Sunt anumite boli foarte grave, care apar in proportie mai mare la membrii sexului masculin. De exemplu in proportie de 85-90% cancer limba apare la barbatii dupa decada a patra de viata, indeosebi la consumatorii de bauturi alcoolice concentrate si la marii fumatori, dar si la persoanele, care isi neglijeaza sanatatea buco-dentara. Boala pana acum a atacat bolnavii peste 60 de ani, azi insa cancer limba apare la persoane cu varste intre 45-50 ani.

Printre simptomele de cancer limba trebuie amintit ulceratia pe limba, pe planseul bucal, pe gingie, pe buze, aparitia unor pete albe, jena la inghitit, la mestecat, exces la saliva, modificarea vocii, aparitia unor excrescente.

Un control la stomatolog macar odata pe an poate descoperi aceste probleme. In acest caz incep tratamentele traditionale, pe care le cunoastem cu totii. Acestea insa pot fi completate cu tratamente naturiste, cum este si cel pe baza de vitamina B17, care este cunoscuta si sub numele de Amigdalina sau Laetrile. Este eficient tratamentul alternativ, daca este utilizat singur, dar se poate si simultan cu cele traditionale, caz, in care poate diminua efectele secundare daunatoare ale acestora.

Vitamina B17 provine din natura, caci este fabricata din nucleul de sambure de caise. Poate diminua numarul celulelor canceroase, sau chiar le distruge complet. Pentru tratamentul cancer limba este neaparat nevoie de o dozare personalizata al vitaminei B17. Acesta o primiti impreuna cu medicamentele comandate de pe pagina de consiliere dedicata vitaminei B17.