Si prin tratamente naturale se poate ajunge la rezultate foarte bune in ceea ce priveste tratarea bolii cancer. Tratamentul alternativ de cancer este cel pe baza de vitamina B17, care in unele cazuri se utilizeaza impreuna cu bicarbonatul de sodiu injectabil. In cazul in care substantele active din cadrul terapiilor antitumorale nu pot provoca involutia tumorilor, cel mai probabil, motivul este reteaua arteriala slaba din jurul tumorii.

Si din acest motiv substanta activa nu poate sa ajunga in cantitate suficienta la tumora, astfel nu o poate distruge. In aceste cazuri se poate utiliza de minune bicarbonatul de sodiu sub forma de solutie, pentru ca acesta dilata capilarele din jurul tumorii, si face posibil, ca substanta activa sa ajunga la tumora.

Ca urmare, efectul tratamentului pe baza de vitamina B17 va creste semnificativ. Bicarbonatul de sodiu, ca efect secundar, va alcaliniza sangele. Si prin aceasta proprietate a sa are efect de distrugere a tumorii. Se poate spune, ca aceasta substanta este de nelipsit din tratamentul cu vitamina B17. Bicarbonatul de sodiu injectabil, comercializat de catre societatea Nutri Medicine Inc., a fost dezvoltat special pentru cura cu vitamina B17.

Administrarea cea mai simpla al acestuia este sub forma de perfuzii. Pe pagina web cancertratament.info puteti comanda bicarbonatul de sodiu sub forma de solutie. Se merita, sa faceti acest pas in scopul, ca tratamentul Dumneavoastra de cancer sa devina mai eficient. O sa vedeti, ca va ajuta mult bicarbonatul de sodiu.