Cu toate ca mediul inconjurator este contaminat, cauza principala fiind activitatile umane, natura totusi ne ajuta in vindecarea diferitelor boli. Exista multe plante anticancer, care ofera remedii miraculoase. Putini oameni stiu, ca podbalul, o planta des utilizata la noi, este folosita de chinezi la scheme de tratament, care combat cancerul.

Turmericul, cunoscut si pe nume de curcuma este o radacina, care protejeaza ficatul, si este un valoros antiinflamator si antioxidant. Un alt remediu valoros este ginsengul, acesta este recomandat de specialisti pentru tratarea cancerului. Este eficient impotriva tumorilor canceroase si planta sclipet. Ghimpele au proprietati dovedite antitumorale si anti-estrogenice.

Intre plante anticancer se numara si silimarina, cunoscuta si ciulina laptelui, care este capabila sa protejeze ficatul in timpul chemioterapiei. Dar in caz de cancer poate veni in ajutor si trifoiul rosu, macrisul oii si tufisul cancer. Insa nu numai plante anticancer, ci si un fruct cunoscut de toata lumea are proprietati anticancer, acesta nu este altceva, decat caisele gustoase, care contin vitamina minune B17.

Din nucleul de samburele de caise se fabrica medicamentul natural pe nume de Amigdalina. Aceasta substanta chemioterapeutica naturala, la fel ca plante anticancer, ne vin in ajutor, caci poate diminua numarul celulelor canceroase sau opri proliferarea acestora. Trateaza fara efecte secundare daunatoare asupra organismului bolnavilor. Despre vitamina B17 puteti afla multe informatii pe pagina cancertratament.info.