Cea mai cunoscuta si utilizata vitamina este vitamina C. Stiintific si-a primit numele ca urmare a rolului de protectie anti-scorbut, in zilele noastre este cunoscuta mai mult dupa efectele sale antioxidante, de protectie celulara, dupa proprietatea de prevenire, si in caz de nevoie, de distrugerea cancerului. Astfel intr-un tratament antitumoral natural vit C fiole joaca rol principal.

Aceasta vitamina apara cu putere de imbolnavirile cordului si ale sistemului arterial, dar este excelent si ca tratament contra cancerului. Impiedica formarea de cheaguri de sange, intareste structura colagena a arterelor, diminueaza nivelul total al colesterolului si tensiunea arteriala. Joaca un rol important in functionarea perfecta a sistemului imunitar.

Vit C fiole, datorita efectului sau antitumoral, este folosita in tratamentul impotriva cancerului pe baza de vitamina B17. Tratamentul alternativ de cancer cu vitamina B17 si vit C fiole se poate utiliza simultan cu cele traditionale, caci creste eficienta acestora. Analizele clinice au relevat faptul, ca vitamina C injectabila, administrata intravenos, are chiar si in sine efect de distrugere a cancerului.

Au fost efectuate niste analize de laborator, care au aratat, ca vitamina C si vitamina B17 functioneaza excelent impreuna, iar vit C fiole a crescut efectul celeilalte vitamine cu cca. 60%. A majorat eficienta in special in cazul tumorilor hepatice, ale plamanilor, mamare, renale, uterine, pancreatice, ale ganglionului limfatic si osoase. Dar a ajutat si la indepartarea celulelor distruse din organism.