0 items0.00lei

  Niciun produs în coș.

  Ceai din frunze de papaya

  Papaya,ceai pentru detoxificare

  (Preparat ce poate fi utilizat şi ca tratament individual antitumoral!)

  În cele câteva decenii ce au trecut – pe parcursul luptei împotriva cancerului papaya a devenit deosebit de populară in vindecarea cancerului.  Papaya (Carica papaya) provine din partea tropicală a continentuluiamerican. La ora actuală este cultivat arboreal de papaya în majoritatea ţărilor tropicale din lume şi sunt cercetate efectele sale minunate asupra bolilor. Arborele ajunge în general la o înălţime de 3 – 8 metri – dar în condiţii foarte favorabile poate ajunge la 10 m. Arborele are frunze doar în partea superioară atrunchiului – ca şi palmierul – cu o poziţionare în spirală. Frunzele, în general, constă din 5 – 9 lobi – diametrul lor total este de 30 – 70 cm. Sunt arbori de sex feminin  – şi alţii de sex masculin – în general un arbore de sex masculin este suficient pentru a se realiza  polenizarea a 8 arbori de sex feminin.

   

   

  Papaya in tratarea cancerului

  Planta papaya a ajuns acum cca. 200 de ani în Australia, astfel nu poate fi considerată ca avându-şi aici originile, dar indigenii – mânaţi de un presentiment miraculos – au acumulat mai multe cunoştinţe privind atare plantă şi puterea sa de  a vindeca – decât popoarele din alte părţi ale lumii.
  Chiar şi cea mai mică parte a plantei papaya, de la floare la pulpa fructului său (seminţele, mlădiţele, sucul său lăptos, scoarţa, rădăcina, etc. …) deţin puteri de vindecare.  Această plantă este o sursă extraordinară şi unică de diverse enzime, substanţe minerale şi vitamine.
  Aminoacizi esenţiali în papaya : papaina (superenzimă), myrosin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, phenylalanin, threonin, tryptophan, valin, arginin, histidin.
  Aminoacizi non esenţiali: alaina, asparagina, carpaina, cystin, glutamina, glycin, prolin, serina, tyrosin.
  Vitamine : vitamina A, vitamina E, vitamina C, vitamina B complex
  Substanţe minerale : Calciu, Fe, Cu, Zn.

   

  Papaya pentru protectia ficatului

  Cea mai preţioasă parte a plantei este frunza sa.  Conţinutul de albumine al frunzei plantei este de 15 ori mai mare decât cel alfructului său copt – şi este extrem de bogată /frunza/ în papaina.  Frunzele tinere – după ce au fost culese – sunt uscate în loc umbros. După uscarea perfectă frunzele şi codiţele acestora sunt tăiate în bucăăti mărunte – devenind o excelentă materie primă pentru ceai.

  În baza experienţei acumulate urmare unor lungi procese de cercetare şi în baza experienţei indigenilor Camera Farmaceutică din Australia a declarat în mod oficial faptul că extrasul din  frunze de papaya – respectiv ceaiul din aceste frunze constituie un foarte bun preparat antitumoral.  Ca efect secundar ce nu poate fi neglijat, este şi un foarte bun detoxifiant.  Ceaiul din frunze de papaya este utilizat şi în practica oficială medicală şi medical-naturistă – în lupta împotriva următoarelor tipuri de tumori:

  Tumori stomacale, ale oaselor, ale plămânilor, ale ţesuturilor moi, tumori hepatice, ale intestinelor, melanoame (în cazul acestora din urmă şi prin aplicaţii externe, ca şi comprese!).

  O mare cantitate de documente scrise, articole, cercetări şi ştiri din presă a văzut lumina zilei din anii ’70 încoace – acestea dovedind eficacitatea frunzelor de papaya – în combaterea tumorilor.

  Ceaiul din frunze de papaya se poate cumpăra în varianta de ambalare de 60g – atare cantitate  de frunze uscate fiind suficientă – dacă se prepară de două ori pe zi ceai – timp de 10 zile. Preţul pachetului: 64 RON
  Cum se prepară ceaiul : Opăriţi dimineaţa o lingurită de ceai de frunze cu 2 dl de apă fierbinte şi lăsaţi-le să stea astfel timp de cca.20 de minute, apoi strecuraţi-le! Acest ceai îl veţi bea pe parcursul unei dimineţi. După amiază veţi prepara încă o doză de ceai şi îl veţi consuma până seara! Dacă gustul ceaiului nu este corespunzător pentru Dvs., îl veţi putea liniştit îndulci cu miere sau cu zeama unor fructe naturale..

   

  Dozare :
  În cazuri de bază, în prezenţa curei cu vitamina B17 (tratament cancer) în formă injectabilă: Zilnic două doze – preparare şi consumare. În baza descrierii de  mai sus. Ceaiul astfel preparat poate fi folosit şi sub forma unei comprese externe în cazul tumorilor de suprafaţa. În acest scop va trebui să comandaţi un pachet de ceai pentru 10 zile.
  În cazuri grave, în prezenţa curei cu vitamina B17 în formă injectabilă: Zilnic două doze dimineaţa, respectiv două doze după-amiaza  – preparare şi consumare. În baza descrierii de  mai sus. (Dar numai în cazul în care bolnavul suportă!)  În acest scop va trebui să comandaţi 2 pachete de ceai pentru 10 zile.
  Ca şi cură individuală – în scopul combaterii tumorilorZilnic două doze dimineaţa, respectiv două doze după-amiaza  – preparare şi consumare. În baza descrierii de  mai sus. (Dar numai în cazul în care bolnavul suportă!)  Durata recomandată a curei este de 60-90 de zile. În acest scop va trebui să comandaţi 2 pachete de ceai.

   

   

   

  COmponente per pachet :
  Substanţă uscată – frunze de Papaya

  60 g

  Preţ :

  71 RON / pachet

   

  Puteţi cumpăra preparatul pe pagina noastră Comandă!