vitamina B17, pentru că într-adevăr asta e ceea ce vă ajută! Mulţumim foarte mult echipei pentru ajutor!

 

 

 

Mama in decembrie a inceput sa foloseasca vitamina b17,si starea de sanatate a imbunatatit,doar lucruri bune pot sa spun despre el

 

 

 

 

 

Mariana din Bacău

 

La fica mea anul trecut în august (16 ani) a fost diagnosticată cu o tumoară la creier.

 

Operaţie,chemoterapie si raze dar fără folos,din auzite am găsit B17 Laetrile ne-au recomandat o cură de bază,după asta am continuat cu tabletele de 500mg.Deja după prima cură am făcut un RMN şi a iesit negativ.Rămăşiţa de tumoară ce o rămas după operaţie sa strâns aproape la jumate.De atunci încă două RMN sa făcut şi suntem tot negativi.

 

 

 

 

 

Elena

 

Bună,soţul meu iar a început o chemoterapie de cinci zile noroc curei ridicate de B17 şi tabletei amigdalin se simte bine şi nu are reacţile negative chemoterapiei .Face sport şi merge la lucru nu a fost nici o zi în concediu medical.Ştiu că cancerul pancreatic este foarte agresiv,şi am făcut comanda pentru următoarea cură de B17 injectabil.Mulţumesc echipei B17.

 

 

 

 

George

 

Am avut început de cancer de prostată 1-2cm am refuzat şi tratamentul de hormon şi nici chemoterapia,pentru că o cunoştinţă a mea aşa a fost nenorocit.

 

Nu am găsit pe nimeni am fost refuzat şi de medicul de familie să-mi injecteze B17,am administrat oral tabletele vitamina B17,două luni am folosit iar acum sânt fără probleme.

 

 

 

 

 

Gigi

 

Am terminat cura ridicată injectabilă de B17,chisturile de pe ficat(0,5cm) au dispărut în proporţie de 70% peste o săptămână încep încă o cură nouă ridicată dar în continuare folosesc tabletele de 500mg.

 

 

 

Ştefan

 

Bună ziua,la începutul anului mi-sa diagnosticat cancer la colon.Imediat am fost operat dar din păcate nu sa putut extirpa toată tumoarea,a rămas doi cm din tumoare altfel mă legau la pungă.Am refuzat chemoterapia şi am folosit B17 injectabil după două tratamente injectabile ridicate plus vitamina C,acum sunt vindecat şi din şase şase luni mă duc la control.

 

 

 

Adri

 

Cu fericire vă informez că la mama mea după două tratamente ridicate B17 tumoarea la plămani sa micşorat,nu mai pierde din greutate şi ia venit pofta de mancare.La toată lumea recomand cine are posibilitatea să încerce vitamina B17 că merită.

 

 

 

 

Buni

 

Pentru toti cu dorinta de a se vindeca

 

Scriu in forum pentru a da o speranta pentru ceilalti bolnavi amarati.In aprilie mi sa diagnosticat cancer la plamani(mici celule carcinoma), ficat,stomac,limfatic si metastaze.Doctorii nu miau dat nici o sansa in viitorul apropiat,natura tumorului nu a dat nici o sansa pentru operatie.Am inceput chemoterapia si tratamentul ridicat B17 cu acesoriile necesare enzima pancreatica,Cevitol si vitamina B15.Doua tratamente agresive de B17 si trei randuri de chemoterapie sunt in spatele meu.Intre pauzele de B17 si chemoterapie am administrat tabletele vitamina B17 500mg.La ultima examene medicale si Ct-uri metastazele au disparut cu exceptia ficatului,si marimea tumorii la plamani sa injumatatit,conditile fizice generale si mentale sunt foarte bune.Din toata inima doresc la toata lumea sa nusi piarda speranta la diagnosticul doctorilor sa creada in vindecare si in B17.Multumesc sfaturile si ajutorul rapid adminului B17.O bunica de 60 ani cu 6 nepoti care spera in vindecare.

 

 

 

 

 

Adam

 

Stimai cititori! La tata in varsta de 65 de ani au descoperit tumori in ficat si in colon.Doctorii n-eau trimis la chimoterapia,dar parerea noastra este ca nu a fost de folos.Tata nu a suportat prea bine,prima data cand am auzit despre chimoterapie.Dupa ce am auzit despre vitamina b17,am comandat o cura recomandata de echipa B17.Se pare că aceasta este primul medicament, care este o îmbunătăţire reală.Nu am indraznit sa spunem la medic ca incercam si un medicament alternativ.Tata se simte foarte bine acuma.Multumim B17. Doresc stare bună de sănătate tuturor cititorilor!

 

 

 

Andrei

 

Am fost diagnosticat cu leucemie la începutul lunii iunie a acestui an. După chimioterapie în primul rând, am început o cura ridicata cu vitamina C.

 

La sfarsitul curei analizele aratau ca că numărul de celule albe din sânge a scăzut la niveluri normale.In prezent folososc o cura de comprimate ce mi-au recomandat si ma simt foarte bine Recomanda-l pentru toată lumea, să aibă încredere în vitamina B17, deoarece aceasta va contribui cu siguranţă cei care au nevoie.

 

 

 

 

Adri

 

Suntem incantati sa va informam ca la mama dupa doua cure de injectii de vitamina b17 Tumoarea a devenit mai mic.Moralul este foarte buna, şi nu pierde pofta de mancare.Vă recomandăm sa incercati ca merita!

 

 

 

 

Ema

 

Buna,la sotul meu au diagnosticat cancer de colon a primit chimoterapie dar nu a fost de folos.Am facut analize si au aratat ca a aparut doua gaglioni limfomatic.Doctorii n-eau propus sa continuam chimoterapia.Langa chimotereapie am administrat b17 injectii si pofta de mancare a revenit.

 

 

 

 

Mmulţumesc echipei pentru sprijinul lor susţinut şi asistenţă, cu condiţia să mă vindece de boala mea. Aveam doua tumori hepatice. Dar aceste două dedicate B-17 a dispărut după cura. Deci, acum am vindecat … si sper ca va ramane asa.Acum folosesc comprimate pentru sustinere

 

 

 

 

Stefi

 

Buna ziua,aveam cancer de prostata aproximativ 1-2 cm,am renuntat la chimoterapie si la radioterapie,pentru ca asa a fost nenorocit un prieten de al meu.Nu aveam cine sa injecteze vitamina B17 asa ca am luat tablete de 500Mg si acum sunt negativ.

 

 

 

Ana

 

Doar vreau sa anunt pe toata lumea ca mam vindecat.Aveam cancer mamar fara metastaze si dupe doua cure puternice cu vitamina C sunt foarte bine.Multumesc pent.Vreau sa multumesc pentru operatorii pagini pentru viata.

 

 

 

 

Geta

 

Va multumesc pentru produs sotul meu sa vindecat,acum doua luni avea tumormarker 900.Acuma luam tablete pentru ca am auzit ca cancerul pulmonar se reanoieste dar speram ca ne ajuta vitamina.

 

 

 

Eu am administrat trei cure puternice dar acuma sunt fara probleme.Multumesc.

 

 

 

 

Eu aveam tumori hepatice dar am reusit sa-l inving,dar nu chimoterapie,asta a fost acum de 6 luni si pentru intretinere iau tablete de 500 de mg multumesc.

 

 

 

Buna,aveam cancer mamar si metastaza pe creier si pot sa multumesc viata pentru vitamina b17,si amandoua a disparut complet.Am fost la analize si sunt negativ dar totusi iau tablete sa nu cumva iasa din nou.Multumes.

 

 

 

Mihaela

 

Buna ziua,tata sa vindecat din cancer pancreatic cu doar trei ampule pe zi.Si verisorul meu sa vindecat din cancer de prostata cu ajutorul vitaminei B17.Si stiu despre multi oameni care cu ajutorul vitaminei sa vindecat.Eu sunt impotriva chimoterapiei pentru ca nenoroceste pe cei bolnavi.

 

 

 

In 28 iulie duc pe mama la analize atucia se termina si a doua cura ridicata de vitamine b17 si ea se semite forte bine.Daca analizele o sa iasa bine terminam cu injectiile si trecem la tablete.Multumim!

 

 

 

Din fericire pot sa scriu si eu pentru dvs,anul acesta in februarie mi s-a diagnosticat cancer mama si dupa doua cure de vitamina b17 (cura puternica si o cura de baza) si acuma sunt bine,dar trebuie sa iau tabletele pentru intretine,1-2 ani.

 

 

 

Buna ziua eu aveam cancer de prostata mi s-a recomandat chimoterapie dar nu a fost de folost.Prietenul meu doctor mi-a povestit despre vitamina b17.Dupa o cura mi-sa retras tumoarea si dupa a doua cura a disparut.Doctorul nu a vrut sa creda la analize.A spus ca s-a intamplat ceva miracol.Miracolul este B17

 

 

 

Multumesc echipei B17 ca mi-a dat inapoi viata.A fost de ajuns o singura cura!Si intretinere cu tablete de 500 de mg.Sunt negativ!

 

 

 

Buna ziua aveam cancer de os gradul 4.Am folosit cura cu dozare majorata de doua ori si o singura cura de baza.Dupa Cure am folosit tablete pentru intretinere timp de 6 luni.Acum ma simt foarte bine.Multumesc.Dorel

 

 

 

Buna ziua in anul 2009 am fost diagnosticat cu cancer celebral fara metastaze,am urmat mai multe sedinte cu citostatice dar nu a fost de folos.In 2010 am citit pe internet despre vitamina b17.Am urmat mai multe cure si acum trebuie sa administrez tablete pentru intretinere.Ma simt foarte bine.Multumesc pentru ajutor.DAN

 

 

 

Ma numesc Georgeta si am fost diagnosticata cu cancer mamar,nu am vrut sa maduc la chimoterapia si mam hotarat ca cumpar vitamina b17.A fost de ajuns o singura cura de vitamina b17.Multumesc mult

 

 

 

Buna ziua,am fost diagnosticata cu tumoara maligna T3NOMO am folosit o cura de baza,dar dupa analize am hotarat ca mai facem unu si dupa tratament am urmat cura cu tablete si ma simt foarte bine.Multumesc!

 

 

 

In anul 2010 am citit prima oara despre Vitamina b17 in 2. octombrie am terminat o cura majorata.In 6 octombrie am fost la MRI si pot sa spun ca sunt negativ.Inainte de cura de injectii am fost la chimoterapie unde sa marit tumoarea.Dar acum sunt bine.

 

Emanuel 68 ani.

 

 

 

Dragi femei am fost diagnosticata cu cancer de col uterin,nu este real ca numai chirurgical se poate trata aceasta boala teribila.Daca incepeti cura cu b17 in vreme nu o sa aveti nevoie nici de chimoterapie.

 

 

 

Buna ziua AVEAM cancer de prostata 1-2 cm dar am fost diagnosticat in timp.Mi-sa recomandat chimoterapie dar nam vrut sa fiu demoralizat.Un domn din clinica mi-a povestit despre vitamina.Dupa ce am citit despre el m-am hotarat ca o sa incerc.Nu am ce pierde.Dupa o cura puternica trebuie sa administrez vitamina in forma de tablete,dar ma simt foarte bine.Multumesc.

 

 

 

Buna ziua,vreau sa anunt pe toata lume ca mama deja de doua saptamani primeste cura ridicata cu cevitol si bicarbonat si se simte foarte bine avea cancer pulmonar si metastaze pe ficat.

 

 

 

 

Buna ziua tata a facut o cura de tablete de 500 mg dupa interventie chirurgicala si este negativ multumim B17

 

 

 

 

Buna ziua,fratemeu george avea cancer hepatic,doctorii au spus ca nu se mai poate face nimmic.Am hotarat ca mai facem inca o incercare,am cumparat ce mai mare cura cu vitamina B17 si cevitol si detoxificare cu ceai de Papaya.Zilnic am administrat 100.000mg de cevitol si sa intors si pofta de mancare.Dupa doua saptamani a putu sa se scoale din pat!Dupa prima cura am facut analizele si Adminul nea recomandat inca o cura cu injectii si iata dupa a a doua cura analizele au fost foarte bune.Acum suntem la cura de intretinere cu tablete de 500MG si fratemeu este cu mult mai bine.Multumim.Dumnezeu sa va ajute sa salvati cati mai mult oameni!

Sufăr de ulcer de gambă. L-am tratat cu tămâie, ceea ce a fost foarte bun. Am folosit cremă și am consumat capsule. Într-o lună de zile rana s-a închis complet, și datorită efectului cremei culoarea pielii a început să revină la normal. Părerea medicului a fost, că acesta este o vindecare de minune, și m-a felicitat. Voi folosi crema de tămâie în continuare, până când vor dispărea toate semnele ale acestei boli teribile. Mulțumesc.

 

Agneta
Cluj-Napoca

 

Din păcate, eu am fost diagnostizată cu cancer la sân. Sânul deja a fost amputat, dar metastazele nu au putut fi eliminate. Au scos câteva noduri limfatice, dar am avut metastaze pe plămâni și cel mai probabil și în creier. Am folosit cură de tămâie – cea mai tare – și am administrat sarea alcalină. Rezultatul controalelor a arătat, că asta a fost foarte eficient, numărul nodurilor limfatice a scăzut semnificativ, iar și mărimea lor a dost diminuat. Controlul MR nu a mai arătat nimic, deci de acolo a dispărut. Mulțumesc frumos pentru posibilitate, tămâia și sarea alcalină mi-a redat speranța la o viață normală.

 

Gabriela
Oradea

 

Mulțumesc mult paginii, pentru că am putut ajunge la aceste medicamente minunate, și pentru livrarea acestuia. Mama mea a fost foarte bolnavă. Dânsa a fost diagnostizată cu cancer ovarian în anul 2016. Dar atunci a fost deja târziu, pentru că boala a început să se răspândească către burtă și intestine. Și nodurile limfatice au fost pline. A început, să slăbească foarte mult, și numai avea nici chef de viață. A fost tratată cu chemioterapie, dar starea ei nu s-a îmbunătățit și nici tumorile nu au diminuat. În toamna anului trecut am început, să folosim sarea alcalină și tămâia. Datorită efectului acestora starea ei în continuu s-a îmbunătățit, a început să aibă poftă de mâncare și a recăpătat și cheful de viață. De crăciun deja s-a simțit foarte bine, de parcă nici nu era bolnavă. A pregătit măncârurile tradiționale, și a fost bine dispusă. Am fost foarte bucuroși, am avut un crăciun minunat. La sfârșitul lunii ianuarie am fost cu ea la control, atunci medicul a spus, că s-a vindecat mult, 80-90% a tumorilor a dispărut complet. Mulțumim, și continuăm tratamentul acesta, ca să dispară toate tumorile. Trebuie, să dispară și acelea! Am scris această scrisoare lungă, pentru ca și alți bolnavi să-și deie seama, că există șansă de vindecare.

 

Andrea
Timișoara

 

Vă salut! Eu am, adica am avut cancer ovarian, ceea ce a fost diagnostizat la începutul anului trecut. Din păcate, prea târziu, căci deja au apărut metastaze în burtă, în intestine și în nodurile limfatice din jur. Am fost operată imediat, și tot ce s-a putut, medicii au eliminat. Restul (din păcate, acestea au fost mai multe!) au fost tratate prin chemioterapie. Am suportat foarte greu chemioterapia, și nici nu a ajutat mult, pentru că tumorile nu s-au diminuat, ba mai mult, în unele locuri au și crescut. Am început, să slăbesc, burta a crescut, a apărut ascita. M-am simțit foarte rău, și am arătat la fel de rău. Am citit pe internet niște scrisori a femeilor cu probleme similare. Ele au folosit sarea alcalină și tămâia. La începutul lunii octombrie am decis, că voi folosi și eu acestea, și continui până în ziua de azi. Acum nu doresc, să scriu, cum mi s-a schimbat situația în legătura cu boala, pentru că ar fi prea lung, (am scris un jurnal!). Totalizând situația, pe baza CT-ului făcut în ianuarie, mai precis alaltăieri, s-a remarcat o îmbunătățire de 80%, deci o mare parte din tumori a dispărut! Mă simt mult mai bine acum. Am mai recuperat din kilogramele pierdute, am planuri de viață și sunt convinsă, că mă voi vindeca total.

 

Florica

Pașcani

 

Eu am folosit doar sarea alcalină pentru cancerul de sân. A fost foarte eficientă, pentru că tumoarea s-a micșorat mult, și nodurile de sub braț s-au retras, nici nu le mai simt. Medicul a spus, că se vindecă frumos, deși nici nu am fost tratată cu chemioterapie. Recomand tuturor!

 

Maria
Constanța

 

Am primit o gripă, căci lucrez între oameni, și riscul de infecție este mare. Seara, când am mers către casă, am simțit, că ceva nu este în regulă cu mine (m-au scuturat frigurile) și a început să-mi curgă nasul. Înainte de culcare am luat 2 capsule de anason stelat, și m-am împăturat bine. Dimineața m-am simțit odihnită și puternică, dar totuși am mai luat încă 2 capsule. La locul de muncă am rămas numai doi colegi, restul s-au îmbolnăvit tare de gripă. Eu în cursul zilei m-am simțit din ce în ce mai bine. După masă iarăși am luat 2 capsule de anason stelat, seara la fel. Și atât a fost gripa! Datorită anasonului stelat am scăpat repede de gripă. Mulțumesc mult pentru șansa la vindecare, și recomand tuturor capsula de anason stelat!

 

Eva

Valea lui Mihai

 

Mulțumesc producătorilor de sare alcalină și tămâie că le-am găsit, pentru că mamica mea s-a vindecat. A fost la CT, unde s-a arătat, că metastazele au dipărut, și mărimea tumorii a scăzut la 45%. Recomand din suflet tuturor aceste produse!

 

Iuliana

Galați

 

Soțul meu, din păcate, are tumoare pe creier. De două luni îl tratăm cu sarea alcalină. Rezultatele sunt foarte bune, și starea lui s-a îmbunătățit mult. Consultația MR a arătat, că tumoarea s-a micșorat și lichidul din jurul acestuia. Cu siguranță nu este o minune sarea alcalină, dar pe noi ne-a ajutat foarte mult, și sperăm, să ne ajute în continuare, până când soțul meu se va vindeca total. Tuturor bolnavilor și producătorilor le dorim La Mulți Ani!

 

Mariana
București

 

Sufăr de cancer pulmonar, din luna mai 2017 sunt tratată. Am primit mai multe chemioterapii, dar din păcate nu au putut, decât să încetinească procesul. Am fost foarte necăjită, medicul m-a speriat, am căutat altă soluție. Așa am găsit sarea alcalină și tămâia. În luna noiembrie am început, să le administrez. Inițial mi-a fost frică, că mă va obosi prea mult această cură intensivă, dar nu a fost așa. Am început, să mă simt foarte bine, și am avut mult mai multă energie. M-am plimbat mult, am mers cu soția mea la cumpărături înainte de sărbători. Am avut mai mult aer, nu am simțit greutate la respirație. Săptămâna aceasta am fost la control, medicul a constatat, că sunt mult mai bine, tumorile s-au diminuat și s-au retras. Această veste dă speranță la un an mai bun, vă mulțumesc!

 

Mihai
Suceava

 

Vă mulțumesc mult pentru ajutorul dat în timpul bolii. Am avut tumoare pe peritoneu urma unei boli de mai înainte. Mi-a fost recomandată cura cu sare alcalină, ceea ce am urmărit cu strictețe. Rezultatul a fost foarte bun, pentru că 70% din tumoare a dispărut, nu s-a văzut pe CT. Și eu mă simt foarte bine, iar cura pe bază de sarea alcalină nu a provocat nici o greutate sau efect secundar dăunător. Vă mulțumesc încă odată, și vă doresc un An Nou Fericit!

 

Admin

 

 

Viorica
Brașov

 

Mulțumesc paginii web posibilitatea și ajutorul! Eu am tratat cancerul de sân cu sarea alcalină și tămâie. Despre reușita numai atât vă scriu, că înainte de tratament cu sarea alcalină și tămâie medicii au vrut, să amputeze tot sânul, dar după cură nu! Cu o operație mai mică au putut elimina nodul diminuat la jumătate (În nodul limfatic nu au mai găsit nimic.) Acum am trecut peste asta. Mulțumesc totul pentru toți. Vă doresc Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

 

Irina
Teleorman

 

Am folosit sarea alcalină pentru boala soțului meu. Suntem foarte mulțumiți, pentru că a scăzut la jumătate, iar el se simte mult mai bine, de când folosește sarea. A fost diagnostizat cu 2 tumoare la plămâni, de 6 cm fiecare. Nu demult a fost la control CT, unde s-a arătat, că tumorile sunt de 2-3 cm. Alt tratament nu a urmat, decât cel pe bază de sarea alcalină. Soțul meu numai este obosit tot timpul, și numai tușește. Ne bucurăm foarte mult.

 

Angela
Bacău

 

Am tratat cancerul de laringe a soțului meu cu cura de tămâie și sare alcalină, recomandată de Dumneavoastră. Pot să vă anunț despre rezultate foarte bune, deoarece după ultimul control medical am fost anunțați, că nu este nevoie de operație, pentru că se vede o îmbunătățire pe respectiva secțiune de țesut, este de ajuns un tratament. Adică un tratament cu laser și extirpare. În cele din urmă, cancerul de laringe, care trebuia operat, s-a îmbunătățit în așa fel, încât numai este nevoie de operație, ci este de ajuns un tratament local. După părerea mea, o veste mai bună, decât acesta nici nu puteam primi înainte de crăciun. Vă mulțumim foarte mult pentru posibilitate!

 

Elena
Hunedoara

 

Mulțumesc pentru ajutor și posibilitate cu sarea alcalină. Am tratat cu acesta cancerul de nodul limfatic. A fost foarte eficient. Nu este nevoie de intervenție chirurgicală, nici chemioterapie nu mi-au dat, pentru că s-a retras foarte mult. Deocamdată așteptăm, să vedem, ce se va întâmpla. Sper, să nu se întâmple nimic, și nu vor apărea din nou. Dacă totuși apar, iarăși voi alege sarea alcalină, că de chemioterapie îmi este tare frică.

 

Gheorghe
Baia Mare

 

Eu am folosit sarea alcalină. Am avut rezultate foarte bune. Am avut două noduri în lob pulmonar stâng, unul de 5X3X4 cm și celălalt de 4X4X3 cm. Folosind sarea alcalină, acestea au scăzut după a doua lună, și după ultimul control medical s-a arătat, că acum au mărimea doar de 2X1X2 și 2X2X1 cm. Măsurarea a fost făcută cu CT. În altă parte nu au găsit tumori.

 

Vasile
Lipova

 

Mulțumesc pentru sarea alcalină, dar și pentru livrarea rapidă. La mine au găsit 2 noduri mai mici pe plămâni, care au fost calificate tumori. Deocamdată nu am acceptat chemioterapia, am căutat altceva. Din punct de vedere a funcționării sarea alcalină mi s-a părut cea mai logică, de aceea am ales-o. Nu m-a dezamăgit, pentru că după o lună și jumătate tumorile nu s-au mai văzut la control. Deci tratamentul cu sarea alcalină a funcționat perfect. Recomand și pentru alți bolnavi cu tumoare la plămâni.

 

Aurelia
Focșani

 

Eu nu pentru rezultatele, reușitele mele vă scriu. Scriu cu scopul, ca să ajungă la cât mai mulți oameni mesajul posibilității… Există scăpare din bolile tumorale! E drept, necesită multă perseverență și atenție, din păcate și mulți bani. Dar se merită, că la urma urmei putem să ne vindecăm, și putem spera în viitor, știind, că vom ajunge următorii ani. Așa am făcut și eu. Primadată m-am amărât, când am fost diagnostizată cu cancer uterin în stadiu mijlociu, cu un rând de metastaze în oase, pe peretele abdominal și cine știe mai pe unde, pe care nici nu le-au observat medicii. Am cunoscut chemioterapia, pentru că în familie au mai fost cazuri similare. Tratamentul tradițional acolo nu a funcționat, ba mai mult, a înrăutățit situația bolnavului. Căutând o alternativă, v-am găsit pe Dumneavoastră, pe pagina web a Dumneavoastră. După cum ați recomandat, am folosit sarea alcalină și o cantitate mare de capsule de tămâie. Rezultatul nu s-a lăsat așteptat mult timp: controalele după o lună de zile au arătat, că 60% dintre metastaze au dispărut complet, iar tumoarea de bază a devenit operabilă. Nu am ezitat, am mers la intervenția chirurgicală, că a fost vorba despre viața mea. La 10 zile după operație am continuat tratamentul cu tămâia și cu sarea alcalină. Au trecut patru luni de atunci, și după cum arată analizele, tumorile au dispărut din organismul meu. Această veste este foarte mare bucurie pentru mine și pentru familia, copii mei. Mulțumesc pentru posibilitate.

 

Iulia
Sebeș

 

Mulțumesc paginii Dumneavoastră pentru ajutorul acordat în boală. Tumorile de pe peretele abdominal au dispărut, iar ascita nu a mai apărut. Am folosit sarea alcalină zilnic de două ori. Sunt foarte bine, vă mulțumesc pentru tot.

 

Agneta
Craiova

 

Am fost operată cu cancer la sân. Din păcate, deja au existat metastaze și pe plămâni, care nu s-a putut scoate. În partea superioară a lobului pulmonar drept au depistat mai multe mici împrăștieri, și m-au chemat înapoi pentru tratament ulterior. Am primit chemioterapie, pe care am suportat foarte greu. După al treilea am avut un control CT. Rezultatul a fost, că numărul celor din plămâni nu s-a schimbat, au și crescut. Medicii au recomandat schimbare de chemioterapie, căci cea aplicată nu a funcționat. Asta nu am mai acceptat, și am cerut timp de gândire. Între timp am tușit foarte mult, și câteodată secreția a fost cu sânge. La recomandarea Dumneavoastră am început o cură cu sare alcalină și tămâie. În a doua lună am reușit, să ajung la un CT cu plămânii. De altfel au spus, că acest control nu se poate efectua numai după trei luni. La acest CT medicii au constatat, că numărul tumorilor din plămâni a scăzut, iar mărimea celor rămași s-a diminuat la jumătate. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă. Am scăpat și de tusă între timp. Acum mă simt foarte bine, și continui tratamentul, pentru că sper, că mă voi vindeca.

 

 

Olga

 

Eu nu am nici o boală cancer, însă în dealungul anilor mi s-au adunat multe probleme de sănătate. La recomandarea Dumneavoastră am luat capsulele de tămâie 2×1 zilnic. Am observat următoarele schimbări în timpul tratamentului de două luni:

– În scurt timp tensiunea s-a normalizat

– Am avut mai multă energie. Am devenit mai activă și eficientă.

– Au dispărut durerile articulare, m-am mișcat mai bine, ba mai mult, am devenit mai suplețe.

– S-a stabilit glicemia. (A fost puțin mare, din cauza asta am luat medicamente!)

– Am avut poftă de mâncare.

– Am început să mă gândesc mai bine și memoria s-a îmbunătățit.

– Pielea mi s-a făcut mai frumoasă, iar adâncimea ridurilor de pe față s-a diminuat mult.

– La luare de sânge nu am primit nici o steluță, rezultatul a fost impecabil, de invidiat.

– Dorm mai bine, și mă trezesc odihnită.

– Și cel mai important: Mă simt aproape tănâră iarăși!

Și aș putea continua! Totalizând: organismului și mie nu ne mai pasă de bătrânețe, pentru că toate simptomele specifice ale acestuia au dispărut. E fantastic! Mulțumesc.

 

Margareta
Turda

 

Anul trecut soțul meu a fost diagnostizat cu tumoare pe creier. Din păcate, este un fel de cancer foarte agresiv, așa a spus medicii, adică gliobastoma. A primit chemio- și după aceea radioterapie. La sfârșitul lui ianuarie puțin s-a retras, și au încercat, să o scoate. Operația a fost reușită, însă nu au putut îndepărta în totalitate tumoarea. În luna martie iarăși au diagnostizat o creștere. A primit tratament Avastin, dar tumoarea nu s-a micșorat, și soțul meu a început să se simte din ce în ce mai rău, vorbea foarte greu și a vomitat mult. A devenit tot mai slab. În luna iunie am găsit pagina Dumneavoastră, și după cum ați recomandat, imediat am început să folosim sarea alcalină și capsule de tămâie în doză mare. A funcționat ideal, a început să se simte mai bine. În august deja a vorbit normal, s-a simțit bine. După ultimul control MR, care a fost săptămâna trecută, tumoarea, care în luna martie a fost de 5X6 cm, pe octombrie s-a micșorat la dimensiunea de 2X1 cm. Asta datorită sării alcaline și a tămâii. Vă mulțumim foarte mult pentru posibilitate și pentru speranța vindecării!

 

 

Ileana
Baia Mare

 

Am folosit sarea alcalină pentru cancer la sân. Nodurile limfatice, care s-au simțit pe subsoară, s-au retras de la un singur tratament. Nu s-au mai simțit. Am continuat tratamentul, și nodul din sân (tumoarea de bază) s-a diminuat, astfel încât l-au putut scoate, deci nu a trebuit amputat sânul. Mulțumesc pentru ajutorul dat la oamenii bolnavi.

 

Rodica

Iași

 

Mă lupt de ani de zile cu leucemia. Medicii au încercat toate metodele în afară de transplant. La îndemnarea soțului am încercat capsulele de tămâie, pentru că am citit despre acesta, că este eficientă pentru boala mea. La recomandarea Dumneavoastră am luat zilnic câte 6X3 capsule, timp de două luni. De fapt, fără nici un control medical am simțit, că ceva a pornit în direcție pozitivă, pentru că am început să mă simt mult mai bine. Apoi au decurs analizele. Medicul, care m-a tratat, a constatat, că am ajuns în stare fără simptome. Astfel el numai are nici o treabă, eu să continui, ce am făcut până acuma, pentru că funcționează! Așa fac, și iau în continuare capsulele de tămâie.

 

Mărioara
Sibiu

 

Sora mea este tratată de un an și jumătate cu cancer de col uterin.   Situația ei, din păcate, în continuu s-a înrăutățit. Au apărut și metastaze, și s-a simțit tot mai rău. A ajuns piele și os, și aproape nici nu s-a mai putut ridica din pat. Medicii deja au renunțat la ea. O cunoștinșă ne-a recomandat sarea alcalină și capsulele de tămâie. Am luat legătura cu pagina web și am comandat pachetul cel mai tare. În prima lună starea sorei mele s-a îmbunătățit mult. A început, să mănânce mai mult, și nu a mai stat așa de mult în pat. Începând de a doua lună a început, să se vindece, văzând cu ochii. După aproape două luni de tratament a fost la un CT, cand a fost controlat tot corpul. Controlul CT a arătat, că metastazele au dispărut complet, iar tumoarea de bază s-a diminuat, așa că se poate scoate printr-o intervenție chirurgicală. Aceasta este o îmbunătățire semnificativă. Săptămâna viitoare va fi operația, și pe urmă, dacă toate vor decurge bine, se vindecă. Vă mulțumim pentru tot.

 

Aurel
Constanța

 

Povestea mea este și ea destul de interesantă, și aș dori, să împart cu toată lumea. Am fost diagnostizată cu cancer laringian în stadiu înaintat. S-a simțit și pe voce, pentru că de două-trei luni s-a schimbat mult (a devenit mai slabă și ciudată). Am tușit mult, și am avut secreții, din cauza aceasta am mers la medic. După consultații am fost anunțată, că pe lângă chemioterapie există o soluție: îndepărtarea laringelui, adică a scoate tot. Cred, că toată lumea știe, ce înseamnă asta. Nu am refuzat chemioterapia, dar nu prea am avut încredere în ea. După cele citite aici, am ales sarea alcalină și capsulele de tămâie (6X3 capsule pe zi au fost recomandate!). Cam aproximativ după trei săptămâni vocea mea a început, să-și revină, și am putut înghiți mai ușor. Am continuat tratamentul. S-a apropiat ziua operației, și a trebuit să merg la un control, unde am fost examinată și cu CT. A spus medicul, că ceva s-a întâmplat aici, că tumoarea mare nu o găsește, deci numai este nevoie de operație mare. Poate rezolva problema cu o intervenție chirurgicală mică, bineînțeles, FĂRĂ îndepărtarea laringelui! Se pare, că tumoarea este ușor îndepărtabilă. Deci asta s-a întâmplat, am trecut peste. Vă mulțumesc pentru tot.