Din pacate bolile apar in vietile noastre destul de des, si daca apare cea mai temuta dintre toate, adica cancerul, incercam cu disperare sa cautam solutia cea mai eficienta impotriva acestei boli. Dar trebuie stiut, ca prin vitamina B17 alimente se poate preveni si in caz, ca totusi apare boala, se poate si trata cu succes.

Daca ne gandim, ajungem la concluzia, ca oamenii de demult, strabunicii si bunicii nostri s-au hranit foarte sanatos, cu alimente proaspete, cu legume si fructe din propriile lor gradini, dar si carnea a consumat din propriile ograde. Samburii din piersica si extracte din acestea au consumat, cum consumam noi in zilele noastre de exemplu alunele.

In acest fel bineinteles, ca vitamina B17 alimente a fost suficienta pentru pastrarea sanatatii. Totodata strabunicii nostri nu au trait in stres in fiecare zi, dar nici aerul nu a fost asa de poluat in acele vremuri. Astfel bineinteles, ca numarul bolnavilor de cancer a fost foarte mic.

Dar si azi se poate administra anumite mancaruri, de exemplu si nucleul din samburele de caisa face parte din vitamina B17 alimente, pur si simplu trebuie sa punem la uscat samburele de caise, sa le spargem dupa ce s-au uscat, si sa consumam. Dar consumul de legume si fructe proaspete bio, netratate cu chimicale, este foarte sanatos.

Nu este problema, daca din piata cumparam fructe putin mai mici, nu chiar asa de frumoase, ca cele tratate cu diferite chimicale, dar in fond foarte gustoase si sanatoase. Si aceste fructe reprezinta o parte din vitamina B17 alimente.