Sunt foarte multe substante, pe care le folosim aproape zilnic in bucatarie, cum de exemplu si bicarbonatul, si nici nu ne dam seama, cat sunt de sanatoase acestea. Dar acum dorim sa vorbim despre bicarbonat de sodiu folosit in medicina alternativa. Exista un tratament natural, cel pe baza de vitamina B17, care ajuta foarte mult impotriva cancerului.

Diminua numarul celulelor canceroase, ba chiar le si distruge in totalitate, lupta impotriva bolii fara orice efect secundar daunator asupra organismului bolnavului. Este cunoscuta aceasta vitamina si sub numele de Amigdalina sau Laetrile. In acest tratament joaca un rol important solutia de bicarbonat de sodiu, deoarece utilizand vitamina B17 impreuna cu acesta, eficienta creste mult.

Bineinteles, aceasta solutie de bicarbonat trebuie achizitionata impreuna cu medicamentul alternativ. Totodata, daca se administreaza si vitamina C injectabila cu vitamina B17, ne putem astepta la rezultat si mai bun. Acest tratament natural se poate utiliza simultan cu tratamentele obisnuite, in acest caz creste eficienta acestuia si scade efectele daunatoare.

Vitamina B17 este solubila in apa, si sub nici o forma nu se depune in organism, ci dupa ce si-a terminat sarcina, paraseste organismul pe cale urinara. Amigdalina, vitamina C injectabila si solutia de bicarbonat de sodiu se poate comanda de pe pagina web cancertratament.info. Importanta dozare personalizata o primiti impreuna cu produsele comandate. Acesta trebuie respectata cu strictete in timpul tratamentului.