Exista boli, a caror simptomi nu sunt identificabili in stadii incepatoare, cand tratamentul acestor ar putea fi mai simplu. Nici simptome cancer colon nu sunt intotdeauna evidente, dar totusi este foarte important, sa le recunoastem, ca sa putem ajuta medicul sa stabileasca diagnosticul bun, si sa recomande tratamentul corect pe termen lung.

Simptomele cele mai frecvent intalnite sunt urmatoarele: scaunele apoase sau cantitativ scazute, constipatia, modificari ale tranzitului intestinal, dureri abdominale si oboseala persistenta. Cel mai frecvent simtom al cancerului de colon este sangele prezent in scaun sau sangerarea rectala. Atunci, cand sunt suspectate simptome cancer colon, pentru stabilirea diagnosticului si localizarea tumorii medicul specialist va face colonoscopie.

Apoi incepe tratamentele traditionale in functie de stadiul bolii si starea generala a pacientului. Aceste tratamente se pot completa si cu cele alternative. Cura cu vitamina B17 de exemplu se poate utiliza simultan cu cele traditionale. Aceasta substanta chemioterapeutica naturala nu produce efecte secundare daunatoare asupra organismului bolnavului, dar diminua numarul celulelor canceroase si efectele negative ale tratamentului traditional.

Deci daca apar simptome cancer colon, este bine, sa apelati si la acest ajutor. Substanta o puteti comanda de pe pagina web cancertratament.info, si impreuna cu aceasta veti primi si dozarea personalizata. Si comentariile celor vindecati puteti citi pe pagina respectiva.