Despre vitamina C toata lumea are cunostinte, cu totii stim, ca intareste sistemul imunitar, face pofta de mancare, este ideala in caz de raceala, dar putini stiu, ca aceasta vitamina este folosita si in tratament impotriva cancerului. Desi asa este, daca Vitamina C injectabila se administreaza impreuna cu vitamina B17, efectul acestei substante chemioterapeutice creste semnificativ.

Vitamina C 1000 mg naturala de cea mai buna calitate se poate achizitiona de pe site-ul cancertratament.info. Este un produs ideal nu numai pentru tratarea diferitelor boli, ci si pentru prevenirea acestora. Mai ales in timpul iernii este recomandata, acest fiind anotimpul, in care nu prea avem posibilitatea sa introducem vitamina C in organism prin consumul legumelor si fructelor proaspete.

Avem nevoie de acasta vitamina, numita si acid ascorbic, a carei efecte curative au fost cunoscute deja in anul 1497, in timpul expeditiei condusa de Vasco de Gama. Atunci portughezii au plantat pomi fructiferi si alte plante comestibile pe insula Sfanta Elena, un important punct de oprire, pentru ca cei care au suferit de scorbut, sa se poate reface.

Este indicata folosirea de vitamina C 1000 mg naturala pentru pastrarea sanatatii si in zilele noastre. Are numeroase beneficii asupra organismului, precum protectia impotriva bolilor cardiovasculare, afectiunilor de vedere si a imbatranirii premature. Vitamina C 1000 mg naturala este ideala pentru dezvoltarea si regenerarea tesuturilor la nivelul intregului organism. Mai multe informatii gasiti pe pagina amintita.