Apelam la orice ajutor in cazul in care cineva din familie sufera de cancer, am da toata averea, numai sa il putem salva, sa fie intre noi. Un tratament natural poate fi la fel de eficient, ca cele traditionale, acesta este cel pe baza de vitamina B17, si impreuna cu acesta se utilizeaza vitamina C cancer, care creste eficienta curei. Vitamina B17 poate diminua numarul celulelor canceroase, in timpul tratamentului nu produce efecte secundare daunatoare asupra organismului afectat.

Este excelent de buna vitamina C cancer impotriva acestei boli, dar apara cu putere organismul de imbolnavirile cordului si ale sistemului arterial. Intareste structura colagena a arterelor, diminueaza nivelul colesterolului rau, majoreaza nivelul colesterolului de tip bun, si scade tensiunea arteriala. Aceasta vitamina totodata impiedica formarea cheagurilor de sange.

Sunt dovedite efectele antibacteriale si antivirale ale vitaminei C, efectul principal are totusi in cresterea eficientei sistemului imunitar. Vitamina C cancer creste nivelul interferonului in sange, care joaca un rol important in infrangerea infectiilor virale si a bolilor canceroase.

Diferite analize clinice au relevat faptul, ca vitamina C cancer injectabila are in sine un efect de distrugere a cancerului. Vitamina C si B17 impreuna functioneaza excelent, ba mai mult, vitamina C injectabila a crescut cu cca. 60% efectul benefic al vitaminei B17. A majorat eficienta in cazul tumorilor hepatice, ale plamanilor, pancreatice, mamare, renale si osoase.